`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
:: trejler je dobar, al mislim da nema potrebe da se dize hype prevelik, ipak je to Techland, prave ljudi ok igre ali sigurno nece biti igra decenije.. :: :: I ne znam sta ovo ima da se poredi sa Avatarom wtf ? :: ::
Kakve veze ima sto sam ja tester sa mojim ukusom kada su igre u pitanju ?
Malo si pogresno shvatio post, nisam ja mislio nista lose, CoJ 1 i 2 su solidne igre, ali cinjenica je da oni nisu kao razvojni tim napravili igru koaj bi recimo mogla da bude u izboru za igru godine i slino, igre su im sasvim ok, sem novog Cartel-a koji je stvarno govno.
Dead ISland moram da probam prvo, ali mislim da ce biti ok.
:: Pa kao tester na sekiru ne bi trebao ovako da izvaljujes gluposti... :: :: IPAK JE TO TECHLAND :: :: :: Oces da nas prosvetlis kako je Crysis 2 bolji od Call of Juarez dvojke???? :: :: @Daum: Mojne lezis na tastaturi, vidis da si skroz unistio drugu stranu :: :: :: :: Lala 4ever! :: http://fwd4.me/zC :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: :: :: trejler je dobar, al mislim da nema potrebe da se dize hype prevelik, ipak je to Techland, prave ljudi ok igre ali sigurno nece biti igra decenije.. :: :: :: :: I ne znam sta ovo ima da se poredi sa Avatarom wtf ? :: :: :: ::
Techland nije baš sav svoj. Kad se setim u početku kada su osnovani, izbacivali su stvarno šit igre. Bio je neki futuristički FPS u pitanju, zaboravih ime.
A onda odjednom naprave stvarno odličnu igru kao što je Call of Juarez. Drugi deo je bio blago lošiji ali i dalje zabavna pucačina, dok je Cartel takav šit od igre da mi se povraće.
Nadam se samo da nisu i ovo usrali, ideja deluje dobro, kao i grafika. Stavio sam ga da se skine, pa ću za 45 minuta da mu presudim. __________________ Scourge of PCBerza
Za mene licno Cartel takodje neopisiv shit, posvetio sam celih pola sata ali ne vredi (za mene), ovu igru bih kandidovao u 10 nagorih za 2011 ali videcemo .)
Dead Island skidam videcu sutra kakva je , pozzz...
:: Bas toliki? Da ne nastavljam skidanje :: What is the shit about :: :: :: :: i cartel i dead island(koliko li je samo trailer obecavao...) zesci shit, odmah obrisao sa harda forever : :: :: :: :: i7 920@4.2ghz,ati sapphire 5870 CF,asus rampage II extreme,corsair hx1000w,corsair h50,patriot viper 3x2gb ddr3,haf 932 :: :: http://www.youtube.com/watch?v=Of1FTCDUxg :: :: http://img545.imageshack.us/img545/6757/vantagecf30027.jp :: :: :: :: :: ::
Bre ljudi kao da ste jeli bunike pa vam nije poznato kakav kupusarnik je ispao prilikom lansiranja igre.
Steam je greškom pustio u prodaju beta verziju igre koja ima na tone bagova i ljudi su kupovali to. Reloaded verzija igre se bazira na pomenutoj Steam beti. U međuvremenu je izašao update 1 za igru koji rešava brdo problema, što je i Reloaded ispratio, ali neki problemi su i dalje ostali koliko mogu da vidim.
Obećano je da će najranije za nekoliko sati izaći Proper verzija na Steam, a to znači i proper Reloaded malo kasnije.
Nikako ne mogu da namestim save game, ni sa update-om nece. Znaci da se ceka druga verzija? AII x4 640-MSI 770-C45-2x2GB Kingston HyperX BLU-HD4870-LC6650GP3 V2.3-BenQ 2420HDB
Relaoded + update (Reloaded), radi continue game, igra nije losa, grafika je malo lepsa nego u novom Call of Juarez The Cartel ali slicna (engine je isti), gameplay je ok nema nekih bagova koliko sam primetio, igra lepo radi kod mene sa HD 6950 kada ima zombija i u akciji oko 80-90FPS (sve max. full hd).
