:: COD 6 sam igrao na ultra hi??? Ne vidim preterano veliku razliku... :: :: ↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓ :: 8====D ~ ~ ~ :: :: ::
Probaj da OC-uješ taj CPU, možda igra traži što više GHz.
:: COD 6 sam igrao na ultra hi??? Ne vidim preterano veliku razliku... :: :: ↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓ :: 8====D ~ ~ ~ :: :: ::
Presao sam je pre par sati na hard, sve na max , 1920x1200 AA off sve ostalo na max plus mi se pregreva cpu jer je ostecen socket al imam Nvidiu GTX285 xD, ddr2 4gb rama jbg.. E8400 na 3ghz..
nisam jos probao (skidanje u toku) nadam se da ce da opravda ocekivanja :) vidim da su podeljena misljenja inace, zavrsio sam novi Medal of Honor i skroz je dobar
DFI DK P45-T2RS INTEL Q9550 ES 4,0 Ghz, 1,3V. TRUE black, BOTH LAPPED TO MIRROR,PUSH&PULL(Scythe Slipstream 1900rpm x 2)+WASHER MODE 2X2GB KINGSTON 1066MHZ T1 SERIES ATI RADEON HD 5850
Presao sam sve MOHOVE i CODOVE, samo malo da su bolje uradili texturu u poslednjem MOH al nema veze dobra je igra da se odigra, ne znam jer probao neko novi 007 blood stone? njega sam presao juce nije lose da se odigra dok cekamo AC Brotherhood i ostale games, ovaj Black Ops je odlicna igra nadam se da ce biti nastavka!
Tako te volim brate..Punog elana i entuzijazma a ne kao ovi udarili po kuknjavi,igre nevaljaju,sve su gore,nema sta da se igra,sr@nje,koznole i sl..Pa od izbiraca nema **baca! Tako kad vec znamo da smo u nekim losijim vremenima treba da se i prilagodjavamo a ne da pljujemo odmah iz prve..10 min igre,sr@nje i cao..Ima i sad zanimljivih igara samo im treba pruzicit sansu!
Za one kojima ne radi kako treba neka probaju ovo:
Pronadjite fajl config.cfg, valjda je u folderu Players i potrazite nize redove i prepravite na: r_multiGpu `0` (default jе 1) r_multithreaded_device `1` (default je 0) com_maxfps `125`. (default je 85, valjda) sys_sysMB `1024` - zamenite 1024 sa kapacitetom memorije vaseg sistema npr. 4GB=4096
za w7 cak i ovo - Play in offline mode - Right click the game EXE -> properties - and set the compatibility mode to Windows XP SP3 (service pack 3) - Disable any programs that may interfere with the game (i.e. anti-virus or firewall) - Reinstall DirectX
Evo ovako.... instalirao sam i ja ovo... .Sve na HIGH na mojoj konfiguraciji mi radi bez po muke sa SYNC ON! Evo i slike o podeshavanjima.... I snimio bi i klip iz igre..da ne bude da je nemoguce i lazem.. .al ne znam kako.... znam samo da na ovim podeshavanjima klizi... Na mojoj dole navedenoj konfiguraciji BEZ Overclock-a procesora i grafichke! U pitanju je Windows 7 32bit update-ovan, Poslednji driveri za grafichku sa nVidia sajta.... evo sada i slike... A ja odo da pucam..igra je VRH! :D Da ne bude vezano za rezoluciju..moj monitor je 19``LG i ne moze vecu rezoluciju! Eto toliko :D
:: Evo ovako.... instalirao sam i ja ovo... .Sve na HIGH na mojoj konfiguraciji mi radi bez po muke sa SYNC ON! Evo i slike o podeshavanjima.... I snimio bi i klip iz igre..da ne bude da je nemoguce i lazem.. .al ne znam kako.... znam samo da na ovim podeshavanjima klizi... Na mojoj dole navedenoj konfiguraciji BEZ Overclock-a procesora i grafichke! U pitanju je Windows 7 32bit update-ovan, Poslednji driveri za grafichku sa nVidia sajta.... evo sada i slike... A ja odo da pucam..igra je VRH! :D Da ne bude vezano za rezoluciju..moj monitor je 19``LG i ne moze vecu rezoluciju! Eto toliko :D :: :: http://img828.imageshack.us/f/blackopssettings.jpg :: :: Asus M2N-E :: AM2+ 7750 Black Edition :: Geil 2 x 1GB 667Mhz :: 2 x 160GB Maxtor :: nVidia Gigabyte GT220OC 1GB 128Bit DDR3 720/1588/160 :: Asus DVD/RW :: Blueberry 550W :: ::
:: IGRA JEDE 1200 MB rama. Imam 2Gb sys i 512MB na grafickoj... Nedovoljno, jbg :: :: Ne znam samo kako je radi MW2 bez greske... Izgleda da su usrali motku... Nije vise IW, nego neki traytech... FF ::
A kako da promenim kada ne da da ga editujem? Uopste ne mogu nista da radim sa tekstom!!!
:: Za one kojima ne radi kako treba neka probaju ovo :: :: Pronadjite fajl config.cfg, valjda je u folderu Players i potrazite nize redove i prepravite na :: r_multiGpu `0` (default jе 1 :: r_multithreaded_device `1` (default je 0 :: com_maxfps `125`. (default je 85, valjda :: sys_sysMB `1024` - zamenite 1024 sa kapacitetom memorije vaseg sistema npr. 4GB=409 :: :: za w7 cak i ov :: - Play in offline mod :: - Right click the game EXE -> properties - and set the compatibility mode to Windows XP SP3 (service pack 3 :: - Disable any programs that may interfere with the game (i.e. anti-virus or firewall :: - Reinstall Direct :: ::
Skinuo sam Skidrow verziju i sve radi super, nema nikakvog stucanja radi glat da ne moze bolje, igrica je ludilo, grafika je fantazija i COD me uvek malo je reci iznenadi, sve pohvale!!
Masina: Phenom x4 955 na 3.7ghz, 4gb 2*2gb Geil ultra, ATI x1950xt
instalirao sam danas kod sebe na athlon 4400+,9800GT,4GB win 7 32 igram na 1680x1050 (tacnije ne igram) i igra se ponasa kao da igram mw2 na 3 monitora,mw2 koliko je fluidno radio na max sve bez AA tolko ovaj oops koci
odem kod druga da instaliram na ph 550,ati 4770 , 4GB win xp sp3 na 19` 4:3 i igra `na oko` izgleda kao da nikad ne pada ispod 60 sa sve AA 4x
e sad znam da njega izvlaci procesor ali ima ovde ljudi sa istim procom ali na win7 kojima ne radi kako bi trebalo,sto me navodi da je problem u 7ici
svestan sam mogucnosti svog procesora ali mislim da igra ne bi trebalo ovako da radi uzimajuci u obzir kako je radio mw 2
ako/dok se ovo ne sredi igracu na xboxu jer upravo rezem igru :)
Pa ne znam sta bi ti rekao, meni radi na Windows-u 7 glat sa sve AA 4x i nema da stucne, sta vise radi odlicno, i kad pocne da renderuje kod velikom broja objekata i zahtevne grafike, tako da......ko zna sta tu moze biti jos
Ja pretpostavljam da se nekom sistem jednostavno kolje sa nekom komponentom ili `sto je verovatnije` mozda su u pitanju drajveri od graficke ili je windows `overloaded`
El imao neko problem da na samom pokretanju igre izbaci` BlackOps.exe has stopped working`? Error.. Znaci ne mogu ni da startujem igricu... Reinstalirao sam je, directx takodje, ubacio nove nVidia drivere, al nista...
OS: XP pro x64 MB: Abit AB9 pro CPU: E8400 3.7 GPU: nVidia GTX260 sp216 default RAM: Geil EVO ONE 2x2GB default
igra mi radi SAVRSENO, sve na max. kao i uvek, bez ikakvog sec-a i sl., dakle na Core2Duo procesoru, nije quad...sad sto je klokovan, nije ni puno klokovan..
:: Definitivno treba Quad za ovo čudo. Svi vi koji ste se javili imate čini mi se Dual Core :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60416. Broj poslatih odgovora: 647633. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.