:: Izasla je izgleda verzija koja radi 100%, F E A R 3-DaRkSiDe potrazi na torrent sajtovima iam 4,16GB :: Evo da okacim, mozda nekome zatreba brz torrent (meni ide 1100KB/s sto mi je full brzina): :: http://www.2shared.com/file/glQk_eVp/F_E_A_R_3-DaRkSiDe.htm
evo sta kaze za ovu verziju `P2P group DaRkSiDe released their version of F.E.A.R. 3 for PC, including a crack. Not confirmed working yet, but looks legit. If this doesn’t do the job either, just wait for the scene release to come anytime soon. Enjoy!`
:: jer i ova verzija steam (clone) ili je neka valjana :: http://bit.ly/mx7ZPJ :: :: Izasla je izgleda verzija koja radi 100%, F E A R 3-DaRkSiDe potrazi na torrent sajtovima iam 4,16GB :: :: Evo da okacim, mozda nekome zatreba brz torrent (meni ide 1100KB/s sto mi je full brzina): :: :: http://www.2shared.com/file/glQk_eVp/F_E_A_R_3-DaRkSiDe.htm ::
DarkSide verzija, nije Steam, ima svoj instaler i krek, sve radi super, potvrdjeno je, ima da se skine na nekim private torrent tracker-ima a oni kace sma oproverene stvari.
Ne morate da cekate Skidrow, Reloaded i slicno, jer je igra krekovana i mzoe da se igra najnormalnije.
Nema ceka Lazo, krek inače radi i sa onom steam-iso verzijom od ranije.
Pregrejana rebra na kuleru najbolje se hlade ćevapima.
:: DarkSide verzija, nije Steam, ima svoj instaler i krek, sve radi super, potvrdjeno je, ima da se skine na nekim private torrent tracker-ima a oni kace sma oproverene stvari. :: :: Ne morate da cekate Skidrow, Reloaded i slicno, jer je igra krekovana i mzoe da se igra najnormalnije ::
CHIEFTEC BX-01B-B-B(gps-550ab a) ASUS P5K-E CORE 2 DUO E8400 (OC 3,8GHZ - CM tx3 push&pull) KINGSTON 2x2gb ddr2 800mhz cl5 ASUS 5770 1gb ddr5 CU CORE(OC 950/1250mhz) WD 500GB caviar black SAMSUNG2233BW
video sam i ja taj (kao i na rarbg a i ostalim mestima) fora je da nema sidera, jos uvek, pa zato i nema komentara za dan-dva bice sigurno i sidera i komentara :)
upravo :) i dobar je Fear 3 skroz jeste da sam skoro poceo i nisam mnogo presao ali za sad izgleda bas dobro steta je jedino sto mi je max rezolucija monitora 1280x1024 pa ne mogu bolje od toga :(
Skidrow radi...extra.... samo klizi.... :D ne izbacuje.. ne baguje..ne secka... super sve.... :) A igra kao igra mi je extra... Red Faction i ovo sada... su mi kao melem na ranu.... uzivam ... red faction sam na kraju maltene :( al sreca izasao FEAR 3 :D sada loodnica..odo pikam :D MSI 770-C45 AM3 Athlon x3 445( otkljuchan X4 ) TakeMS 2x1gb DDR3 1333Mhz 2x160GB Maxtor MSI OC 5670 1gb GDDR5 Asus DVD/RW Napajanje 550W
The application has failed to start because its side-by-side configuration is incorrect. Please see the application event log or use the command-line sxstrace.exe tool for more detail
inace sistem je windows 7 64bita i ne mogu da pronadjem resenje problema na netu!
Kada sam startovao fear stavio sve na high igra radi sasvim lepo bez seckanja ili kocenja, medjutim cujem ventilator poceo da urla alt+tab vidim GPU na 100% zakucan, i temp oko 80-85. Nikad za nijednu igru nije isao gpu na 100% , i temp preko 80.
Cackao sam sve zivo texture AA senke rezoluciju,
dok na kraju nisam upalio V sync , sto inace ne palim u nijednoj igri , i onda blagostanje.
Sve na high sa 4xAA graficka stoji na solidnih 66 stepeni i oko 40% opterecenosti GPU Procesor ladi muda , svako jezgro jedva da nesto rinta. (Task menaDJer i msi afterburner sam podesio da beleze 30 minuta unazad tj. usporen dijagram)
Broj postavljenih tema: 60416. Broj poslatih odgovora: 647638. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.