pazi, da si stavio bilo koju sliku kao svoj avatar , NIKAD MI U ZIVOTU NE BI PALO NA PAMET da je komentarisem.... samim tim ne mislim da ti imas pravo da radis isto jer je to klasicna provokacija! a svako ko me mrzi moze samo da prihvati da mi p... k.... eventualno... jer mi je vise muka od prozivanja a nisam nista prvi tebi uradio...
Igrica je tesko sranje. Najgora arkada, vidi se da je za klince do 10 godina, da imaju sta roditelji da im kupe za bozic. Zvuk motora se gotovo i ne cuje, grafika mi je obedna, nemam reci, bas je po meni sranje neopevano.
LG 42LD420, Athlon II x4 630, GA-MA785G-UD3H, OCZ Reaper 2x2gb ddr2 cl4, Gigabyte HD6870, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS 500gb, Chieftec GPS-550AB-A 550W, NZXT Apollo Black
auu covece ,zgadio si mi igru za 5 sekundi :) Taman sam hteo veceras da stavim da se skida ali posle ovog nema sanse ...nego ,jel ima makar delic most wanteda u ovom dzumbusu ?
:: :: Igrica je tesko sranje. Najgora arkada, vidi se da je za klince do 10 godina, da imaju sta roditelji da im kupe za bozic. Zvuk motora se gotovo i ne cuje, grafika mi je obedna, nemam reci, bas je po meni sranje neopevano. :: :: LG 42LD420, Athlon II x4 630, GA-MA785G-UD3H, OCZ Reaper 2x2gb ddr2 cl4, Gigabyte HD6870, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS 500gb, Chieftec GPS-550AB-A 550W, NZXT Apollo Black :: ::
AMD Phenom II 955 BE DFI LP DK 790FXB-M2RS AMD 4870 512MB ToP 2x 2GB DDRII 1066MHz 2x 320GB SATA II RAID0 1x 750GB SATA II SB Live 5.1 Digital Corsair 750TX
igra je cist prosek po meni sto se tice `simulacija`
18.11.2010. 20:12
status: user broj poruka: 4723
tj i nema simulacije ovde nikakve, isto ko onaj HP od ranije automobili `plove` po putu nema se osecaj g sile, da auto stoji na putu, cista arkada, ali je gafika super, msm polja su odlicno uradjena, automobili onako, nije lose, shift je 100x bolja `simulacija` ....itd u principu za zebanciju nije losa igra, ali sam ocekivao nekako vise akcije kao MW recimo, ali corak :(
Pa zar je problem što nema ni trunku simulacije? Igra nije tako ni zamišljena pa ne vidim da to predstavlja problem. Šta više, ima neki fini šmek i totalno je lepa i zanimljiva arkadna jurnjava kroz raznoliku prirodu. Upravo je to ono što mi se i sviđa i predstavlja pravo osveženje posle gomile prethodnika koji su mi se zgadili. Kenja mi se više od NFS izdanaka tipa grad,noć,šminka,friziranje,neonke i totalno odsustvo ideje. Ovo mi izgleda sasvim fino jer nisam ni očekivao simulaciju. Pa i Burnout nema trunke simulacije pa je bio apsolutni megahit. A ovaj NFS i podseća dosta na njega po stilu vožnje i udesima, što i ne čudi jer ga je radila ista ekipa (Criterion Games). Po meni uopšte nije loš ali, sve zavisi od afiniteta. Svakako zaslužuje da se proba!
Znaci tolika je arkada da mi ono totalno haos. Upravljivost je isto nesto bedna, i burnout je bolje 20x od ovoga. Ne znam, ja sam pustio jednu trku i smorio sam se ko plovak. Al dobro, ja sam vise za simulaciju, pa zato. Meni u shift skroz ok kad sve poiskljucujem. Ovde ne znam ni da li ima da se stavi manual gearbox
LG 42LD420, Athlon II x4 630, GA-MA785G-UD3H, OCZ Reaper 2x2gb ddr2 cl4, Gigabyte HD6870, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS 500gb, Chieftec GPS-550AB-A 550W, NZXT Apollo Black
Most Wanted-om, ovo je stari Hot Pursuit upakovan u novi Engine, ali to sam izgleda voleo da igram dok sam bio mali i kad nisam znao za bolje, ovo mi se sad nimalo ne svidja.
Snupi je u pravu motor auta ne cujem sto jako nervira, ustvari cuje se nesto jedva, sva auta imaju ocajan handling i ne razlikuje se mnogo od modela do modela, znaci i to je mnogo glupo. Kad ulazim u ostre krivine moram neki smesni drift da radim, znaci kao igra za decu.
Jedino sto mi se svidja je veliki izbor automobila i dobri modeli...
Trke smaraju po meni niej neko prostranstvo cesto se vozi po istom putu, moglo je to i mnoogo bolje da se odradi.
I ja se secam hot pursuita kako mi se svideo kad sam bio klinac. I to mi bas bio trip. Sad ovo mi totalno ne prija, i cak sam se iznervirao. Bas je tacno ovo sto meda rekao. Al ko voli ovako nesto, njemu ce mozda i da bude zalud.
:: I na ovom zelenom govancetu u 1080p radi ko zmaj. :: :: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous :: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête. :: :: i5 750 - TRUE Black - P7P55D - 2x2GB Kingston - 8600GT - Silverstone ST50F-230 - JugoDrvo `8 :: ::
igra je veoma lepe grafike, posebno mi se svidja staza sa snegom i planinama ispred dok vozis, a i nebo i planine su uradjene kao da su prave! i kad se malo vise vozi, dolaze sve teze i teze staze, nije bas tako ni lako za voznju jer ima mnogo udesa, pandura koji te jure i drugih automobila u saobracaju!
mozda izgleda po malo kao da kola klize po asfaltu ili je muzika prejaka a zvuk motora slab ali mozes sve to da smanjis u opcijama...
:: :: Mozda neko ne zna sta je partis i mogao bi neki link da ostavis :: :: I da, promeni tu sliku, it`s fucking ga :: :: :: LG 42LD420, Athlon II x4 630, GA-MA785G-UD3H, OCZ Reaper 2x2gb ddr2 cl4, Gigabyte HD6870, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS 500gb, Chieftec GPS-550AB-A 550W, NZXT Apollo Black :: ::
Pa ova igra je totalni promasaj ako hoces da pricamo o upravljivosti. Covece kola se osecaju, pa ne znam ni sam kako da opsime... meni smesno... A i igra je teska da si uvek prvi...
Kao sto neko rece... ovo je za bogatu americku decu... cak mozes da se gledas preko kamerice ako imas na kompu sa tvojim drugarom... koji te juri u pandurskim kolima... wow... extra...
Pa onaj prvi HP je bolji od ovog, a i HP2 nije bio los... otvoris cfg fajl od odredjenih kola i nabudzis auto... ahahaha
Pozz...
:: ...jeli, u kom zbunu si ti rastao :: :: Pa ova igra je totalni promasaj ako hoces da pricamo o upravljivosti. Covece kola se osecaju, pa ne znam ni sam kako da opsime... meni smesno... A i igra je teska da si uvek prvi.. :: :: Kao sto neko rece... ovo je za bogatu americku decu... cak mozes da se gledas preko kamerice ako imas na kompu sa tvojim drugarom... koji te juri u pandurskim kolima... wow... extra.. :: :: Pa onaj prvi HP je bolji od ovog, a i HP2 nije bio los... otvoris cfg fajl od odredjenih kola i nabudzis auto... ahahah :: :: Pozz.. :: :: __________________________ :: :: ...I sense you young padawan.. :: :: AMD Phenom II 955 B :: DFI LP DK 790FXB-M2R :: AMD 4870 512MB To :: 2x 2GB DDRII 1066MH :: 2x 320GB SATA II RAID :: 1x 750GB SATA I :: SB Live 5.1 Digita :: Corsair 750T :: ::
Broj postavljenih tema: 60416. Broj poslatih odgovora: 647633. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.