Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Igre
The Witcher 2: Assassins of Kings
STRANA 3 OD 3
JovanZ Re 21.05.2011. 17:07 #326267

status: user
broj poruka: 3012
Igra kao igra mi se veoma dopada, ali... :)

Previse hotspot huntinga, bas kao sto kaze Erestun, sve mi je nekako sitno, tekst koji je izlazio tokom prologa nisam ni stigao da procitam, kada vidim da treba da podignem nesto sa zemlje vec se najezim, moglo je sve to elegantnije malo i da se malo vise ispegla. Po ostalim forumima ljudi prijavljuju velike Memory Leak-ove, a patch je najavljen za sledecu nedelju.

Stvarno zelim da odigram ovu igru i jako mi se dopada, ali jednostavno ume da odbija.

U principu sve je lepo, i ocekujem dosta od igre, ali eto, previse sam razmazen i neke sitne stvari umeju da mi dosta idu na zivce. Recimo nekoliko puta mi se desilo da se teksture izostravaju pred mojim ocima, da se naglo okrenem pa da vidim kako se pojavljuju npc-ijevi i slicno.

I glasovna gluma je za sada ok, mada, kada onaj zmaj napada i pali sve pred sobom svi zvuce maksimalno opusteno i bez emocija, a Geralt mrtav ladan samo kaze `mhm` :)

Nadam se da ce da jos malo ispeglaju patchem igru, a da tada cu da gustiram Fable 3, koji mi je odlicno legao :)
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
maxxio Witcher 2 21.05.2011. 21:01 #326341

broj poruka: 665
Ne samo da nisam primetio `mane` koje pojedinci pominju, nego mogu da konstatujem upravo suprotno: fantastično optimizovana igra, sa fenomenalnom grafikom, odličnim interfejsom, odličnom pričom, inteligentno odrađenim sistemom borbe, kraftovanja i apgrejdovanja, imerzivnost na maksimumu, sve u svemu, KONAČNO punokrvni PC RPG posle gomile konzolaških portova i budalaština a la Molyneux.
dautovic Re: Witcher 2 21.05.2011. 21:27 #326349

broj poruka: 2856
Upotpunosti delimo misljnenje...

i jedna kontatacija jos, 2chapter se POTPUNO razlikuje u zavisnosti od odluka u prvom...tako da cu igru sigurno prelaziti 2x

frekfencija

:: Ne samo da nisam primetio `mane` koje pojedinci pominju, nego mogu da konstatujem upravo suprotno: fantastično optimizovana igra, sa fenomenalnom grafikom, odličnim interfejsom, odličnom pričom, inteligentno odrađenim sistemom borbe, kraftovanja i apgrejdovanja, imerzivnost na maksimumu, sve u svemu, KONAČNO punokrvni PC RPG posle gomile konzolaških portova i budalaština a la Molyneux.
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
ivox ?? 21.05.2011. 23:49 #326380

broj poruka: 19
Jel ima neko problem sa 5770,tj kod mene na high bez UberSampling 15-20 fps,takodje kad stavim sve na low isto se desava!Driveri su 11.2,proc je x4 840,2x2 ram.Moze neki help:)hvala unapred!
Daum Re: ?? 21.05.2011. 23:54 #326381

broj poruka: 12805
Isključi Antialias i SuperSampling Ambient Occlusion... To ti ubija fps...

CPU-Z Validator : http://goo.gl/A84Kd

:: Jel ima neko problem sa 5770,tj kod mene na high bez UberSampling 15-20 fps,takodje kad stavim sve na low isto se desava!Driveri su 11.2,proc je x4 840,2x2 ram.Moze neki help:)hvala unapred!
Erestun re 23.05.2011. 22:12 #326919

broj poruka: 1797
@dautovicu batice moj, nisi ti najpametniji. Sve sto ti nije jasno da se pojasniti, ili nacrtati...
Borba, protiv 3+ je jako teska i nekad nelogicna, ti verovatno igras na easy i samo mlataras macem, zato ti se je sve ok. Nekad protiv istih protivnika health opada rapidno, a nakon ponovnog ucitavanja i sibanja ubijes ih lagano. I to se stalno desava, popijem iste potione, isti znak `uposlim` i na isti nacin borbe, odvalim ih.

