Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Igre
Bože pravde !
STRANA 3 OD 3
alrad 13.10.2010. 15:26 #252431

status: user
broj poruka: 4867
Gospodine Gile23,
da se svi pridrzavaju onoga sto je zapisano, mi se sada ne bi smo ovde prepirali - kamo lepe srece.
Teorija i praksa.

Sto se simbola tice, svaka diskusija u kom smislu se koristi danas je suvisna.

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
gile23 Re: Re: ... 13.10.2010. 15:27 #252432

broj poruka: 9121
I ono kada sam video bilo mi je novo, a pogotovu sada ovo sto si mi rekao da potice jos iz starog Egipta.

Pozdrav!

:: Hriscani su uzeli taj simbol iz starog Egipta,nemoj da mislis da potice od njih
::
:: http://www.aumdasabout2012.com/mandala2.htm
:: _____________________________________________
:: http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=140252
:: :: @bata cele evo ovo sam ja licno fotografisao
:: ::
:: :: http://i399.photobucket.com/albums/pp78/gile12345/05062010246.jp
:: :: Hitler je kasnije to sigurno iskoristio u svoje svrhe, dalje danas kukasti krst je simbol nacizma, pa sam ga zato u tom smislu pomenuo i oni koji ga crtaju crtaju ga kao simbol nacizma
:: :: Dalje sto se tice Hriscanskog ucenja Ko tebe kamenom ti njega hlebom oznacava da je Hriscanska religija miroljubiva
:: :: Pozdrav!
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Daum ... 13.10.2010. 15:29 #252433

broj poruka: 12805
Svastika potiče još iz kamenog doba, 9500 godina pre nove ere...

CPU-Z Validator : http://goo.gl/6l1A

gile23 ... 13.10.2010. 15:35 #252438

broj poruka: 9121
@alrad daleko sam ja od gospodina inace kod nas pravila najmanje postuju nazalost,...

Pozdrav!
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Ishmerish Daume moje cestitke za ovaj magistarski rad!!! 13.10.2010. 15:41 #252442

broj poruka: 7285
Dalje ocete se manuti vise crkve ko boga vas molim, same gluposti i dezinformacije- Car dusan je oko 1350-e godine pustio siptare na Kosovo da napasaju stoku i ako ih niko nije hteo, e tu je sve pocelo sa njima.
A sama religija i oni koji je ```sprovode``` su dve sustinski i razlicite stvari.Mahom su ti Patrijarsi i Pape koristili religiju za plasenje,ubijanje i bogacenje na grbaci obicnog sveta, jer gde ces bolji strah nego od neceg sto je nevidljivo, sto vreba sa neba i strpljivo ceka da sudi svim (koji se ne povinuju crkvi) gresnima.

Stavljati Tita u kos sa bilo kim od ovih mrsomuda je jako jadno,necemo uopste zalaziti u samu strukturu vlasti dozivotnog predsednika i zabunjivati dodatno ove manje upucene.
Samo par naznaka:
Koji Srbin bi stavio Zagreb kao glavni grad, i u isto bio sahranjen?????????????
Pomenucu samo standard koji smo onda imali, pasose, i jednu stvar za koju se vecina mahom vata, a to je da je Tito uzimao kredite i da sad mi to placamo.
Koji je kredit uzet kada je cela evropa tuzila Nemacku za odstetu a samo je Tito rekao da njemu(Jugoslaviji) ne trebaju pare vec da Nemacka dozvoli da se 500K Jugoslovena zaposli kod njih???????

Sto se navijaca tice suvise je to duboko da bi se svelo samo na te pustene sa lanca probisvete. Ovo u Italiji ima dalekosezne korene i nalogodavce i ne bi me cudilo da je neko iz Evrope/Amerike kumovao ovom.

Da rezimiramo:
1.Jedino Afrika mozda nije videla sta se desavalo na utakmici sa Estonijom.
2.Svi su znali sta je bilo na paradi.
3.Svi su imali dopise i realne naznake sta se ocekuje u Djenovi.
4.Necu ni da se zamaram sa pitanjem kako su stigli u Italiju, mada mora biti prvom klasom u JAT-u ili zutim tablicama autoputem.
5.Stankovic i Zigic spasavaju bulju Stojkovicu, mora biti da je neki novi standard uveden po pitanju obezbedjivanja,sprovodjenja i transporta sportista do krajnjeg odredista(stadiona).
6.Jedino sto je nasim falilo na tribinama je flex i vatreno oruzje.
7.Kako je moguce da niko od Italijanski navijaca i gradjana nije povredjen?
8.Kako je moguce da ti isti posle svega ladno napuste stadion i upute se u nastavak sage na ulicama Djenove?
9.Intersantno kako su ih sve lepo pohapsili kada je za to doslo vreme i bez ikakvih problema.

Mogao bih ovako do sutra ali poenta je vise nego jasna, ne zna se ko kosi a ko vodu nosi, ali zna se da ce Srbija da najebe, a Srbija smo mi obican svet.

