:: Da, i jos probaj da kopiras tekst iz notepada, ne da pises u to polje gde traze oni. Tako pise na njihovom forumu :: :: Athlon II x3 445/Gigabyte 770T-D3L/2x2GB DDR3-1333/Gainward 4850 512mb GS/Benq G2220HD+LG 42ld45 :: ::
Nemoj da se brines oko pucanja, desava se i na originalu. Igraj na dedicated serverima ako bi da izbegnes to, mada i oni umeju da puknu ponekad. Nadam se da ce da uskoro naprave friend sistem.
Nisam hteo da pravim novu temu jer me je toothless opomenuo :)
Pogledao sam i ostale teme vezane za ovaj problem ali nista :S
Skinem Evropski Clinet.....instaliram...i sad mi updejtuje 2 godine.....samo mi vrti sve ono....i nzm sta da radim.....a ni za brucu se nije pomerio update :S
(Usput za tootheless-a i raic-a....o5.....hvala vam puno za mw2 ....tera extra .... :)) )
http://tiny.cc/izt8l ili ovde: http://tiny.cc/ma2xy Piše za jedan problem da treba da sačekaš da se update-uje, pre nego što pritisneš play, ali ima i drugih rešenja tipa patch i slično.Ako ti to ne reši problem, probaj da iščačkaš search na tom sajtu, trebalo bi da ima rešenje.
Pa vidi na tom sajtu, u temama koje sam ti dao u linku.Ja ne znam ni koja je ta igrica o kojoj je reč, a kamoli da znam koji patch treba.I ovo sam tražio tebi da pomognem.Jel` znaš ti engleski?Ako ne znaš, google translate će ti više nego dovoljno prevesti cele stranice, da bi mogao da središ taj problem.Vidi šta kažu korisnici na tom forumu, nećeš valjda još da ti instaliram , krekujem, pečujem i pređem igricu, pa da ti ništa ne moraš da radiš?Čitaj, razmišljaj, pomuči se malo, treba i ti nekome sutra da daš savet, a ne da kažeš:`e, brate, evo ti mail od Toothless-a, pa će on sve da ti sredi na kompu da ti ništa ne moraš da razmišljaš`.Malo vugla-malo gugla! :)
Broj postavljenih tema: 60416. Broj poslatih odgovora: 647633. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.