Znachi kao prvo misje su raznovrsnije, pogotovo one side misije, glavna pricha je dobro odradjena, potezi su bolji, oruzija raznovrsnija, pogotovo mi se svidja shto sada ima stealth ubistva(moja omiljena), onda sva je kupovina za novac tako da je i to super sad, ima sada lopova i onih grupa koje ti pomazu da izvrshish misiju(uvek ih koristim), upgrade za armore, i josh nekoliko novina koja su super....... poz
Pise ti u kontrolama jbt sta je koja ikonica... __________________ Scourge of PCBerza
:: @Masuk :: Kad si vec presao igru..Ajde napisi ako ti nije tesko sta je sta od crteza za kontrolu :: Posto ne pokazuju slova vec crteze tipa ruka,mac ,glava..Sta je to na tasaturi,misu. :: Mislim da je tako bilo i u prvom delu..Drugi sam samo poceo i vratio se Metro 2033 da zavrsim tako da nebi experimantisao /mrsko mi - ako ti nije tesko napisi sve poteze. :: :: Intel Q9650@4.3 Ghz LinX :: http://img718.imageshack.us/img718/6875/linxtest43ghzintelq9650.pn :: GTX295 The Best Vantage Score :: http://img38.imageshack.us/img38/3554/vantageextrascore.png :: ::
Aj da i ja pomognem... Ima verzija DVD 5 tj 4.34GB koja radi i jednostavna je za instalaciju... Assassins.Creed.II.DVD5-GENTi Ja skinuo sa Z*munde radi ekstra za sada. nema nikakvih podesavanja za servere i tako to ne mora da se updatuje igra...
Pa to vecina nas i trazi... jednostavnije, jer nam je sve tesko iako je za DZ salim se. Inace to sam i napisao da je samo lakse za instalaciju i da nema mnogo zezanja, a i staje u jedan DVD...
E jbg, bile su otvorene registracije skoro. A inace Zamunda nema pozivnica, oni povremeno puste otvoren sign up. Ako te igra zanima probaj na nekom drugom trakeru da je nadjes... Imas na fdd bits tamo su otvorene registracije.
Tacnije kada sa ujakom stojim u holu i onda on treba da ode do one sobe sa kodeksima,on samo stoji i ja onda ne mogu dalje! Jel postoji neki crack koji to resava?
Meni radi na Athlon-u 5200, 2gb ram-a i 8800gt-u bez problema tako da bi i tebi trebalo lepo da radi.
:: E jel bi ovo radilo na mojoj konfi da znam da skinem posto sam presao prvi deo koji me je odusevio.....?? :: :: :: Processor : AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core 4800+ 3.2 GH :: Mainboard : Asus M2N- :: GPU : Asus Nvidia GeForce 8800GT 512 M :: Memory : Golden Empire CL5-5DDR 800Mhz 4x1G :: Hdd : WD2500AAKS-00VYA 250 Gb+ MAxtor 80GB star 7 godina :D
Jel moze neko da postavi link za neki dobar values koji radi do kraja jer sam vec menjao jedan,koji mi je pomogao malo ali je igra opet stala...I kako se to instalira,mozda ja to nisam najbolje odradio?!
:: :: Jel moze neko da postavi link za neki dobar values koji radi do kraja jer sam vec menjao jedan,koji mi je pomogao malo ali je igra opet stala...I kako se to instalira,mozda ja to nisam najbolje odradio?! :: ::
Ca radi pa ce rastura, ja imam e5200 na 3.2ghz, 8800gt sa 256 i skoro sve na max igram. Tako da samo pichi radi super stabilno sa odlichnom frame ratom. poz
:: E jel bi ovo radilo na mojoj konfi da znam da skinem posto sam presao prvi deo koji me je odusevio.....?? :: :: :: Processor : AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core 4800+ 3.2 GH :: Mainboard : Asus M2N- :: GPU : Asus Nvidia GeForce 8800GT 512 M :: Memory : Golden Empire CL5-5DDR 800Mhz 4x1G :: Hdd : WD2500AAKS-00VYA 250 Gb+ MAxtor 80GB star 7 godina :D
e igra je fantasticna nema sta,sada sam je presao posle par dana igranja...Nego posle onih creditsa vrati me opet u onu vilu,jel ima mozda jos nesto da se uradi???
Nego da znaju ako negde zapne neka misija, tj nece da se otvori neshto ili se zabaguje, samo downlodujte novi values kje je erestun postavio i pichite dalje, evo meni se zabagovalo kad sam trebao da uzmem iz podruma onaj `assassin plate`(ili kako se zove vec) i skinuo sam novi values i sad radi odlichno. Super je igra :))
:: e igra je fantasticna nema sta,sada sam je presao posle par dana igranja...Nego posle onih creditsa vrati me opet u onu vilu,jel ima mozda jos nesto da se uradi?? :: :: LIFE HAS GIVEN ME MUCH,MAYBE TAKEN MORE :: ::
Broj postavljenih tema: 60416. Broj poslatih odgovora: 647633. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.