Lala 4ever!
http://spedr.com/4tb3h

http://img843.imageshack.us/img843/8216/nero7.jpg

`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`

uroshnet Fegetcine... 13.10.2010. 16:24 #252455

broj poruka: 1033
Fegeti se guraju u klubu i Fataju se svi za kare... :)))
codeus .. 13.10.2010. 17:45 #252476

broj poruka: 4054

budimo ljudi .. iako smo srbi
Simon72 ... 13.10.2010. 18:06 #252482

broj poruka: 2799
I vlast je postigla šta je htela.
1. Pomerila je probleme u stranu jer su sad ovi aktuelni.(ko ce sad o tome što ljudi nema šta da jedu il de da se okupaju jer im iskljucena struja)
2. Sad ce da se obracuna sa politickim i ekonomskim neistomišljenicima.(citaj sa svim i svakim)
3. Pokazace da je srbija na evropskom kolovozu. (pazi izjave nekog nesecam s kog da je ovo što se desilo delo ljudi koji su protivnici evropske srbije). Uvek mora da ima neko protiv a taj protiv je kriv za ama baš sve a ne jadna vlada.
To ce biti posledica današnje sednice.
I da skocice joj rejting za 5 posto , pa ce ponovo imati mogucnost da vlada .
I da mi cemo da se raspravljamo ko je kriv ko je za a ko protiv ko je veci srbin ko je veci pravoslavac... a neko drugi ce da se naslađuje.
Vlast ostaje samo zbog ovakvih stvari i manipulacija preko medija. Mislim tako i treba to je smisao politike al prestanimo da shvatamo sve to licno i prestanimo da se vređamo. Svako ima pravo na svoje mišljenje i svako to može da kaže na mnogo bezbolniji nacin.

trogdor Tacno. 13.10.2010. 19:26 #252512

broj poruka: 373
Treba svako svoja posla da gleda, a politaciri su nam nesposobni i to nam svaki dan pokazuju. Da smo pametni pa da bojkotujemo izbore, crkli bi od muke, sto nema vise za sta da se bore, a rezultat im je 0, ali to nema veze, uvek je to nasledjena teska situacija.
Zaklucak, trebaju nam ozbiljni i sposobni politacari, jer ovi ne mogu nista da urade, a i ono sto urade, urade pogresno...
Nisam siguran da je uopste vise i bitno sto narod trpi, ako taj narod nema razuma da ih ne bira vise ili bar da ne trpi njihovu retard i zajebantsku politiku.
Nadam se da cemo svi poziveti jos jedno 50-ak godina, cisto da vidimo sta ce istorija da kaze o ovom razdoblju.
Ponavljam jos jednom, kazu da se Evropa nije smirila dok Nemci nisu resili svoje pitanje, a nece izgleda ni Balkan dok Srbi isto to ne urade!

Go Go Go !!!

mslavko82 Re: Teorija slučajnosti 13.10.2010. 19:58 #252519

broj poruka: 721
:: Ljudi su ovce. Narod je stado. Ovce su za klanje i šišanje, nisu za milovanje. Kad se najedu, ovce bleje. Kad su gladne, ovce bleje. Budale veruju u sreću, a glupani u slučajnost
:: Tako je moguće da, u nekim odsudnim trenucima za naciju, neko poveruje da je neko SLUČAJNO i svojevoljno, napravio neku sudbonosnu glupost ili promašaj zbog kojeg posle ispaštaju generacije. Neko veruje da je Gavrilo Princip bio slučajno i samo od sebe `generisan` da to uradi, drugi veruju da su zločini u ovom ratu bili samo slučajni gestovi napaljenih velikosrba ili psihopata, treći veruju da su neke demonstracije krenule spontano..... nažalost, mnogi to veruju ili tako misle. Da je neko kad je trebalo da nas bombarduju, slučajno izdavao pogubna naređenja, da su činjeni besmisleni svirepi zločini koji se nisu ni prikrivali, da je neko u interesu Srbije danas odradio da nas udalji recimo od te EU a pogotovo od učešća u EU fudbalu... znate za šta? Za šaku para.... Pazi, nekoliko desetina navijača. Nema murije, jer čeka da ovi naprave bar nekakvo sranje, onda kao dođu ali samo se muvaju ispred i jasno pokazuju da bi trebalo da naprave neko veće sranje i da im neće ništa (kao kod paljenja američke ambasade u Bg, kad su policajci otišli, a onda se dovezli kad je zapaljena da kao, to rasteraju.... u oba slučaja niko im nije pružao otpor, ni da pobegnu ni da se vrate. Neko veruje u zavere, neko u slučajnost i sreću-nesreću. Ja sam između, nemamo sreće, ali, neko nam je u tome debelo pomogao. I nije se puno istrošio

+1000

Pisko i Ishmerish su objasnili... Nema veze to ni sa cim, do sa politikom... Mi Srbi smo izgleda stvarno najgluplji narod na svetu... :( Tuzno!
H-nitro re 13.10.2010. 23:37 #252604

broj poruka: 1981
e uopste mi ne ide na stetu to sto su oni radili u itali, niti mi smeta a niti pravdam nek nas svi pljuju tako je bilo i pre ni to mi nesmeta, huligani su i oni a i ovi na vlasti samo sto ovi divljaju i nesmetaju mi a ovi drugi mi lupaju klempe i kradu ko stoka e oni mi smetaju, tako da u srbiji mi imamo dve vrste huligana pa vidite koja je po vas gora

