Kakva crna kopija. Ova igra je neuporedivo bolja od Splintra. Prvo gameplay je daleko pristupačniji ( neznam zašto ljudi vole da koriste sve tastere na tastaturi da bi odigrali igricu ) . Grafika dobra čak i bez AA i AF ( kako je ja igram ) je odlična i optimizovana ( nema preteranih temperatura i obrtaja ventilatora na GPU ). AI jeste malo slabiji, ali nisam pokrenuo igru na najtežem nivou. Neznam šta ljudi očekuju od igara, ali fotorealističnost je još uvek daleko ( pogledati filmove sa efektima i proveriti sa kakvim grafičkim stanicama su rađene ) tako da je u stvari najvažniji subjektivni osećaj u toku igranja, što ova igra ima.
Ovo je bleda kopija spliner cell pre svega u grafickom smislu gde je ispod nivoa današnjih igara a i u svemu ostalom.
Gigabyte MA 770-ES3, AMD Phenom II x4 955 BE, CoolerMaster Hyper TX2, 2x2 GB Kingstone DDR2 800 low profile, Palit GTX 460 768 MB, WD 320GB AAKS Black, WD 500GB AAKS Blue, LC Power 6650 GP3 V2,3, Thermaltake V4 Black, CoolerMaster Aerogate II.
Grafika svakako nije fantasticna, a ni blizu toga. S obzirom da smo pri kraju 2011. godine, mogli su, a i morali, mnogo vise da se potrude oko grafike. Ipak je u pitanju jedna od najboljih igara ikada, pa joj i dolici da ima odlicnu grafiku a ne ovakvu...
Developeri su vise isli za art stilom nego cistim efektima, hi res teksturama i ostalim stvarima. Samim tim igra je dobila mnogo vise licnosti nego da su nasumicno natrpavali efekte. U svakom slucaju DE3 ne robuje grafici a sam engine je tu ne da samo optereti graficke kartice do krajnjih granica vec da odradi ono za sta je napravljen.
@Solaja777 `razmazivanje` bi trebalo da zavisi od toga kakav si izbor napravio ranije. :)
A trebalo bi i da izadje DLC uskoro, mada, deluje kao nesto sto je trebalo da bude u igri in the first place ali sto su morali da iseku da bi ispostovali release date.
Definitivno cu da odigram jos jednom ovu igru sledece godine sa svim dlc-ovima, naravno posle jos jednog prelaska DE1 i mozda DE2
Da vidim jos jednom Walton Simons-a pa da mi dusa bude mirna :)
:: Nisam to ja rekao već Simon72. Ja sam mu samo odgovorio. A i iz mog teksta si mogao zaključiti da mislim da je igra odlična :: :: :: Gigabyte MA 770-ES3, AMD Phenom II x4 955 BE, CoolerMaster Hyper TX2, 2x2 GB Kingstone DDR2 800 low profile, Palit GTX 460 768 MB, WD 320GB AAKS Black, WD 500GB AAKS Blue, LC Power 6650 GP3 V2,3, Thermaltake V4 Black, CoolerMaster Aerogate II :: ::
Neznam što tolko nervoze. Zar nemožemo da imamo razlicita mišljenja i razlicite ukuse. Grafika kako god da je klasifikijuš jednostavno mi se ne svidja (najvise me podseca na half life i to keca u viokoj rezoluciji,plasticno..). Gameplay suvise uprošcen pa ti prakticno nikakvo uvezbavanje nije ni potrebno. Igraju je klinci vidim da im se dopada. Za njih se i pravi shvatam ja to.Što bi pravili igru za nekog od 40 godina. Dal je slicna sa spliner cell. Pa imaš hakovanje, na pocetku muisije me pitao dal hocu oruzje za blisku borbu il za daljinu... Šunjanje i eskiviranje protivnika je uproštenije i prakticno možeš da se prikradeš odpozadi i to je to. U splineru si imao mnogo veci izbor. Pucanje je glupo. Pazi držiš desni klik da bi se sakrio iza neceg i onda nemaš mogucnost da nišaniš :). kamere za nadzor kao treba da izbegavaš a ustvari ti sve jedno. Nema izazova u celoj igri. Igrao sam je sat vremena i tek sam poceo prvu misiju a poginuo sam na nekim vratima pa nisam možda ni vido još uvek da je igra dobra.Verovatno cu je nekad nastaviti ako imam vremena i ako me ne mrzi Nekom se dopalo. Ok.Poštujem to.