@Medo, poslao sam ti mail. AII x4 640-MSI 770-C45-2x2GB Kingston HyperX BLU-HD4870-LC6650GP3 V2.3-BenQ 2420HDB
:: Relaoded + update (Reloaded), radi continue game, igra nije losa, grafika je malo lepsa nego u novom Call of Juarez The Cartel ali slicna (engine je isti), gameplay je ok nema nekih bagova koliko sam primetio, igra lepo radi kod mene sa HD 6950 kada ima zombija i u akciji oko 80-90FPS (sve max. full hd) :: :: :: ::
Dal vam se dešava da od 150 fps padne na 50-60 na par minuta i da se muci a onda ponovo skoci i dal vam puca igra kad ocete da iskoristite furiju il kako se vec zove na Y.
@mixer93 kada pocinjes kampanju, po defaultu je izabrana Internet igra, pokusaj da stavis na offline ako vec nisi.
@Simon72 Meni igra radi konstantno na nekih 75 frejmova, nekada malo vise, ali recimo kada napravim neki limb damage critical ili nesto slicno, recimo levelup, uz kratki slow motion efekat fps pada na 50 jedno dve sekunde.
I igra mi ni jednom nije pukla, mada nisam je ni igrao preterano dugo, jedno sat vremena mozda sve ukupno a koristim update 1, verujem da ce proper sredi stvari, ali nadam se da nece morati da se opet kupuje cela igra, vec da ce da ga srede kao neki add on :)
Uzalud imam 200 fps kad se i tad oseca lag štucanje il sta vec i onda grafila utihne i padne fps na 50-60 i tako minut dva (lajt šou) pa se vrati na 150-200 fps. Danas sam malo po internetu bio pa vidim da se žale sa gtx 480 gtx 580 na iste stvari i kao ocekuju fix. Ma kakv fix to su glupe karte od glupog prozvodjaca nvidie.Ma glupa nvidia i glupa gtx 460. Igram sad na 5750 sa 50 fps na balansirano al nema da secne i sve je normalno. Glupa nvidia. Izvinjavam se ako nekog vredjam al mi preko k.... sa ovom gtx 460.
Ljudi ova igra nema opciju za quick save :(, vec samo sejvuje po nekom checkpoint sistemu... Jel probao neko da igra preko x360 dzojpeda, ja probao ali ne radi mi leva palica u igri, pa ne mogu da pokrecem lika? Verzija je RLD plus update 1 & 2... BTW igra rastura, ne mogu se odvojiti od kompa. :D
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Ghz Ram:7 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MHz GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-13 MBO:AM3+ Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU:Chieftec 650w a85 CpuCooler:TitanVanesa Mis: Mx518 Philips 22
:: :: Ljudi ova igra nema opciju za quick save :(, vec samo sejvuje po nekom checkpoint sistemu... Jel probao neko da igra preko x360 dzojpeda, ja probao ali ne radi mi leva palica u igri, pa ne mogu da pokrecem lika? Verzija je RLD plus update 1 & 2... BTW igra rastura, ne mogu se odvojiti od kompa. : :: ::
Nije mi jasno kad negde pobijem sve zombije, i udjem u neku prostoriju npr benzisku pumpu i kad izadjem isti cak i veci broj me ceka, pa moram da se smaram sa njima !! Jel to bag ili tako treba ? Inace dobra igra....
Pa igrajuci se apdejtovanja sejvovi su se i meni izgubili. Zapamtio mi ono da sam 20 nivo i koja oruzja imam al nema tamo de sam stao nego pocinje od pocetka. Ako stavljate apdejt obavezno bekapujte profil i save. Ja to uvek radim al evo sad nisam i desilo se to sto se desilo. Inace apdejt 2 mi je kad pokrenem igru pokazivo neki šlb jezik :) a ono sa lagom ili sta je vec nije resilo pa sam ubacio vs sto je malo poboljsalo ali bas malo il se meni to samo cini.I dalje mi puca kad hocu da upotrebim to nesto sto nisam ni vido sta je furija il šta vec na Y odnosno za one koji imaju tastaturu na engleskom na Z. Inace na druga 2 kompa radi i ne puca i nema lag sto ocito zavisi od kombinacije hardvera. U svakom slucaju izgubio sam 15 sati igre :) Inace ako je neko došo do grada (crkva) mislim da je akt 2 nek mi pošalje save i profil (ili tek treba da dodje dotla a ovo cita) Može na djojstik jer ima autozum igraju deca ( nije ovo pucacina neko makljaža ne treba ti ovde nikakva preciznost sam traži metu) a ima linkova na rlslog za apdejtove odnosno pogle odvojeno od igre znaci zasebni je post za apdejt.
Broj postavljenih tema: 60416. Broj poslatih odgovora: 647638. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.