Dalje, looting, previse malo mozes da poneses koliko su oni zamislili itema da pokupis i nosis... Posle svakog quest-a (ako kupim sve) cesto predje granicu od 250 weighta. Nekad sam bas daleko prodavca i moram da bacim mnogo stvari. Sa druge strane, ako ne kupis sve, onda je jako tesko izabrati sta hoces (na jednom mestu nekoliko vreca, ili kutija) jer nema kursor kojim mozes da uperis u odredjenu kutiju npr.

Ako hoces pokazacu ti jos mana koje igra ima...

dautovic Re: re 23.05.2011. 22:49 #326947

broj poruka: 2856
Decko nismo mi batice al aj i ja tebi da pojasnim posto sam level 31 u igri i jos malo pa je zavrsavam...prelazio sam je do polovine drugog chaptera na normal sad je igram na hard jer mi je prelaka - Geralt mi je sad na level 31 prejak a i sve iz inventara mi je `EPIC`

Borba sa 3 lika ti je teska u pocetku kad je Witcher `slab` i kad imas slabo oruzije i armore...
A ti sto si botina i retard pa mislis da je svako kreten ako si i ti pa igra na easy jbg za tebe, ti igraj na easy ako ti je tesko protiv 3 protivnika...al dobro ne mogu da komentatisem tvoju glupost mozda se i naljutis na surovoj iskrenosti....

Dakle borba je dobro izbalansirana, jer ces kasnije moci da seces macem i vise protivnika od jednom, a i bices jaci, imaces vise `helta` i veci armor a i otportnost na raznorazne vrste `demidza`...

U prevodu igraj igru i ne seri kad poima nemas, nemoj da se kurcis kad si tard, nego ako imas nekih prolema da predjes ensto ili ti nesto nije jasno, lepo pitas i ljudi ti pomognu, a ne da pokusavas da glumis mangupa iza tastasture...Ja bi ti prvi pomogao samo da se sredis u mozgu i ne glumis jebeno ludilo na PCBerza forumu...

Igra ima mane ali ti te mane ocigledno jos nisi video...

Uzivaj decko...

P.S. Jebo me pas kad se ja prepucavam na jebenom internet forumu sa `mangupom iza tastasture`

frekfencija

:: @dautovicu batice moj, nisi ti najpametniji. Sve sto ti nije jasno da se pojasniti, ili nacrtati..
:: Borba, protiv 3+ je jako teska i nekad nelogicna, ti verovatno igras na easy i samo mlataras macem, zato ti se je sve ok. Nekad protiv istih protivnika health opada rapidno, a nakon ponovnog ucitavanja i sibanja ubijes ih lagano. I to se stalno desava, popijem iste potione, isti znak `uposlim` i na isti nacin borbe, odvalim ih
::
:: Dalje, looting, previse malo mozes da poneses koliko su oni zamislili itema da pokupis i nosis... Posle svakog quest-a (ako kupim sve) cesto predje granicu od 250 weighta. Nekad sam bas daleko prodavca i moram da bacim mnogo stvari. Sa druge strane, ako ne kupis sve, onda je jako tesko izabrati sta hoces (na jednom mestu nekoliko vreca, ili kutija) jer nema kursor kojim mozes da uperis u odredjenu kutiju npr
:: Ako hoces pokazacu ti jos mana koje igra ima...
:: _________________________________________________________
:: Velg Bort Livet
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Erestun re 23.05.2011. 23:45 #326986

broj poruka: 1797
Sto si toliko jadan...?