:: Grafika kako god da je klasifikijuš jednostavno mi se ne svidja (najvise me podseca na half life i to keca u viokoj rezoluciji,plasticno..).
slazem se
:: Gameplay suvise uprošcen pa ti prakticno nikakvo uvezbavanje nije ni potrebno. Igraju je klinci vidim da im se dopada. Za njih se i pravi shvatam ja to.Što bi pravili igru za nekog od 40 godina.
slazem se u potpunosti
:: Pucanje je glupo. Pazi držiš desni klik da bi se sakrio iza neceg i onda nemaš mogucnost da nišaniš :).
sve ovo sam hteo da primetim al` me mrzelo da pisem
:: kamere za nadzor kao treba da izbegavaš a ustvari ti sve jedno. Nema izazova u celoj igri
bravo...
:: Igrao sam je sat vremena i tek sam poceo prvu misiju a poginuo sam na nekim vratima pa nisam možda ni vido još uvek da je igra dobra.Verovatno cu je nekad nastaviti ako imam vremena i ako me ne mrzi Nekom se dopalo. Ok.Poštujem to
covece, slazemo se u potpunosti! meni je igra neopisivo sranje ali, mozda samo zato sto sam mator kad kazem `sranje`, ne mislim da su seronje oni kojima se igra svidja ...tek da ne bude zabune i raspirivanja mrznje :)
:: :: Grafika kako god da je klasifikijuš jednostavno mi se ne svidja (najvise me podseca na half life i to keca u viokoj rezoluciji,plasticno..). :: :: slazem s :: :: :: Gameplay suvise uprošcen pa ti prakticno nikakvo uvezbavanje nije ni potrebno. Igraju je klinci vidim da im se dopada. Za njih se i pravi shvatam ja to.Što bi pravili igru za nekog od 40 godina. :: :: slazem se u potpunost :: :: :: :: Pucanje je glupo. Pazi držiš desni klik da bi se sakrio iza neceg i onda nemaš mogucnost da nišaniš :). :: :: sve ovo sam hteo da primetim al` me mrzelo da pise :: :: :: kamere za nadzor kao treba da izbegavaš a ustvari ti sve jedno. Nema izazova u celoj igri :: :: bravo.. :: :: :: Igrao sam je sat vremena i tek sam poceo prvu misiju a poginuo sam na nekim vratima pa nisam možda ni vido još uvek da je igra dobra.Verovatno cu je nekad nastaviti ako imam vremena i ako me ne mrzi Nekom se dopalo. Ok.Poštujem to :: :: :: covece, slazemo se u potpunosti :: meni je igra neopisivo sranj :: ali, mozda samo zato sto sam mato :: kad kazem `sranje`, ne mislim da su seronje oni kojima se igra svidj :: ...tek da ne bude zabune i raspirivanja mrznje :)
Ne znam da li je bilo..chitao sam al nisam nashao..ako jeste izvinjavam se..ako nije...evo update koji ubrzava loading i josh neke sitnice! http://www.rlslog.net/deus-ex-human-revolution-update-2-v1-1-622-0-by-sonuyos-tom/ MSI 770-C45 AM3 Athlon x3 445( otkljuchan X4 ) TakeMS 2x1gb DDR3 1333Mhz 2x160GB Maxtor MSI OC 5670 1gb GDDR5 Asus DVD/RW Napajanje 550W
Meni se svidja, danas sam malo odigrao. Svidja mi se stvarno, a i mozes se lepo uziviti u igru, ima taj neki dodir sa realnoscu... Graficki nije najbolja, ali moze da prodje. Sve u svemu, kao sto rece vlada, malo osvezenja... AII x4 640-MSI 770-C45-2x2GB Kingston HyperX BLU-GTX560Ti(TF2)-LC6650GP3 V2.3-BenQ 2420HDB
1+ za sve sem za pismenost, ne znam i ne moze i ostale stvari se pisu odvojeno.
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Ghz Ram:7 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MHz GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-13 MBO:AM3+ Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU:Chieftec 650w a85 CpuCooler:TitanVanesa Mis: Mx518 Philips 22
:: Neznam što tolko nervoze. Zar nemožemo da imamo razlicita mišljenja i razlicite ukuse :: Grafika kako god da je klasifikijuš jednostavno mi se ne svidja (najvise me podseca na half life i to keca u viokoj rezoluciji,plasticno..). Gameplay suvise uprošcen pa ti prakticno nikakvo uvezbavanje nije ni potrebno. Igraju je klinci vidim da im se dopada. Za njih se i pravi shvatam ja to.Što bi pravili igru za nekog od 40 godina. :: Dal je slicna sa spliner cell. Pa imaš hakovanje, na pocetku muisije me pitao dal hocu oruzje za blisku borbu il za daljinu... Šunjanje i eskiviranje protivnika je uproštenije i prakticno možeš da se prikradeš odpozadi i to je to. U splineru si imao mnogo veci izbor. Pucanje je glupo. Pazi držiš desni klik da bi se sakrio iza neceg i onda nemaš mogucnost da nišaniš :). kamere za nadzor kao treba da izbegavaš a ustvari ti sve jedno. Nema izazova u celoj igri :: Igrao sam je sat vremena i tek sam poceo prvu misiju a poginuo sam na nekim vratima pa nisam možda ni vido još uvek da je igra dobra.Verovatno cu je nekad nastaviti ako imam vremena i ako me ne mrzi Nekom se dopalo. Ok.Poštujem to :: :: :: ::
Pa, ni ti ne blistas. Gde su velika pocetna slova, gde su zarezi...?
:: 1+ za sve sem za pismenost, :: ne znam i ne moze i ostale stvari se pisu odvojeno :: :: Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Gh :: Ram:7 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MH :: GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-1 :: MBO:AM3+ Asus M5A9 :: Case:CoolerMasterElite43 :: PSU:Chieftec 650w a8 :: CpuCooler:TitanVanes :: Mis: Mx51 :: Philips 22 :: :: :: Neznam što tolko nervoze. Zar nemožemo da imamo razlicita mišljenja i razlicite ukuse :: :: Grafika kako god da je klasifikijuš jednostavno mi se ne svidja (najvise me podseca na half life i to keca u viokoj rezoluciji,plasticno..). Gameplay suvise uprošcen pa ti prakticno nikakvo uvezbavanje nije ni potrebno. Igraju je klinci vidim da im se dopada. Za njih se i pravi shvatam ja to.Što bi pravili igru za nekog od 40 godina. :: :: Dal je slicna sa spliner cell. Pa imaš hakovanje, na pocetku muisije me pitao dal hocu oruzje za blisku borbu il za daljinu... Šunjanje i eskiviranje protivnika je uproštenije i prakticno možeš da se prikradeš odpozadi i to je to. U splineru si imao mnogo veci izbor. Pucanje je glupo. Pazi držiš desni klik da bi se sakrio iza neceg i onda nemaš mogucnost da nišaniš :). kamere za nadzor kao treba da izbegavaš a ustvari ti sve jedno. Nema izazova u celoj igri :: :: Igrao sam je sat vremena i tek sam poceo prvu misiju a poginuo sam na nekim vratima pa nisam možda ni vido još uvek da je igra dobra.Verovatno cu je nekad nastaviti ako imam vremena i ako me ne mrzi Nekom se dopalo. Ok.Poštujem to :: :: :: :: :: :: :: ::
Pa neocekuj extra grafiku, ali ko voli klasicnu pucacinu, mozes lepo uzivati. Da im je bila poenta da naprave Metro ili Crysis, sigurno bi napravili takvu igru... AII x4 640-MSI 770-C45-2x2GB Kingston HyperX BLU-GTX560Ti(TF2)-LC6650GP3 V2.3-BenQ 2420HDB
:: Jutros sam skinuo Skid**w, probacu je veceras. Deluje kao odlicna igra :: :: ::
Vidis, Djuku nisam jos probao, mada se bojim... pored toliko negativnih kritika... AII x4 640-MSI 770-C45-2x2GB Kingston HyperX BLU-GTX560Ti(TF2)-LC6650GP3 V2.3-BenQ 2420HDB
:: Da je izasla dosta ranije mozda bi i bila odlicna igra :: ovako mi je jako primitivna kao poslednji Duke Nukem.. :: :: Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Gh :: Ram:7 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MH :: GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-1 :: MBO:AM3+ Asus M5A9 :: Case:CoolerMasterElite43 :: PSU:Chieftec 650w a8 :: CpuCooler:TitanVanes :: Mis: Mx51 :: Philips 22 :: :: :: Jutros sam skinuo Skid**w, probacu je veceras. Deluje kao odlicna igra :: :: :: :: :: ::
Nisam ni ocekivao lepu grafiku, dovoljno mi je da se zavavim par sati, grafika mi ne igra bitnu ulogu.
