Da, evo bas sam presao 3 nivo i kad ucitava nesto, ili pred nekom cut scenom oce da zamrzne, desava mi se i to da radi iza u pozadini igra ali je slika zamrznuta :S
Ali dobro sto se ostalog tice nema vecih grafickih bagova, stavio sam na advanced(to je valjda 2 level grafike) i radi od 30 do 65, jes da oscilira dosta ali moze lepo da se igra......
p.s. grafika je super, mozda naprednija od prvog dela, ali bez obzira na to, bas mi se svidja .)
Nervira me što svaki put kad uđem u igru on rezolucija je 800x600 umesto 1080p. Sačekaću da izađe zvanična verzija, ionako mi se nešto ne igra ovih dana.
6870 @ 1000/1150Mhz radi otprilike na 40FPS u proseku ide i na 50 i vise a n pada na manje od 33-35 toliko sam video u akciji misija je neka u gradu gde ima dosta neprijatelja...
Po mom nekom misljenju,ovo je samo nedovrsena igrica..
13.02.2011. 17:31
status: user broj poruka: 169
Koja ce kasnije,kad izadje full da pojede nase kompove za dorucak :).Mislim kad se zavrsi sa grafickim `glancanjem` i sl. :D.Ovo je samo `nedofilovana` beta bez full potencijala igrice...Al to je samo moje misljenje :D.
..jeste li primetili kakav glas ima Prophet,kao belac kad ga uhvate za jaja, a on crnac,smesno bre,ovo lici na neki Crysis mod a ne na Crysis 2. Grafika,nista posebno,fizika standardna,a sta da i ocekujemo od ovog engine-a,pravljen je za prirodu i tu je fantastican,sto se ne bi moglo reci za betonsko i stakleno okruzenje. Gameplay malo redizajniran i to je izgleda jedina novina. Tu i tamo po neko drvo sa upadljivivim 2D granama,jadno bre. Meni ovo jako lici na Fear ili Prototype. Videcemo,mozda je i srede do marta.
Kako je uradjena super je, meni se bas svidja, msm da je grafika i nesto bolja od prvog dela, gameplay nije mnogo promenjen, ali i onaj gameplay je bio ok, i da stvarno onaj glas ima ko belac umesto kao crnac :) ali ne verujem da ce jos mnogo da je srede, jos malo da je ispeglaju oko waypointa(primetio sam da se neprijatelj zaglavi u zid ponekad xD) par grafickih bagova i mozda jos neki manji bagovi....... Ovo je beta pa kad izadja full onda cemo videti da li je sve uradjeno kako treba :)
:: ..jeste li primetili kakav glas ima Prophet,kao belac kad ga uhvate za jaja, a on crnac,smesno bre,ovo lici na neki Crysis mod a ne na Crysis 2. Grafika,nista posebno,fizika standardna,a sta da i ocekujemo od ovog engine-a,pravljen je za prirodu i tu je fantastican,sto se ne bi moglo reci za betonsko i stakleno okruzenje. Gameplay malo redizajniran i to je izgleda jedina novina :: Tu i tamo po neko drvo sa upadljivivim 2D granama,jadno bre. Meni ovo jako lici na Fear ili Prototype. Videcemo,mozda je i srede do marta ::
Bas sam to hteo da kazem..posle par odigranih misija mogu da kazem da je bilo shift + delete.... Grafika uopste nije tako dobra kao na prvi pogled, previse blura daje taj prvi dojam...fizika mi se nimalo ne svidja kao ni igrivost cela atmosfera .....
Imam instalirano i warhead cisto za poredjenje..i pored toga sto je 3 god matoriji, meni je i dalje za 3 klase bolji , grafika nekako prirodnija prijatnija.... Ako ne poprave nesto drasticno a nece sigurno bice ovo jos jedna prosecna igra...
:: ..jeste li primetili kakav glas ima Prophet,kao belac kad ga uhvate za jaja, a on crnac,smesno bre,ovo lici na neki Crysis mod a ne na Crysis 2. Grafika,nista posebno,fizika standardna,a sta da i ocekujemo od ovog engine-a,pravljen je za prirodu i tu je fantastican,sto se ne bi moglo reci za betonsko i stakleno okruzenje. Gameplay malo redizajniran i to je izgleda jedina novina :: Tu i tamo po neko drvo sa upadljivivim 2D granama,jadno bre. Meni ovo jako lici na Fear ili Prototype. Videcemo,mozda je i srede do marta ::
Slazem se sa predhonicima. Ovo vise lici na FEAR negi na krizu. Jedino sto su prakticno novo dodali je kad se sakrijes da mozes da pucaš odatle (desni klik pa pokreces mišonju) . Grafika , pa videcemo kako ce biti u krajnjem releaseu al iskreno mnogo je teže da grafika bude dobra sa zgradama nego li u prirodi. Ocena onog sto sam vido mislim gameolay i grafika pa mnogo lošije nego sto sam ocekivao.To obicno tako biva kad od neceg ocekuješ puno.U svakom slucaju treba sacekati krajnji produkt mada mi nesto ne mirise da ce biti bolji.
...a ja se danas razbih od nje,ima nesto sto te vuce i bog. Naj mocnija fora je w+shift+c kad uklizavas u zaklon ili se provlacis ispod cisterne i onako u klizanju na bulji uspalis sacmu liku u dzadza,jaaako mocno izgleda,probajte.
bagova ima na pretek,ali ovo je samo beta izdanje,popravice se tu puno toga finalnom verzijom,a kako mi se cini i zahtevnost samim tim sto ce biti i custom podesavanja :d
Asus M4A89GTD pro-usb3/Phenom II b55 x4 4ghz/Asus GTX460 direct cu 1gb/2x2gb Exceleram 1600mhz cl7/Wd blue 640gb/Thermaltake v9/Lc power 750w metatron/Z-cinema/Samsung p2370
:: Nije bas toliko toliko losa, fina je grafika nezaboravite da je moralo i za konzole!!! Zato je to tako ali nije lose :: :: :: Sve je relativno !! :: ::
:: Ja mislim da ovo nije grafika na max provereno... tako da ce full biti i bolja i zahtevnija, mozda gresim... :: :: i7 920@4.2ghz,ati sapphire 5870 CF,asus rampage II extreme,corsair hx1000w,corsair h50,patriot viper 3x2gb ddr3,haf 932 :: http://www.youtube.com/watch?v=Of1FTCDUxg :: http://img545.imageshack.us/img545/6757/vantagecf30027.jp :: :: :: :: Nije bas toliko toliko losa, fina je grafika nezaboravite da je moralo i za konzole!!! Zato je to tako ali nije lose :: :: :: :: :: :: Sve je relativno !! :: :: :: ::
E taman sam hteo da kazem da ova nedovrsana verzija ne koristi cf kod mene, ocigledno da su performanse sa jednom grafom ... frejmaza kao sto je prikazano na ovom sajtu...
Broj postavljenih tema: 60416. Broj poslatih odgovora: 647633. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.