:: citaj na bencforumu, podforum igrice-battlefield3. sve ces videti. tu je obicna verzija, kasnije ces morati dokupljivati neke mape koje izlaze oko nove godin :: ako hoces cd limited edition, imas u gamesu za 4770 din... imas neki popust ako imas one njihove kartic :: :: :: :: Jel zna neko gde mogu i kako mogu da nabavim original? Ili neki key, ili takav shit? Ozbiljno ce igra biti bolesna, i hteo bi da przim multi... Nisam nikad narucivao pa zato ne znam.. :: :: :: :: :: ::
U postu br.2604 imas cenu standard verzija 37 evrica a le 45 evrica>Informacija je valjda tacna a ovo je izgleda neka nova cena bila je 2100 dindzi.
Asus M4A88td-v evo/usb3 AMD Phenom 2 955 be 3.2 wd 640gb sata 2 2x2gb exceleram black shark 1600mhz Asus Eax 6850 Chieftec dragon cm hyper 212+ lc power 600w logitech x-530 philips 222EL2SB/62 logitech mk320
:: Hvala na info! :: INXS, takodje. :: :: :: :: citaj na bencforumu, podforum igrice-battlefield3. sve ces videti. tu je obicna verzija, kasnije ces morati dokupljivati neke mape koje izlaze oko nove godin :: :: ako hoces cd limited edition, imas u gamesu za 4770 din... imas neki popust ako imas one njihove kartic :: :: :: :: :: :: :: Jel zna neko gde mogu i kako mogu da nabavim original? Ili neki key, ili takav shit? Ozbiljno ce igra biti bolesna, i hteo bi da przim multi... Nisam nikad narucivao pa zato ne znam.. :: :: :: :: :: :: :: :: ::
:: Evo jedne dobre vesti za sve nas koji cekamo `narodnu` verziju igre :: :: Grupa Skid*** je objavila na svom sajtu da ce za oko 2h da izbace Proper verziju igre. Znaci, ocekuje se i lek :: :: ``They call me... Prophet`` :: ::
:: Opaaaaaaaa! . :: Znaci igra se za vikend :: :: :: :: Evo jedne dobre vesti za sve nas koji cekamo `narodnu` verziju igre :: :: :: :: Grupa Skid*** je objavila na svom sajtu da ce za oko 2h da izbace Proper verziju igre. Znaci, ocekuje se i lek :: :: :: :: ``They call me... Prophet`` :: :: :: ::
Asus M4A88td-v evo/usb3 AMD Phenom 2 955 be 3.2 wd 640gb sata 2 2x2gb exceleram black shark 1600mhz Asus Eax 6850 Chieftec dragon cm hyper 212+ lc power 600w logitech x-530 philips 222EL2SB/62 logitech mk320
:: Evo jedne dobre vesti za sve nas koji cekamo `narodnu` verziju igre :: :: Grupa Skid*** je objavila na svom sajtu da ce za oko 2h da izbace Proper verziju igre. Znaci, ocekuje se i lek :: :: ``They call me... Prophet`` :: ::
Taman imam ekstraktovanu onu clonedvd verziju od ranije, lepota ako bude radilo s njihovim krekom.
Sacekaj bolje da izbace komplet igru sa crackom, jer je zbrka ziva... :) http://www.skidrowgames.net/ Imas ovde linkove, nisu direktni tako da ocekujem da nece biti obrisan post. Ali ja cu cekati da izbace celu sk**row verziju sa crackom.
:: Nisam pratio ovih dana sta se sve desava.. :: Jel zna neko sta sve treba da se skida :: :: Clearly you`re lacking in the intelligence department. :: ::
svasta sa pise po raznoraznim foruima,da navodne mozda nece biti narodne verzije jer pitanje da li ce uspeti zbog tog Origina da krekuju igru,pa onda da mora biti stalna konekcija da bi se igrala igra uopste itd,......
i posle nekoliko strana ne znam vise ni kako se zovem Ruska verzijA pa english files pa opet neki paketi... i niko nista smisleno da napise... Zato do sad nista nisam ni hteo da skidam...
Clearly you`re lacking in the intelligence department.
U sustini skines rusku verziju jer je jedina, i skine engleski pak da imas jezik eng... Ali nema leka jos...
:: i posle nekoliko strana ne znam vise kako se zove :: Ruska verzij :: pa english file :: pa opet neki paketi.. :: i niko nista smisleno da napise.. :: Zato do sad nista nisam ni hteo da skidam.. :: :: :: Clearly you`re lacking in the intelligence department. :: ::
da igranje BF3 ruske verzije sa english files nece biti moguce, verovatno bih to uradio.. To je valjda EA napomenuo legitimnim userima koji su narucili unapred rusku verziju...
Clearly you`re lacking in the intelligence department.
Onda cekaj... :) Ja isto cekam, nema nista od skidanja one clonedvd verzije.
:: da igranje BF3 ruske verzije sa english files nece biti moguce, verovatno bih to uradio. :: To je valjda EA napomenuo legitimnim userima koji su narucili unapred rusku verziju.. :: :: :: Clearly you`re lacking in the intelligence department. :: ::
Pojavila se narodna verzija igre,bice uskoro i samo lekica
:: Pojavila se narodna verzija igre,bice uskoro i samo lekic :: :: :: Asus M4A88td-v evo/usb :: AMD Phenom 2 955 be 3. :: wd 640gb sata :: 2x2gb exceleram black shark 1600mh :: Asus Eax 6850 :: Chieftec dragon :: cm hyper 212 :: lc power 600 :: logitech x-53 :: philips 222EL2SB/6 :: logitech mk32 :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60416. Broj poslatih odgovora: 647638. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.