Mortificat Re: 26.05.2011. 00:01 #327740

broj poruka: 3519
Dobra igra, evo i od mene par reči: Ume da smara otvaranje vrata, neki delovi dijaloga, degradirali su opcije tokom borbe, ima par sitnica koje su mogli da pozajme uz Risen-a. Dalje, nakupiš se item-a očas posla, pa posle ne možeš da ih pokupiš, pa juri dilera...Neke akcije su prespore, sa druge strane, optimizovanost igre je odlična, leti na mojoj karti. Za sada nisam imao nekih bugova. Gameplay kako odmiče je sve više primamljiv. Sve u svemu, zadovoljan sam.

CPU-Z Validator: http://goo.gl/uHHt6

Miskonius Drajveri i Crack... 31.05.2011. 14:15 #329420

broj poruka: 4420
Aj mi kazite najnoviji i najstabilniji drajver za Witchera 2. Sinoc sam skinuo 11.5b verziju Catalista i dobio sam BSOD.
I jos nesto Igra ni jos nije `stigla` pa me zanima da li je teska za Crackovanje, nisam bas vican nekim zeznutim radnjam pa ako jeste neki link bi bio koristan
hvala unapred.
Phenom X4 955 BE 3,2GHz
asus m4a88tv evo usb3
Samsung F3 Spinpoint 1TB
Mushckin 2x2 GB
Msi 6850 Cyclone
Cooler Master 690 II Advanced
Lc power Metatron 650 W
Lg 2243S-PF

Daum ... 31.05.2011. 14:18 #329426

broj poruka: 12805
Jel ima neko rešenje da igra radi u fullscreenu, pošto neće da se startuje, mora u window modu...

CPU-Z Validator : http://goo.gl/A84Kd

solaja777 besmrtnost 05.06.2011. 01:21 #331028

broj poruka: 3278

http://modsreloaded.com/god-mode
Gare87 kako 17.06.2011. 00:30 #335782

broj poruka: 4723
hteo bih da promenim default neke dugmice, recimo bas mi zatreba vise puta da mi bude map key(M) na TAB, ali evo izmenjao raznorazne mogucnusti u ona 3 fajla qwerty, qwertz, i azerty, onda sam menjao u user.ini i dimapping i dodavao, prekopirao sve te precice u user.ini u my documents, i prosto igra ne menja nista, odakle li vuce te precice pojma ne znam.....

Zna li neko kako da mapiram recimo M dugme na Tab da mi bude, trazio po netu ali toga nema???? tj ne radi ono sto sam nasao..... :/

Intel q8200 2.3GHz
Gigabyte GA-ep35-ds3l
Kingston HyperX 2x1GB DDR2 800+Elixir 1GB 800MHz
WD3200AAKS
Sapphire Vapor-X HD 5770 1GB GDDR5
OCZ MXS-PRO 600W
Windows 7 RTM 7600 SP1 32-bit

Gare87 jos jedan problem 19.06.2011. 03:29 #336584

broj poruka: 4723
igrao sam onu misiju returning memories, sa onom Triss, kad treba da pokupe neki cvet da mu vrati pamcenje, posle borbe sa ona tri lika, upadaju u pecinu, i tu je problem, nzm kako da izadjem iz pecine, prvo su bili blokirani svi prolazi, pa sam lodirao save, i otvorio se desni prolaz, tamo ima neka velika dvorana ali nema nikakav drugi prolaz da se izadje, ovamo u prvoj dvorani gde je ona voda ne moze kroz onu rupu u zidu da se popne da se izadje, tako da sam ostao zaglavljen u pecini!?!?!? WTF!?!?

POMAGAJTE AKO ZNA NEKO KAKO I STA TREBA URADIM DA IZADJEM????

Laku noc

Intel q8200 2.3GHz OC 2.9Ghz
Gigabyte GA-ep35-ds3l
Kingston HyperX 2x1GB DDR2 800+Elixir 1GB 800MHz
WD3200AAKS
Sapphire Vapor-X HD 5770 1GB GDDR5
OCZ MXS-PRO 600W
Windows 7 RTM 7600 SP1 32-bit

STRANA 3 OD 3
Broj postavljenih tema: 60416. Broj poslatih odgovora: 647633.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs