Pare zaradjujes sto veci dmg. napravis i naravno ako ne koristis zlatnu municiju. T34 ima dobru probojnost i dmg, Skorpian G buse sve zivo solidan dmg dosta brz, francuski arty veoma brzo puni i nisani domet cela mapa ako uhvatis nekog sa pokidanim gusenicama taj je mrtav.
:: Da li neko moze da mi kaze koji su se premijum tenkovi po generacijama/titovima (II-VIII) najbolje pokazali u pogledu zaradjivanja novca/kredit :: :: ::
Samo premium arty tier V donosi zaradu kakvu takvu, ne kao T34 ali moze da prodje. Ostalo sve ispod tier VIII premiuma ne donosi neku zaradu, vise sluzi za treniranje posade. Na primer: http://wiki.wargaming.net/en/Tank:G41_DickerMax
extra TD za treniranje posade, kad ti padnu debili u protivnickom timu a da tvoji nisu nesto preterano dobri moze i dobro da zaradi al to je 1 partija od 100.
:: Ok, hvala. Koji bi jos mogao da dodje u obzir od II, III, IV, VI i VII generacije :: :: ::
Sve zavisi sta volis da igras. T34 i Lowe sve ostalo kako kome legne. Ako juris cistu zaradu ne isplati se igrati premijum tenkove nizeg tira bar ja tako mislim. Ko igra `brze` i zna sta radi onda CDC, type59, STA-2.
Nisam igrao ali ljudi koji igraju nize tireve kazu da sto se tice zarade od sedmica nije los nemacki Vk hevi, sestica type64, cromwell b, dickermax i t34-85m.
Jako dugo igram WoT, do duse sa povremenim prekidima. Nikada nisam ozbiljnije igrao sa premijum tenkovima osim po neku partiju sa onim koje sam dobijao prilikom zavrsavanja nekih setova misija/zadataka. To su uglavnom bili nizi tirovi (II, III i IV) koji me nisu nesto impresionirali. Pre neki dan sam resio ponovo malo da igram i reko` ajd` da uzmem malo premijuma. Nadjem na popustu 180+30 bonus dana i uz to T-28E with F-30. Moram reci da me je prijatno iznenadio. Kako god da odigram on zaradi 20-25000. To mi se cini sasvim pristojno i navelo me je da pitam za iskustva sa premijum tenkovima razlicitih generacija.
Moze li neko da mi kaze, prodaju li se nalozi u igri WoT na ovom ili nekom drugom sajtu. Da li ljudi daju oglase na tu temu i ide li to uopste? Imam tri otvorena i aktivna naloga u igri. Od ta tri, dva su sa velikim brojem tenkova u garazi, puno `desetki` i premijum tenkova. Jedan sa 20 do 30 miliona kredita, 4-5k zlata, 11k bonova.
Jasno mi je da tako `nesto` ne moze da se proda bas lako. Do duse ne bih ja tu nesto ni `zatezao` sa cenom. Mnogo mi je i dva a kamo li tri naloga. Nekada `davno sam mnogo voleo tu igru pa sam dosta vremena provodio na sva tri naloga. U poslednje vreme i ne igram nesto mnogo a igra se dosta promenila da ne kazem da su je po mom skromnom misljenju uprpastili, tako da bi mi doboro doslo da se `oslobodim` dva od ta tri naloga. Mozda se nadje neko ko bi voleo da igra WoT ali mu je `mrsko` da krece od pocetka.
Ok, druze ti si se prvi javio. Mozda je najbolje da mi das email da ti posaljem EP i sifru pa ti to posle menjaj. @gilopile druze ne zameri RazerBE se prvi javio. Imam jos 2 naloga i mislim da cu uskoro da se oslobodim jednog. Imam te u vidu. Prvo cu se tebi javiti.
Bila jednom jedna igra i zvala se World of Tanks Danas se ta igra moze nazvati raznim imenima recimo padaju mi na pamet:
World of Cheaters World of Cheat Mods World of XVM Cheat World of Give your all money you have World of Give your all free time you have World of RNG World of privileged players World of WN8 idiots
Igru su toliko usrali da to nije normalno, graficki je nikada lepsa a igrivost je..pa recimo igriva je ako imas zivce kao konj ili ako si dete od 5 godina.
Ciljas tenk a pogodis kamen dva metra iznad tenka ili zemlju 30 metara ispred tenka sa skupljenim nisanom..sledeci put gadjas prednji deo dole recimo da trekujes protivnika a pogodis desni deo zadnjeg dela tenka gore. Wargaming ne slusa nista na sta se igraci zale vec na silu izbaciju nove i nove butalastine od premium tenkova sa samo jednim ciljem da izmuzu koliko je god moguce vise para... izmisljaju neke tenkove koji nemaju nikakve veze sa realnoscu, ubacuju neke tockase koje vise lice na ferari nego na tenkove tako se i ponasaju u igri.
Kao igras igru besplatno :D Udjes u igru i da bi napredovao koliko toliko brze moras da uzmes premium koji kosta 10 evra mesecno ..da bi napredovao sa istrazivanjima moras da kupis premium tenk koji kosta 30-50 evra po komadu a takvih tenkova ti treba za svaku naciju po jedan bar a realno trebaju ti po tri light, medium, heavy kako ne bi morao da provodis 24 sata u igri. Dodjes do neke cifre od 400 evra godisnje bacis na neku retardiranu igru i to za neki nalog koji uopste nije tvoje vlasnistvo i igru koju sutra mogu da ugase i da nemaju nikakvih problema sa time !!! Ja sam tu igru igrao par godina a prvih par meseci sam uzivao a onda su krenuli sa kancerima zvanim res-mods, xvm, wn8 i slicne budalastine. Igraci danas igraju WOT zbog neke tamo WN8 statistike. Nema timske igre nema truda da se pobedi mec vec samo gledaju da se ima 3000 wn8..svaki drugi mec se zavrsi sa 15-1 ili 15-3 ili obrnuto. Tenkovi su toliko ne izbalansirani. Matckmaking je katastrofalan, artiljerije toliko ubijaju volju za igrom a ima ih cesto po tri u mecu na obe strane..to je horor za igru pogotovo ako si doabr igrac svi te fokusiraju i gadjaju sve vreme jer imaju retardirani XVM koji je sam po sebi cheat !!! Sve u svemu igra je postala SMECE !!!
Vecu kolicinu retardiranih idiota u životu nisam video. Mahom su poljaci cesi i slovaci al ni druge nacije nisu mnogo bolje. Problem je što vecina nema pojma šta je kooperativno igranje i što je vecini ocito zadovoljstvo da nadju najdalje mesto i da odatle pucaju i to im je to. Problem je što mnogi pocnu sa premijum municijom od starta i uglavnom nemaju ni potrebe da koriste mozak da bi skontali kako da probiju tenk sa strane il od pozadi.To jednostavno ne nauce i pucace uvek s preda svaki tenk bili u lakom ili bilo kom drugom tenku. I sad dok je cat bio i prema suprotnom timu jednostavno sam javio gde su.To su izbacili.Onda sam ih pucao i gurao al su i to izbacili.Sad jedino mogu da ih gurnem s litice tako da sam i dalje stalno plav. Ostalo je da izbace još i artiljeriju i milina za njih.Ne razumem koje je zadovoljstvo provesti 15 minuta na jednom mestu i ispaliti prvi hitac posle deset minuta al vecina ocito u tome uživa. Idioti su mahom oni koji placaju a WOT radi ovo zbog zarade pa idu linijom zarade al su time uništili igru.
Broj postavljenih tema: 60416. Broj poslatih odgovora: 647626. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.