Knjiga me intrigirala i pre nego što je igra izašla, ali je nisam našao nigde u Beogradu, a čitanje online mi smeta, te mi vremenom opada koncentracija i gubim nit. A i drugačije je kad ti čitaš knjigu uz prigušeno svetlo na krevetu, u odnosu na online. Nema tu dubine, gubi se srž, atmosfera, na kraju svi znamo zašto se knjige štampaju :)
Inace dodacu samo da citanje uz odredjenu jacinu svetla zavisi i od same navike. Doduse nekom se na jacem svetlu presijava i celava lobanja tako da mora da prigusi sijalicu :D
:: Knjiga me intrigirala i pre nego što je igra izašla, ali je nisam našao nigde u Beogradu, a čitanje online mi smeta, te mi vremenom opada koncentracija i gubim nit. A i drugačije je kad ti čitaš knjigu uz prigušeno svetlo na krevetu, u odnosu na online. Nema tu dubine, gubi se srž, atmosfera, na kraju svi znamo zašto se knjige štampaju : :: :: CPU-Z: http://fwd4.me/07Uf :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Da li se neko od vas uopste potrudio knjigu da procita METRO 2033 ?? Bar je za promenu igrica napravljena po knjizi, a ne film :)!
Stalker i metro inače dolaze od istog razvojnog tima koji se podelio. Stalker koji trenutno imamo i ono što je trebao da bude nema veze sa vezom. zagrizli previše, posle se raskantali, THQ ih pritisao... Čak su letele i neke tužbe oko Xray engine-a.
Ipak, Call of Pripyat je lepo ispao, a metro 2033 ima opasnu atmosferu i naročito lepo je preneo tu atmosferu na momente koje provodiš na površini, (za one koji nisu igrali, mislim na momente koji se pojavljuju gde brojiš filtere za masku, gledaš sat i razmišljaš da li da rizikuješ i možda nađeš još malo retke municije ili da trčiš i proteraš deonicu što pre da ne bi crko k`o pašče). Sa svojom mašinom sam ga terao na maksimumu, a kako će biti sa ovim novim, videćemo.
AMD Phenom II 720 BE x3 @ x4 Gigabyte GA-MA785GT-UD3H Patriot G series Sector 5 2x2gb 4890hd vapor-x Samsung f3 Spinpoint 1tb Chieftec 600w Chieftec BG-01b-b-sl-op Altec Lansing MX-5021
Broj postavljenih tema: 60416. Broj poslatih odgovora: 647638. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.