Masoni i templari su bili plemeniti ljudi ( dobro možda masoni ne ) ali ovo je tuga. Da li je došao kraj našem free igranju? Teorija zavere. The truth is out there.
Gigabyte MA 770-ES3, AMD Phenom II x4 B55, CollerMaster Hyper TX2, 2x2 GB Kingstone DDR2 800, Palit GTX 460 768 MB, WD 320GB AAKS Black, WD 500GB AAKS Blue, LC Power 6650 GP3 V2,3, Termaltake V4 Black
Ma tačno me zabole, mogu sad ja da napišem da je atila bič božji bio mnogo duševan baja i voleo je da čita stripove u slobodno vreme. Nemamo mi pojma šta je bilo i kako je bilo, partizani kažu četnici sarađivali s okupatorom, četnici kažu partizani s rusima pljačkali zemlju i ubijali nevine. Ma ne znamo mi ni šta se sad radi, a kamoli šta su templari i masoni radili, samo sam siguran u to da je govana vazda bilo.
- Je li Mujo bolan, šta je bilo prije, koka ili jaje? - Prije je bilo svega.
Ako pred sobom imamo mitsko biće sa dve ili više glava, bar jedna od njih će da bljuje vatru.
:: Masoni i templari su bili plemeniti ljudi ( dobro možda masoni ne ) ali ovo je tuga. Da li je došao kraj našem free igranju? Teorija zavere. The truth is out there ::
I kod mene ima samo Gamer, Advanced i Hardcore. Kapiram da se poklonu u zube ne gleda tako da se ne bunim za dodatna podešavanja, naročito što je i ovako i više nego odlično. Sad da vas pitam, da li bi trebao da se ubaci 1.1 patch, da li bi onda radila igra sa ovim lekićem i da li bi se onda pojavila dodatna podešavanja? Pozdrav!
Broj postavljenih tema: 60416. Broj poslatih odgovora: 647638. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.