Prijavio se, vezao me za Steam nalog, sada stalno kod logovanja šalje verifikacioni kod, Ništa nema u `Library`, ne dobijam mail sa linkom iako sam se pretplatio na Newsletter (Što je bio uslov za free)...
:: :: Prijavio se kažu You own the game ali nema nigde linka. Pomoć :: :: Jesi proverio email? Stigne ti tu link ako vec ne mozes da se snadjes na Humble Bundle stranici.
Nema veze, javlja prvo ERROR We were unable to process your order. Kod sledećeg klika You already own this game... Hvala na pomoći.
:: Prijavio se, vezao me za Steam nalog, sada stalno kod logovanja šalje verifikacioni kod :: Ništa nema u `Library`, ne dobijam mail sa linkom iako sam se pretplatio na Newsletter (Što je bio uslov za free).. :: :: :: :: :: Prijavio se kažu You own the game ali nema nigde linka. Pomoć :: :: :: :: Jesi proverio email? Stigne ti tu link ako vec ne mozes da se snadjes na Humble Bundle stranici.
:: Nema veze, javlja prvo ERROR We were unable to process your order. Kod sledećeg klika You already own this game... Hvala na pomoći :: :: :: :: Prijavio se, vezao me za Steam nalog, sada stalno kod logovanja šalje verifikacioni kod :: :: Ništa nema u `Library`, ne dobijam mail sa linkom iako sam se pretplatio na Newsletter (Što je bio uslov za free).. :: :: :: :: :: :: :: :: Prijavio se kažu You own the game ali nema nigde linka. Pomoć :: :: :: :: :: :: Jesi proverio email? Stigne ti tu link ako vec ne mozes da se snadjes na Humble Bundle stranici.
U čemu je razlika? Mislim, i ovako i onako su bez zaštite. A pošto u tom slučaju teže ne rade nego što rade, možda mu nešto nije bilo u redu s kompjuktorom na kom je probo.
Broj postavljenih tema: 60416. Broj poslatih odgovora: 647626. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.