I am so anxious hahahahahahah jbt, osecam da ce sp da traje 6-7 sati, a ioak jedva cekam da odigram... sta ti je moc navike .))) (mp nikad ne igram, ne volim to)
:: I am so anxious hahahahahaha :: jbt, osecam da ce sp da traje 6-7 sati, a ioak jedva cekam da odigram... sta ti je moc navike .))) (mp nikad ne igram, ne volim to ::
Ma dobro i jedno i drugo, ovo je bar džabe i ne moraš da se cimaš da okupiš ekipu, to što si matoriji sve teže ide, ovom ne da žena, onaj mora da vodi ćerkicu na balet...
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
:: Ma dobro i jedno i drugo, ovo je bar džabe i ne moraš da se cimaš da okupiš ekipu, to što si matoriji sve teže ide, ovom ne da žena, onaj mora da vodi ćerkicu na balet... :: :: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous :: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête. :: :: i5 750 - TRUE Black - P7P55D - 2x1GB Samsung - HD4850 - Silverstone ST50F-230 - JugoDrvo `8 :: :: :: e, nek` si mi rekao :PP :: :: ma multi je dobar samo ako je uzivo, paintball... jebo napucavanje u mrezi :DD :: :: ::
ima istine u tome :D naslusao sam se svakakvih, najmastovitijih izgovora. ali ipak, `ugodjaj` je daleko bolji... valjda bas zato sto ne moze uvek (govorimo o paintball-u, cisto da ne bude zabune :D)
:: ima istine u tome :D naslusao sam se svakakvih, najmastovitijih izgovora :: ali ipak, `ugodjaj` je daleko bolji... valjda bas zato sto ne moze uvek (govorimo o paintball-u, cisto da ne bude zabune :D ::
kako da instaliram igru ? Skinuo sam preko torenta rusku verziju i kad otpakujem krene da mi instalira steam. Kad instalira steam trazi key za igru da bi nastavio
:: kako da instaliram igru :: Skinuo sam preko torenta rusku verziju i kad otpakujem krene da mi instalira steam. Kad instalira steam trazi key za igru da bi nastavi :: ::
Hoce li mu neko odgovoriti? :-) Imam isti problem!!!!!
:: :: :: :: :: kako da instaliram igru :: :: Skinuo sam preko torenta rusku verziju i kad otpakujem krene da mi instalira steam. Kad instalira steam trazi key za igru da bi nastavi :: :: :: :: :: :: Hoce li mu neko odgovoriti? :: :-) Imam isti problem!!!!!
Hvala !!!! - taman sam skinuo tu rusku verziju , U pm ,,,,,,,,,
:: To što imaš čak nije iso nego backup steam fajlova, zajebi cimanje, bolje skidaj ispočetka :: :: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous :: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête. :: :: i5 750 - TRUE Black - P7P55D - 2x1GB Samsung - HD4850 - Silverstone ST50F-230 - JugoDrvo `8 :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: kako da instaliram igru :: :: :: Skinuo sam preko torenta rusku verziju i kad otpakujem krene da mi instalira steam. Kad instalira steam trazi key za igru da bi nastavi :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Hoce li mu neko odgovoriti? :: :: :-) Imam isti problem!!!!!
jel probao neko da se zeza sa clonedvd verzijom? nigde ne mogu da nadjem validan phoenix launcher, a za reloaded lek se ljudi zale da laguje... jel se isplati cekati ispravan lek, ili da skidam skidrow?(sto ne bih ako bas ne moram)
:: jel probao neko da se zeza sa clonedvd verzijom? nigde ne mogu da nadjem validan phoenix launcher, a za reloaded lek se ljudi zale da laguje... jel se isplati cekati ispravan lek, ili da skidam skidrow?(sto ne bih ako bas ne moram ::
ma sad mi nekako gre`ota, par kila interneta sam vec potrosio na skidanje ovoga, mnogo bre na ovuj skupocu... dobri ljudi, ako neko naleti na valjan lek za clonedvd, aj bacite link ovde, usrecite jedan mlad zivot...
Koliko sam ja citao,ima crak za clonedvd ali jedni placu da ne radi,nekima radi,...ne znam da li je validan.Ako si u Bg-u,narezacu SKIDROW verziju pa cu ti dati(da se ne j**** opet sa skidanjem,pretpostavljam da ti je brzina neta slabija).
:: ma sad mi nekako gre`ota, par kila interneta sam vec potrosio na skidanje ovoga, mnogo bre na ovuj skupocu... dobri ljudi, ako neko naleti na valjan lek za clonedvd, aj bacite link ovde, usrecite jedan mlad zivot.. :: ::
ja sam se jebavao sa clone dvd- verzijom i nisam uspeo da je nateram da radi, znam da sam sutri dan morao da vracam datum da bi igra radila...
i malo je seckalo, dok skidrow radi perfektno , jos na laptopu :P
Intel i3 330M 2.13GHz HM55 Chipset 3072MB (3GB) DDR3 1066MHz 320GB 7200rpm 15.6 LED HD BrightView (1366 x 768) ATI Mobility Radeon HD5730 1GB GDDR3 (DirectX 11) Switchable / Intel GMA HD JBL Stereo Speakers W7Pro
:: ma sad mi nekako gre`ota, par kila interneta sam vec potrosio na skidanje ovoga, mnogo bre na ovuj skupocu... dobri ljudi, ako neko naleti na valjan lek za clonedvd, aj bacite link ovde, usrecite jedan mlad zivot.. :: ::
Broj postavljenih tema: 60416. Broj poslatih odgovora: 647630. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.