Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Ghz Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MHz GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-13 MBO:AM3+ Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU:Chieftec 650w a85 CpuCooler:TitanVanesa Mis: Mx518 Philips 22
:: :: :: :: :: @Dexter013 Hvala na obavestenju! Krecem u kupovinu! :) 18GB... : :: :: :: :: @shotra Pogledaj mail :: :: @ mkukic hvala ti, samo mi avg kaze da je sajt rizican, vidjecu da li rizikovati :D
Ma kakvi rizican, samo se ti tamo registruj. **************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
:: :: :: :: :: @Dexter013 Hvala na obavestenju! Krecem u kupovinu! :) 18GB... : :: :: :: :: @shotra Pogledaj mail :: :: @ mkukic hvala ti, samo mi avg kaze da je sajt rizican, vidjecu da li rizikovati :D
:: Ko bre ovo jos reze :: svako bre ima externi hdd ili malo vecu fleshku :: :: Ja se ne secam kada sam poslednju put bilo sta rezao :: :: Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Gh :: Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MH :: GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-1 :: MBO:AM3+ Asus M5A9 :: Case:CoolerMasterElite43 :: PSU:Chieftec 650w a8 :: CpuCooler:TitanVanes :: Mis: Mx51 :: Philips 22 :: :: :: :: :: :: :: :: :: Vazi... mozda sacekam Black Box verziju, ipak je ovo za skidanje dosta,a i drugovima treba narezivat :D
Recite mi samo po cemu se razlikuje ova Steam Unlocked verzija od recimo R**or ili Re***ded verzije? Nisam jako dugo skidao neku igru, pre ove sam skinuo F1 2011 a pre toga ne pamtim... **************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
@Mishko - manje rezolucija bez AA bez AF -medium+high bi trebalo
22.11.2011. 14:34
status: user broj poruka: 17098
Recommended System Requirements
Operating System: Microsoft Windows 7 CPU: Dual-Core CPU 2.5 GHz Intel CPU - Core 2 Duo E8300 2.83GHz AMD CPU - Phenom II X2 555 Black Edition RAM: 4GB Graphics Card: NVIDIA GeForce GTX 460 or ATI Radeon HD 6850 with 768MB+ of VRAM (DirectX 11 compatible) Sound: Microsoft Windows XP/Vista or 7 compatible sound card (100% DirectX 9.0c-compatible) DVD-ROM: Quad-speed (4x) DVD-ROM drive Hard Drive: 17.5 GB free disk space Input Devices: 100% Windows XP/Vista or 7 compatible mouse and keyboard
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Ghz Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MHz GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-13 MBO:AM3+ Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU:Chieftec 650w a85 CpuCooler:TitanVanesa Mis: Mx518 Philips 22
:: Kada izlazi ovo cudo, i dali ce mi raditi na ovoj mojoj krntiji? :: :: Cpu:Intel C2D e6550 2,33ghz :: Ram:Geil Ultra 2gb 800mh :: GPU:Biostar 8600GT 256m :: MBO:Asus 5PK Gree :: Case:Cooler Master Centurion 53 :: PSU:Chieftec 420 :: Cpu Cooler:Intel Box Cooler x :: Mis: Logitech M10 :: Tastatura: A4 Tech KX-5M ::
Niko nece da odgovori na moje pitanje...? **************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
pa R..or ili Re...ded verzije su krekovane a ono nije,neka me neko ispravi,ali ja mislim da je tako.
:: Recite mi samo po cemu se razlikuje ova Steam Unlocked verzija od recimo R**or ili Re***ded verzije? Nisam jako dugo skidao neku igru, pre ove sam skinuo F1 2011 a pre toga ne pamtim.. :: *************************************************************************************** :: The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible. :: ::
Ovo je samo copy/paste-upload foldera od vec instalirane original igre, dakle nije iso kad raspakujes, sacekas lek i samo pastujes u folder od igre i to je to.
Koju glupost napisali ovi, kazu nece biti nezahtevan kao Arkham Asylum, kako be nezahtevna, ona igra kad se pojavila ne da je zahtevala, nego trebao je da se ima mega komp ko je zeleo sve na max dataljima da igra, naravno sada sve to radi lagano sa ovim novim grafikama i quad CPU, a ovaj novi Betmen je ok zahtevnost, bas sam se iznenadio, ocekivao sam da ima da stave neku tipa grafiku 6950 xD :D
Radilo je i na dual cpu sa 9600 GT sa 2 gb rama bez problema, sve high sem rezolucije na 1600x900 igra je odlicno optimizovana, kao i drugi deo.
:: Koju glupost napisali ovi, kazu nece biti nezahtevan kao Arkham Asylum, kako be nezahtevna, ona igra kad se pojavila ne da je zahtevala, nego trebao je da se ima mega komp ko je zeleo sve na max dataljima da igra, naravno sada sve to radi lagano sa ovim novim grafikama i quad CPU, a ovaj novi Betmen je ok zahtevnost, bas sam se iznenadio, ocekivao sam da ima da stave neku tipa grafiku 6950 xD : ::
@srdjanl & Dexter 013 Hvala obojici na objasnjenju! **************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
Meni je prosto umirala igra sa dual-corom e5200 i 8800gt, mogao sam maximalno na medium sa 1440rez da igram :(( bez physix. optimizovana jeste bila, ali isto tako i zahtevna, barem je meni tako radila slogirano :) a sa ovom konfiguracijom leti :)
:: Kako bre prvi bio zahtevan :: :: Ja sam imao gtx260 i athlon II x4 sa 4 gb ddr :: :: Sve na max bez fizike i to je to :: :: Radilo je i na dual cpu sa 9600 GT sa 2 gb rama bez problema, :: sve high sem rezolucije na 1600x90 :: igra je odlicno optimizovana, kao i drugi deo :: :: Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Gh :: Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MH :: GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-1 :: MBO:AM3+ Asus M5A9 :: Case:CoolerMasterElite43 :: PSU:Chieftec 650w a8 :: CpuCooler:TitanVanes :: Mis: Mx51 :: Philips 22 :: :: :: Koju glupost napisali ovi, kazu nece biti nezahtevan kao Arkham Asylum, kako be nezahtevna, ona igra kad se pojavila ne da je zahtevala, nego trebao je da se ima mega komp ko je zeleo sve na max dataljima da igra, naravno sada sve to radi lagano sa ovim novim grafikama i quad CPU, a ovaj novi Betmen je ok zahtevnost, bas sam se iznenadio, ocekivao sam da ima da stave neku tipa grafiku 6950 xD : :: :: ::
Evo, nije me mrzelo da instaliram batmana samo da uradim benchmark.
Rezolucija 1440x900 (ne mogu vecu, takav monitor) MSAA - 0 V sync - on Detail level - Very High Bloom - Yes Dynamic shadow - Yes Motion Blur - Yes Distortion - Yes Fog Volumes - Yes Spherical Harmonic Lighting - Yes Ambient Occlusion - Yes PhysX - Off Prosecan fps = 72 Ako ukljucim MSAA na x2 onda prosecan bude 53, sa svim ostalim podesavanjima istim.
A masina je: e2140 oc na 2.0 Ghz, 3 GB ram ddr2 i ATI 4850 1 GB, Win 7 32bit Uopste ne kapiram kako ti to nisi mogao da igras.
:: Evo, nije me mrzelo da instaliram batmana samo da uradim benchmark :: :: Rezolucija 1440x900 (ne mogu vecu, takav monitor :: MSAA - :: V sync - o :: Detail level - Very Hig :: Bloom - Ye :: Dynamic shadow - Ye :: Motion Blur - Ye :: Distortion - Ye :: Fog Volumes - Ye :: Spherical Harmonic Lighting - Ye :: Ambient Occlusion - Ye :: PhysX - Of :: Prosecan fps = 7 :: Ako ukljucim MSAA na x2 onda prosecan bude 53, sa svim ostalim podesavanjima istim :: :: A masina je: e2140 oc na 2.0 Ghz, 3 GB ram ddr2 i ATI 4850 1 GB, Win 7 32bi :: Uopste ne kapiram kako ti to nisi mogao da igras.
Odlicno zapazanje kolega :DD Ajde kako moze preko 70, jedino da monitor ima veci refresh!?!? E pa nzm zasto sam imao nisku frame ratu :( znam da sam bio skinuo neku bzvz verziju igre, gde se crashovala na nekim levelima, pa ubacivao neke zakrpe, patcheve, pa je zato mzoda niska frame rata bila :) a da i grafika je bila sa 256mb memorijom :D
p.s. iscimali ste me sa ovim postovima, pomislio sam da se pojavio lekic, pa ste zato postovali :))
Broj postavljenih tema: 60416. Broj poslatih odgovora: 647638. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.