T.S.A.R. Nuclear fire power

My childhood http://www.youtube.com/watch?v=ArQap_viOS8

doe prodje 22.10 :) :) :) :) :) mada ostalo jos 54min :) :) :) 22.10.2010. 23:07 #255367

broj poruka: 21
...........................................

alrad Re: prodje 22.10 :) :) :) :) :) mada ostalo jos 54min :) :) :) 23.10.2010. 00:04 #255388

broj poruka: 4867
Sad je pros`o skroz... sta je uopste trebalo da se desi ?

:: ..........................................
Antilohije dogorelo do guze 23.10.2010. 01:28 #255399

broj poruka: 689
Scenario je isti koji je koriscen i ranije. Kad je vlast na izmaku, u frci, resh pecena da se promeni, onda izmisle neku krizu koja zahteva ujedinjenje oko ocuvanja drzavnih i nacionalnih interesa. Ranije smo imali ratove, Sloba je to radio u velikom stilu, a sada su prvo probali da nam poture Zukorlica, pa gejeve i lezbace, i na kraju navijace... Sta je sledece?

I tako, smatraju oni, mi se kopcamo na ledja i sve sanjamo o evropskom putu koji nam je utro boki, kao i kako da sprecimo te zlobne teenage navijace vodjene nekim silama iz mraka (sile nasilja i haosa) koje planiraju drzavni udar... A to sto narod nema ni za leba, jbga svetska ekonomska kriza. Ni slucajno nisu krivci predsednik i vlada. Pa bre, amerikanac i Sloba su nam 2000-te posle onog pichvajza od bombardovanja ostavili bogatiju zemlju nego sto je sada 10 godina od kako su ovi `demokratski` gologuzaneri i njhovi `opozicionari` krenulii da kradu. Svi se pretvorili u veliku gospodu a krezubi stanovnici Srbije ostadose gladni i nezaposleni... Videh pre izvesnog vremena na aerodromu politicki suprotstavljene Grubjesicku i Pop Lazicku, ruku pod ruku, najbolje drugarice, putuju negde u inostranstvo o trosku naroda... Na sledecim izborima ja za Kurjaka, on bar pise knjige, doktor Aron ovo-ono, a i umalo da nas izvuce onomad 9 marta 1991. da nam se sve ovo ne desava...

I sta sam ono `teo reci... sta vi mislite jel` bolja nvidia ili ati?

mslavko82 Re: dogorelo do guze 23.10.2010. 12:03 #255444

broj poruka: 721
Ma, samo motka, govnjiva moze da pomogne. Sve je to isti olos: svi su oni bili u KPJ, pa u SPS-u, pa u DOS-u, sad su u DS/DSS/LDP/CVRC i ostalim... Nista se 2000 nije promenilo, samo su Slobu skinuli, a krokodili su ostali...

Inace, bolja je nVidia. Molim i ostale da to stalno naglasavaju, zbog radi ova tri druga clana foruma, da se ne deprimiraju previse. Sad im je nasa podrska najpotrebnija :)))

:: Scenario je isti koji je koriscen i ranije. Kad je vlast na izmaku, u frci, resh pecena da se promeni, onda izmisle neku krizu koja zahteva ujedinjenje oko ocuvanja drzavnih i nacionalnih interesa. Ranije smo imali ratove, Sloba je to radio u velikom stilu, a sada su prvo probali da nam poture Zukorlica, pa gejeve i lezbace, i na kraju navijace... Sta je sledece
:: I tako, smatraju oni, mi se kopcamo na ledja i sve sanjamo o evropskom putu koji nam je utro boki, kao i kako da sprecimo te zlobne teenage navijace vodjene nekim silama iz mraka (sile nasilja i haosa) koje planiraju drzavni udar... A to sto narod nema ni za leba, jbga svetska ekonomska kriza. Ni slucajno nisu krivci predsednik i vlada. Pa bre, amerikanac i Sloba su nam 2000-te posle onog pichvajza od bombardovanja ostavili bogatiju zemlju nego sto je sada 10 godina od kako su ovi `demokratski` gologuzaneri i njhovi `opozicionari` krenulii da kradu. Svi se pretvorili u veliku gospodu a krezubi stanovnici Srbije ostadose gladni i nezaposleni... Videh pre izvesnog vremena na aerodromu politicki suprotstavljene Grubjesicku i Pop Lazicku, ruku pod ruku, najbolje drugarice, putuju negde u inostranstvo o trosku naroda... Na sledecim izborima ja za Kurjaka, on bar pise knjige, doktor Aron ovo-ono, a i umalo da nas izvuce onomad 9 marta 1991. da nam se sve ovo ne desava..
:: I sta sam ono `teo reci... sta vi mislite jel` bolja nvidia ili ati
STRANA 3 OD 3
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647697.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs