Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Igre
COD MW2 Brooka!!!!!
STRANA 3 OD 3
GameMaster slazem se 16.12.2009. 23:51 #171361

status: user
broj poruka: 250
Oblivion i Assassins creed slazem se:)

a ne znam o cemu prica ovaj...

Jos jednom stoti put kazem, ljudi ne napadajte jedni druge bez razloga...

ASUS P5KPL/1600, INTEL E 5200 OC 3200 GHZ, ATI 4770, 2X2 GB KINGSTON T1 SERIES, WD 640GB CAVIAR BLACK 32MB CACHE

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
philaemos Re: yo 16.12.2009. 23:51 #171362

broj poruka: 2743
Ili sam ja lud, ili sam AVP 2 presao davno jos... neka me neko ispravi ako gresim.
Igru odavno nemam, pa ne mogu da pogledam. Ali koliko me secanje sluzi to je bio AVP 2.
Za Alien-om sam presao 80% igre, a sa Predatorom 3 puta.
Na kraju sa Predatorom ubijas onog generala u robotskom odelu, koji se pjavljuje bas na pocetku kampanje za Predatora u svemirskom brodu iznad mesta gde slece predator i pocinje igra.

Demon to some. Angel to others.

:: morrowind je dosta starija igra od gothic i super je, cak je expanzija blood moon igrana ubi boze, bioshock mi se dosta svideo zbog grafile i ne da volim nego obozavam fps horore, ali mi je malo bio dosadan
:: videcemo sta kaze drugi deo, avp samo 2 deo ce izaci 3-ci mozda 2015-te :) a assasins sam igrao ali obicna kopija prince of persia ali ne mogu da kazem da je los, naopako odlicna igra, samo sto prince ima mnogo manju zahtevnos
::
:: Don`t drink and drive take joint and fly
Daum Re: ovako 16.12.2009. 23:53 #171366

broj poruka: 12805
Auuuu covece, sad definitivno prelazis pufi-a po lupetanju.... Ljudsko oko ne primecuje ispod 25FPS???? Pa cak i da si u kucanju pogresio pa mislio preko 25FPS, svako normalan ce da ti kaze da ima itekako vidljive razlike izmedju 25 i 60fps. Da je tako, sad bi svi bili zadovoljni sa 9600GT kartama i 20-25fps u svakoj igri, tako da stvarno ne preteruj...

Vidi se razlika izmedju 60 i 90fps a ne izmedju 25 i 60...

:: ljudsko oko ne primecuje sve ispod 25fps tj to je maximum koji moze da prihvati, igrom slucaja nisam indijanac vec doktor po profesiji i znam o cemu pricam...meni je ovo samo hobi..
:: ASUS P5KPL/1600, INTEL E 5200 OC 3200 GHZ, ATI 4770, 2X2 GB KINGSTON T1 SERIES, WD 640GB CAVIAR BLACK 32MB CACHE
gile23 Re: @gile23 16.12.2009. 23:55 #171367

broj poruka: 9121
Hvala :). @Sky ubacivati detalje koje ce primetiti 1% populacije je cista glupost, ili da cisto pise u papiru. Da je imala manju zahtevnost mnogo bi bolje prosla po pitanju Multiplayer-a, evo pogledaj MW2 svi ga igraju (naravno ko kupi original :)), moje misljenje je da ce sledeci Crysis biti po fazonu MW2.

Pozdrav!

:: Operation Flashpoint 2 Dragon Rising ima i singleplayer kampanj
:: Radi na crno, trosi na belo
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
GameMaster nismo se razumeli.. 16.12.2009. 23:55 #171368

dobro strucnjaci...

pozdrav...

ASUS P5KPL/1600, INTEL E 5200 OC 3200 GHZ, ATI 4770, 2X2 GB KINGSTON T1 SERIES, WD 640GB CAVIAR BLACK 32MB CACHE

GameMaster ovako 16.12.2009. 23:57 #171370

ljudsko oko moze da obradi 20-25 slika u sekundi ja sam to rekao ali nema veze...

laku noc...

vuk125 Re:Crysis 16.12.2009. 23:58 #171371

broj poruka: 2929
Ja nisam neki gamer, i crysis jeste graficki odradjen lepo. ali prica je bulja vec vidjeno. igrao sam je i jedino sto mi se tu dopada je taj ambient nista vise. A texture stena su zamrljane kada pridjes blizu. nije kod igrice bitna samo grafika po meni vec i radnja barem meni. recimo to je jedna od igrica koju ja nikada ne bi odigrao ponovo. samo za testove mi sluzi.
GameMaster ............ 16.12.2009. 23:59 #171373

i to svesno, sve ostalo preko 25 slika u sekundi nije svesno vec se desava na podsvesnom nivou...ako to ikome ovde znaci jer se vecina vas gadja velicinom monitora frejmovima u sekundi, brojem ghz u overkloku itd... tacno neko rece, kome je veci...:)

vuk125 ............ 17.12.2009. 00:09 #171378

tacno, da li imas min30-35fps ili 1030 sve jedno. posto golim okom razliku da primetis ne mozes. ne treba bas da bude granica 25fps ali recimo min30 je sasvim prihvatljivo tj vrlo igrivo.

vuk125 Crysis 17.12.2009. 00:16 #171381

Je maloumna igrica samo lepo izgleda ides i ubijas. Ja recimo gotivim Tomb Raider, Prince of Persia, Syberia2 stara i super je presao sam je celu, i FPS volim cod svi delovi menu su tu vrh. A i wolfenstein novi a i stari-koji mi jos uvek nije dosadio igram po neki put znaci taj prvi wolfensteinje stvarno umetnicko delo. Jsete grafika stara ali atmosvera je toliko dobra da zaboravis kada igras na grafiku. e da da zaboravim FEAR 2 je mene takodje odusevio i kec je dobar isto. Volim igrice koje imaju originalnu pricu.
A ove sto imaju grafiku nabudzenu volim samo da pustim ali ih retko igram.

SkyFire Re: ............ 17.12.2009. 00:16 #171382

broj poruka: 18472
Nije sve jedno.Ovaj fenomen je drugaciji u gamingu nego FPS koji se koristi u filmskoj produkciji kao i fps kojim se meri brzina zapazanja ljudskog oka!
Razlika izmedju 30 i 60 fps ne da je vidna nego jako osetna..Ja recimo osecam razliku i iznad 60 FPS,znam kad je 100 i kusur ali nebi umeo tacno precizno da odredim ali sam siguran da je ta cifra..
Najbolji gameplay je 60 FPS pa dalje..Ima lepo tabela na guru 3D kako je to podeljeno..

Green Green Grass Of Home

:: tacno, da li imas min30-35fps ili 1030 sve jedno. posto golim okom razliku da primetis ne mozes. ne treba bas da bude granica 25fps ali recimo min30 je sasvim prihvatljivo tj vrlo igrivo
vuk125 RE:Nije sve jedno 17.12.2009. 00:20 #171383

Ali nemoguce je da ti oko obradi vise od 30tak slika. uopste nije bitno dali je film ili igra.
ili sveska na kji ce da vrtis listove. Oko tj mozak kome oko salje impus moze da registruje 25 vizuelnih promena u jednoj sec, i nije bitno da li se radi o igrici ili filmu. Ako tebi broj slika ne pada ispod 30 dakle da je 30 neki min min to izgleda glatko.

SkyFire Re: RE:Nije sve jedno 17.12.2009. 00:21 #171384

Da ali to ne spada pod live gaming i tu vrstu frejmova..U tome je razlika.

:: Ali nemoguce je da ti oko obradi vise od 30tak slika. uopste nije bitno dali je film ili igra
:: ili sveska na kji ce da vrtis listove. Oko tj mozak kome oko salje impus moze da registruje 25 vizuelnih promena u jednoj sec, i nije bitno da li se radi o igrici ili filmu. Ako tebi broj slika ne pada ispod 30 dakle da je 30 neki min min to izgleda glatko
vuk125 FPS 17.12.2009. 00:26 #171385

Pojam je vezan za broj slika u jednoj sec. Postoji staticki i dinamicki. dinamicki je onaj koji ti nazivas Live Gaming. Jer se kreces i sve zavisi od mesta gde si slike se menjaju. Ali ako je dinamicki FPS ne pada ispod min min 30 u najzajebanijim render i efekat situacijama to je glatko

vuk125 Sa fizioloske strane je tako 17.12.2009. 00:32 #171387

E sad ne mora da znaci da sam ja 100% u pravu posto medicina nije moja struka.
Ti mozes mozda da porimetis razliku izmedju 50-100, moguce dugodisnje iskustvo igranje itd. Ja sam hteo da kazem da tih min min 30-35 ne izgleda kao seckanje.

SkyFire Re: Sa fizioloske strane je tako 17.12.2009. 00:34 #171389

Pa ne izgleda.Samo sto se primeti rastezanje pokreta,usporenost..A seckanje pocinje sve ispod 20 FPS-a..Najrealniji pirkaz je na 60FPS tad je kao in live..

:: E sad ne mora da znaci da sam ja 100% u pravu posto medicina nije moja struka
:: Ti mozes mozda da porimetis razliku izmedju 50-100, moguce dugodisnje iskustvo igranje itd. Ja sam hteo da kazem da tih min min 30-35 ne izgleda kao seckanje
vuk125 RE:Pa ne izgleda 17.12.2009. 00:39 #171392

Znas sta ima logike sada kada malo bolje razmsilim.
Jer se to rastezanje tih pokrta manifestuje kao trom engine?
Znas ono kada kazu nesto je tromo, mislim ne secka to nego kao da su tromi pokreti ljudi u nekoj od igrica?

SkyFire Re: RE:Pa ne izgleda 17.12.2009. 01:02 #171399

Pa tako nesto..Kreces se ti ali kao da pokreti kasne..Sve je to uskladjeno ali reakcija kasni..

:: Znas sta ima logike sada kada malo bolje razmsilim
:: Jer se to rastezanje tih pokrta manifestuje kao trom engine
:: Znas ono kada kazu nesto je tromo, mislim ne secka to nego kao da su tromi pokreti ljudi u nekoj od igrica
MilivojeS Re: Re: Ати вс Нвидија 17.12.2009. 22:02 #171764

broj poruka: 439
Вараш се дечаче, само мислиш да си Србин. Можда си се родио у Србији, можда потичеш од родитеља који су Срби, али све док пишеш хрватском латиницом не заслужујеш да се назовеш Србином. То је тако, било ти право или не. Наравно, неће да ти буде право. Ако већ ја, као Србин, не нападам твоју ошишану латиницу као писмо другог народа, зашто мораш да се бламираш и да замераш на писму мојег народа - народа у чијој држави живиш.

Ја сам сасвим опуштен лик, али разлика између тебе и мене Дауме, је кардинална. То је разлика између Нвидије и Атија. Као што је Нвидија надмоћна над сваким Атијем, тако је и Србин надмоћан над сваким Хрватом. Једини Србин који није надмоћан над сваким Хрватом је `Србин` који пише (и не само што пише, но се љути на суплеменике који пишу ћирилицом, тобоже смета му!?!) латиницом. А уз то, има један Ати. Шта рећи? Уа, Ати и Даум!

ПАЛИ НАРОДЕ - ВИСТА И СЕДМИЦА СУ ЗАКОН!