:: Pa neocekuj extra grafiku, ali ko voli klasicnu pucacinu, mozes lepo uzivati. Da im je bila poenta da naprave Metro ili Crysis, sigurno bi napravili takvu igru... :: :: AII x4 640-MSI 770-C45-2x2GB Kingston HyperX BLU-GTX560Ti(TF2)-LC6650GP3 V2.3-BenQ 2420HD :: :: :: :: Jutros sam skinuo Skid**w, probacu je veceras. Deluje kao odlicna igra :: :: :: :: :: ::
Nemoj ni da probas novog D-juka, ja sam izdrzao pola sata dok nije radio uninstal pa ceo Duke download shift+delete.
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Ghz Ram:7 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MHz GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-13 MBO:AM3+ Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU:Chieftec 650w a85 CpuCooler:TitanVanesa Mis: Mx518 Philips 22
:: Vidis, Djuku nisam jos probao, mada se bojim... pored toliko negativnih kritika.. :: :: AII x4 640-MSI 770-C45-2x2GB Kingston HyperX BLU-GTX560Ti(TF2)-LC6650GP3 V2.3-BenQ 2420HD :: :: :: :: Da je izasla dosta ranije mozda bi i bila odlicna igra :: :: ovako mi je jako primitivna kao poslednji Duke Nukem.. :: :: :: :: Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Gh :: :: Ram:7 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MH :: :: GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-1 :: :: MBO:AM3+ Asus M5A9 :: :: Case:CoolerMasterElite43 :: :: PSU:Chieftec 650w a8 :: :: CpuCooler:TitanVanes :: :: Mis: Mx51 :: :: Philips 22 :: :: :: :: :: Jutros sam skinuo Skid**w, probacu je veceras. Deluje kao odlicna igra :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Steta Djuke... Ali ovaj mi je dobar> http://goo.gl/G1bKw AII x4 640-MSI 770-C45-2x2GB Kingston HyperX BLU-GTX560Ti(TF2)-LC6650GP3 V2.3-BenQ 2420HDB
:: Nemoj ni da probas novog D-juka, :: ja sam izdrzao pola sata dok nije radio uninstal :: pa ceo Duke download shift+delete :: :: Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Gh :: Ram:7 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MH :: GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-1 :: MBO:AM3+ Asus M5A9 :: Case:CoolerMasterElite43 :: PSU:Chieftec 650w a8 :: CpuCooler:TitanVanes :: Mis: Mx51 :: Philips 22 :: :: :: Vidis, Djuku nisam jos probao, mada se bojim... pored toliko negativnih kritika.. :: :: :: :: AII x4 640-MSI 770-C45-2x2GB Kingston HyperX BLU-GTX560Ti(TF2)-LC6650GP3 V2.3-BenQ 2420HD :: :: :: :: :: :: :: Da je izasla dosta ranije mozda bi i bila odlicna igra :: :: :: ovako mi je jako primitivna kao poslednji Duke Nukem.. :: :: :: :: :: :: Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Gh :: :: :: Ram:7 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MH :: :: :: GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-1 :: :: :: MBO:AM3+ Asus M5A9 :: :: :: Case:CoolerMasterElite43 :: :: :: PSU:Chieftec 650w a8 :: :: :: CpuCooler:TitanVanes :: :: :: Mis: Mx51 :: :: :: Philips 22 :: :: :: :: :: :: :: Jutros sam skinuo Skid**w, probacu je veceras. Deluje kao odlicna igra :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60416. Broj poslatih odgovora: 647638. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.