:: Nemoj pogresno da me razumes, Srbin sam, ali to tvoje kuckanje u cirilici stvarno zamara oci, pogotovo gluposti tipa Far Kraj... opusti se malo..
:: __________________
:: Scourge of PCBerza
:: :: Кажете да је игра врх и то док је играте на буђавим Ати картицама црвеним, а пробајте да је играте на зеленим врхунским Нвидија картицама, па да видите шта је врх врхова
:: :: Гласам за `зелене`. Уа `црвени`
:: ::
:: :: И Крајсис је стварно досадна игра, лутање шумама као и код Фар Крај 2. То `лутање` виртуелно ми се допало само код старог Вијетконга 1. Ту има неки шмек. Ово сад је пресипање идеја. Само су тимови различити. И Вијетконг много боље изгледа на Нвидија картицама, само да се зна
:: :: ПАЛИ НАРОДЕ - ВИСТА И СЕДМИЦА СУ ЗАКОН
gile23 Re: Re: Re: Ати вс Нвидија 17.12.2009. 22:13 #171775

Леп ти је мото :). Од сад ћу и ја да пишем ћирилицом убедио си ме :), једино ови смајлији ми тренутно праве проблем :). А разлика се итекако осети између 30 фпс и 60 фпс, ево одиграј ти вуче у неких 30 фпс један део, онда смањи детаље да ти фпс сигурно буде преко 60 видећеш како све лепо клизи :).

Поздрав!

:: Вараш се дечаче, само мислиш да си Србин. Можда си се родио у Србији, можда потичеш од родитеља који су Срби, али све док пишеш хрватском латиницом не заслужујеш да се назовеш Србином. То је тако, било ти право или не. Наравно, неће да ти буде право. Ако већ ја, као Србин, не нападам твоју ошишану латиницу као писмо другог народа, зашто мораш да се бламираш и да замераш на писму мојег народа - народа у чијој држави живиш.
:: Ја сам сасвим опуштен лик, али разлика између тебе и мене Дауме, је кардинална. То је разлика између Нвидије и Атија. Као што је Нвидија надмоћна над сваким Атијем, тако је и Србин надмоћан над сваким Хрватом. Једини Србин који није надмоћан над сваким Хрватом је `Србин` који пише (и не само што пише, но се љути на суплеменике који пишу ћирилицом, тобоже смета му!?!) латиницом. А уз то, има један Ати. Шта рећи? Уа, Ати и Даум
:: ПАЛИ НАРОДЕ - ВИСТА И СЕДМИЦА СУ ЗАКОН
:: :: Nemoj pogresno da me razumes, Srbin sam, ali to tvoje kuckanje u cirilici stvarno zamara oci, pogotovo gluposti tipa Far Kraj... opusti se malo..
:: :: __________________
:: :: Scourge of PCBerza
:: :: :: Кажете да је игра врх и то док је играте на буђавим Ати картицама црвеним, а пробајте да је играте на зеленим врхунским Нвидија картицама, па да видите шта је врх врхова
:: :: :: Гласам за `зелене`. Уа `црвени`
:: :: ::
:: :: :: И Крајсис је стварно досадна игра, лутање шумама као и код Фар Крај 2. То `лутање` виртуелно ми се допало само код старог Вијетконга 1. Ту има неки шмек. Ово сад је пресипање идеја. Само су тимови различити. И Вијетконг много боље изгледа на Нвидија картицама, само да се зна
:: :: :: ПАЛИ НАРОДЕ - ВИСТА И СЕДМИЦА СУ ЗАКОН
nikolaLION Re: Re: Re: Ати вс Нвидија 17.12.2009. 22:32 #171788

broj poruka: 7
i zemlja je bila vruća pa se ohladila... :)
džaba ti nvidia kad ati ima bolju ponudu, da imam kinte odavno bi uzeo nekog 4850 jer za te pare nvidia nema šta da traži u tom segmentu, a da ati propadne, tvoja ljubljena nvidia bi nam jedan čip gurala 5 generacija i prodavala nam low end grafičke za 100 evra jer nemaju konkurenciju... .)

:: Вараш се дечаче, само мислиш да си Србин. Можда си се родио у Србији, можда потичеш од родитеља који су Срби, али све док пишеш хрватском латиницом не заслужујеш да се назовеш Србином. То је тако, било ти право или не. Наравно, неће да ти буде право. Ако већ ја, као Србин, не нападам твоју ошишану латиницу као писмо другог народа, зашто мораш да се бламираш и да замераш на писму мојег народа - народа у чијој држави живиш.
:: Ја сам сасвим опуштен лик, али разлика између тебе и мене Дауме, је кардинална. То је разлика између Нвидије и Атија. Као што је Нвидија надмоћна над сваким Атијем, тако је и Србин надмоћан над сваким Хрватом. Једини Србин који није надмоћан над сваким Хрватом је `Србин` који пише (и не само што пише, но се љути на суплеменике који пишу ћирилицом, тобоже смета му!?!) латиницом. А уз то, има један Ати. Шта рећи? Уа, Ати и Даум
:: :: Nemoj pogresno da me razumes, Srbin sam, ali to tvoje kuckanje u cirilici stvarno zamara oci, pogotovo gluposti tipa Far Kraj... opusti se malo..
:: :: :: Кажете да је игра врх и то док је играте на буђавим Ати картицама црвеним, а пробајте да је играте на зеленим врхунским Нвидија картицама, па да видите шта је врх врхова
:: :: :: И Крајсис је стварно досадна игра, лутање шумама као и код Фар Крај 2. То `лутање` виртуелно ми се допало само код старог Вијетконга 1. Ту има неки шмек. Ово сад је пресипање идеја. Само су тимови различити. И Вијетконг много боље изгледа на Нвидија картицама, само да се зна
gile23 ... 17.12.2009. 22:51 #171801

Ipak je tesko pisati mnogo postova na cirilici vracam se na staro :)

Pozdrav!
Daum Re: Re: Re: Ати вс Нвидија 19.12.2009. 06:26 #172264

Izvini na kasnom odgovoru, od tvojih silinih retardiranih komentara ne mogu da stignem da odgovorim na svaki...

Ti si Milivoje hteo ti to da priznas ili ne obican sljam i rasista. Takvih ljudi se gadim...

To sto ja pisem na forumu latinicom ne znaci da nisam Srbin.... Boze mili boze...

Ja nisam Hrvat, niti su mi roditelji i rodbina Hrvati, ali zalosno je stvarno kada cujem da ljudi pricaju kako mrze ove i one narode a nemaju 2 grama mozga da bi objasnili zasto to rade...

Latinica nije hrvatska, osvrni se malo, ceo svet pise latinicom, ali ti posto si rasista i ocigledno mrzis Hrvate vidim da generalizujes stvari.

Ne napadam ja cirilicu, niti cirilicu tvoga naroda jer sam i ja Srbin...

Srbin nadomocan nad svakim Hrvatom? Neka ti bog pomogne umobolnice, samo to mogu da ti kazem. Samo mi nije jasno kako te admini nisu banovali zbog ovakvog rasistickog ponasanja...

Sramoto... Ne zasluzujes da se nazoves Srbinom, niti zasluzujes da pises cirilicom!

Nadam se samo da ce admini da te pravilno kazne za ovo...

TheBear Definitivno 19.12.2009. 09:32 #172278

broj poruka: 6502
treba zabraniti na ovom forumu teme koje se ne ticu IT-a, pola foruma bi bilo davno banovano da je forum malo ozbiljniji....
Budale poput MilivojeS bi trebale za ovakve gluposti i ispade da dobiju instant ban.

Daum Re: Definitivno 19.12.2009. 15:09 #172397

Meni samo nije jasno kako ovakva rasisticka poruka stoji na forumu bez ikakvog delovanja admina...

Sramota... ali ovo je samo jos jedan dokaz da ima zlih i pokvarenih ljudi ovde...

... a ovakav sljam kao milivoje zna da se javi samo kad ima sta da nalupa na forumu...

:: treba zabraniti na ovom forumu teme koje se ne ticu IT-a, pola foruma bi bilo davno banovano da je forum malo ozbiljniji...
:: Budale poput MilivojeS bi trebale za ovakve gluposti i ispade da dobiju instant ban
STRANA 3 OD 3
Broj postavljenih tema: 60416. Broj poslatih odgovora: 647629.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs