...jako dobra ali sa druge strane i jako losa jer se sve svodi na to imas li ili nemas para....klasicna pay to win
jebeni premium tenkovi i municija ..ja kapiram da moraju tako zbog zarede ali apcr premium municija je strasno glupa stvar i preterivanje a da ne pricam o tome da sa teskim tenkovima ne mozes da igras u plusu ako imas top od 122mm jedino da svaki put imas po najmanje 4-5 kilova i to bez `bacenih` granata sto je ne moguce.
znaci ako hoces da zaradis bar malo srebra moras da igras sa 100 ili 107 mm ako hoces bilo kakvu zaradu a onda si u podredjenom polozaju.
A od kad ti to leba ti igras tenkove? Svaki ozbiljniji igrac ima u garazi nekoliko premijum VIII i sa njima za cas zaradi milionce cak i vise posto ja NE KORISTIM zlatnu municiju, imam je samo na X i to po 5 komada ali uglavnom pucam sa obicnom. A pitam za tvoj staz posto za svaku novu godinu bude misija bas za ove tenkove pa racunam da si novajlija kad nemas ni jedan. :-P A inace igra je od pre 2 godine posla strmglavom putanjom jer je toliko retardirane dece i citera da to nije normalno. Nije mi jasno zasto igraci jednostavno ne mogu da prihvate poraz vec moraju da jure neki win8 i slicna sranja, pa ja za ove 3 i kusur godine niokada ni jedan mod nisam instalirao igram posteno i bas me zabole ona stvar koji mi je rejting. Znam kako gde i sa kojim tenkom i to je to e sad sto su timovi uglavnom debilni pa svi odu na jednu stranu ili uvek na isto mesto kao npr. na brdo u rudniku to ja nisam kriv,, ne mogu sam protiv svih. :-(
Asus P5Q3DeLuxe Intel Q9550@3.8+CoolerMaster Hyper 212EVO Dual Kingston Predator KHX24C11T2K2/8X 4x4GB Asus ENGTX570 DCII Seagate ST3250318AS+ST3500418ASx2 Leadtek WinFast PxDTV2300H CoolerMaster Stacker 832 Black
... ne igram dugo, ali to ne mora da znaci da sam noob :D
igrao sam od marta do maja prosle godine skoro po ceo boziji dan pa sam onda prestao, ove godine mozda mesec dana i smorio se jer mi je internet jako los
od tenkova imam kv-13, kv-85 i IS-a, a imam i istazenu kv3-ku ali sam je prodao iz ne znam kog razloga fali mi milion silvera da kupim IS-3 ali to verovatn se nikada nece desiti jer me igra vise ne vuce kad vidim da se cesto ubacuju neki `premium` tenkovi i svakakve gluposti.
Pa ne bih se baš složio s tobom da je igra klasičan PtW. Istu tu premium municiju možeš kupovati bez da potrošiš 1€ na igru. E sad što je to teško isplativo u igri to je već druga stvar. Drugo, premium tenkovi nisu nikakav problem jer su u 80% slučajeva po oklopu slabiji od regularnih, jedino imaju dobar koeficijent zarade pa su zato dobri. Takođe postoje premium tenkovi koji nemaju nikakav dodatni koeficijent zarade tako da nisu ni u kakvoj prednosti u odnosu na regularne, osim što mogu da koriste drugu posadu. E ovo što se tiče kalibra si u pravu i to je stvar zbog koje moraš da prilagodiš stil igre. Jednostavno igra je takva da se mora voditi računa o gomili stvari i ako to ne znaš da radiš ili te mrzi onda si ugasio. One priče da igra ne može čestito da se igra preko tier8 bez da platiš su glupost. Ja za 5 godina koliko je igram nisam evra jednog dao na igru, a posedujem 21 tierX tenk, 13 premium tenkova a sve ukupno oko 90 tenkova. Nikad nemam ispod 5 miliona srebra u rezervi i konstantno imam oko 200.000 free Exp-a ako zatreba. Samo ako znaš da vodiš računa o nekim stvarima nisi uopšte u zaostatku u odnosu na premium igrače. E sad što mnogi ne znaju da igraju pa samo kukaju to je već druga priča... Znam gomilu ljudi koji vrte jedne te iste priče u krug i onda kada vide moj nalog nemaju šta da kažu.
:: ...jako dobra ali sa druge strane i jako losa jer se sve svodi na to imas li ili nemas para....klasicna pay to wi :: :: jebeni premium tenkovi i municija ..ja kapiram da moraju tako zbog zarede ali apcr premium municija je strasno glupa stvar i preterivanje a da ne pricam o tome da sa teskim tenkovima ne mozes da igras u plusu ako imas top od 122mm jedino da svaki put imas po najmanje 4-5 kilova i to bez `bacenih` granata sto je ne moguce :: :: znaci ako hoces da zaradis bar malo srebra moras da igras sa 100 ili 107 mm ako hoces bilo kakvu zaradu a onda si u podredjenom polozaju ::
A to što se tiče klanova, to je već tvoj izbor. Pre nego što uđeš u klan treba da se raspitaš kod osoblja šta se od tebe traži. Ako ti to ne odgovara jednostavno ne prihvatiš i ćao. Ja sam sa svojom ekipom napravio klan baš iz tog razloga što ne želim da mi to bude obaveza. Igram kad mogu i to je to, ako vam ne odgovara izbacite me i aj zdravo. :)
Nije frka, napisaću i ovde pa nek ljudi vide, poslužiće i drugima. Pokušaću da pronađem tutorial koji sam prošle godine pisao jer je opširan a sad nemam vremena toliko a i ne znam da li bi se svega setio od jednom. Uglavnom napisaću ti najbitnije detalje kako da popraviš zaradu.
:: Jos jedna bitna stvar su klanovi.Izbace te iz klana zato sto ne udes par dana na igru ..misli daj kao da gube nesto ako sa ne aktivan par dana :: :: Aj napisi mi na mail na sta to treba da vodim racuna i kako da igram u plusu ako nije problem :: :: ::
:: A to što se tiče klanova, to je već tvoj izbor. Pre nego što uđeš u klan treba da se raspitaš kod osoblja šta se od tebe traži. Ako ti to ne odgovara jednostavno ne prihvatiš i ćao. Ja sam sa svojom ekipom napravio klan baš iz tog razloga što ne želim da mi to bude obaveza. Igram kad mogu i to je to, ako vam ne odgovara izbacite me i aj zdravo. : :: :: Nije frka, napisaću i ovde pa nek ljudi vide, poslužiće i drugima. Pokušaću da pronađem tutorial koji sam prošle godine pisao jer je opširan a sad nemam vremena toliko a i ne znam da li bi se svega setio od jednom. Uglavnom napisaću ti najbitnije detalje kako da popraviš zaradu :: :: ================= :: Intel Core i7 3770K, Gigabyte Z77X-UD5H, Kingston HX Savage 16GB 2400MHz, MSI GeForce GTX760 Gaming 2GB, SiliconPower S60 2x120GB SSD RAID0, Samsung F3 2x500GB RAID0, Storage 5TB :: :: :: Jos jedna bitna stvar su klanovi.Izbace te iz klana zato sto ne udes par dana na igru ..misli daj kao da gube nesto ako sa ne aktivan par dana :: :: :: :: Aj napisi mi na mail na sta to treba da vodim racuna i kako da igram u plusu ako nije problem :: :: :: :: :: ::
Uhh i meni bi to znacilo, ja muku mucim sa parama..obicno kada otvorim neki tenk ja prodam ove koji su me smorili da bih uzeo bas taj. Jeste da sam pozajmljivao dosta acc pa je i to doprinelo da sada imam 4 tenka sa kojima igram, a gomila je otkljucana ali zbog para ne verujem da cu skoro moci neki da kupim. Definitivno je prem. tenk neko resenje...bar meni. LIFE HAS GIVEN ME MUCH,MAYBE TAKEN MORE!
Zarada:kako zaraditi?Ako nemas prem acc sve preko tier7 je tesko ostati u plusu. Prihod golda-Klan,esl,misije,ili kupiti za pare!Sa prem acc je dosta lakse. Ja rektko igram prem tenkove a uvek imam par miliona u garazi!Kako?Svaki tenk moze da zaradjuje,bilo malo ili puno,stvar je u tvojoj igri.Ako pravis dmg,spotujes,blokiras dmg itd dobijas vise para.E sad dolzai pucanje golda.nek je gold recimo 3000 srebrnjaka a obican shell 300.Ti ako pucas gold imas monogo vece sanse da ces da probijes a kad probijes dajes dmg i dize ti se zarada.Ako ne pucas gold i dingujes nista nisi uradio niti pomogao timu.tako da ako dobro pucas sa goldom neces padati u minus!Ako pucas gold i promasujes ili dingujes onda te skupo izadje. Kako zaraditi pare?Prodati sve u DEPOT(kad istrazis module na tenku i stavis nove,ti stari moduli idu na DEPOT i ne koriste ti pa ih lepo prodas).Skupiti gold za premium account(upasti u klan koji je globalnoj mapi,igrati esl ili misije kad budu u igrici)Sve je mnogo lakse kad imas prem account.
Sto se tice lagova iskljucite vsync i tripple buffering.Takodje WoT ima konflict sa nekim SSDovima znaci probajte da igrate na HDD ako vam igra lose radi na SSD.Modovi jako uticu na rad igre! Ako vam jos treba pitajte,ako znam pomoci cu.
Ko sto sam i pretpostavio pocetnik jos ako si i balav (12-17god.) sve je jasno kao najsuncaniji dan. Takvi kao ti misle da je nama boljim igracima sve palo s neba ili smo potrosili X plata na igru pa imamo to sto imamo. Brale treba dobro da se ugreje stolica da bi se doslo do necega pogotovo sad od kako je smanjena zarada svim tenkovima. Dobro se secam pre 2 godine kad je bila misija slagacu ti da li za 100K iskustva dnevno da se dobijalo 250K srebra, dnevno!!! Igrao sam odmah kako dodjem s posla do kasno u noc do dva tri sata, jednom sam cak legao u pet(5) a ustajem u sest za posao ali sam ja svakoga dana zaradjivao tih 250K plus ono iz borbe. Dodatak je bio i premijum dani ali sam zaboravio na koju foru, najverovatnije ako se misija odradjivala svakoga dana u toku meseca uglavnom znam da sam imao 43 dana premijuma i slagacu ti da li 32 ili 36 mil. srebra. Inace to je trajalo od avgusta do oktobra a posle je opet bilo nesto tako da je doslo do praznicnih misija i znam da sam sa lakocom odradio sve za IS-6 sem sa japancima posto su oni izasli tek 15 decembra a kad su izasli onde sam njih odradio za nedelju dana i tenk je bio u garazi. :-) i ti sad oces za mesec ipo dana da se meris sa mnom i meni slicnim, pa ne ide to tako. Vi usijane glave na prvom mestu treba da slusate i POSTUJETE starije, da kad se vec za nesto uhvatite to odradite ljudski i posteno a ne na brzinu drz vodu dok majstori odu i da brate mili ne idete glavom kroz zid pa vam je posle drugi kriv zbog neuspeha. BTW trenutno u garazi imam 182 tenka, preko 12 mil. srebra i preko 180K slobodnog iskustva, nisam prodao ni jedan tenk pa cak ni TOGa II iako ga svi kude meni je dobar jer po partiji donese od 11-30K zavisi od tima :-( , sve one II i III premijumi su takodje tu jer i oni donesu 7-8K, to je sto se tice glavnog naloga. Na drugom imam americku tesku liniju do T32, M103 je otkljucan i u kasi imam preko 4 mil. srebra ali se ceka popust jer brale moj tako se kupuju tenkovi, pogotovo IX i X, valjda si cuo za tenk meseca :-P E sad ja ti dadoh nekoliko saveta, mozda sam te necim i uvredio, ako smatras da jesam ja se izvinjavam a ti sad vidi oces li i dalje da igras tenkove ili ces preci na kanter i leteti ko muva bez glave.
Asus P5Q3DeLuxe Intel Q9550@3.8+CoolerMaster Hyper 212EVO Dual Kingston Predator KHX24C11T2K2/8X 4x4GB Asus ENGTX570 DCII Seagate ST3250318AS+ST3500418ASx2 Leadtek WinFast PxDTV2300H CoolerMaster Stacker 832 Black
Ne zaradješ sa tenkovima tir 8+ vec sa tir 5-6 koje uvek igraš uporedno sa višim tirovima. Sa vecim tirovima si u plusu ako odigraš dobru partiju ali to ne možeš svaki put da uradiš kao i ako imaš premijum nalog.
:: Ko sto sam i pretpostavio pocetnik jos ako si i balav (12-17god.) sve je jasno kao najsuncaniji dan. Takvi kao ti misle da je nama boljim igracima sve palo s neba ili smo potrosili X plata na igru pa imamo to sto imamo. Brale treba dobro da se ugreje stolica da bi se doslo do necega pogotovo sad od kako je smanjena zarada svim tenkovima. Dobro se secam pre 2 godine kad je bila misija slagacu ti da li za 100K iskustva dnevno da se dobijalo 250K srebra, dnevno!!! Igrao sam odmah kako dodjem s posla do kasno u noc do dva tri sata, jednom sam cak legao u pet(5) a ustajem u sest za posao ali sam ja svakoga dana zaradjivao tih 250K plus ono iz borbe. Dodatak je bio i premijum dani ali sam zaboravio na koju foru, najverovatnije ako se misija odradjivala svakoga dana u toku meseca uglavnom znam da sam imao 43 dana premijuma i slagacu ti da li 32 ili 36 mil. srebra. Inace to je trajalo od avgusta do oktobra a posle je opet bilo nesto tako da je doslo do praznicnih misija i znam da sam sa lakocom odradio sve za IS-6 sem sa japancima posto su oni izasli tek 15 decembra a kad su izasli onde sam njih odradio za nedelju dana i tenk je bio u garazi. :-) i ti sad oces za mesec ipo dana da se meris sa mnom i meni slicnim, pa ne ide to tako. Vi usijane glave na prvom mestu treba da slusate i POSTUJETE starije, da kad se vec za nesto uhvatite to odradite ljudski i posteno a ne na brzinu drz vodu dok majstori odu i da brate mili ne idete glavom kroz zid pa vam je posle drugi kriv zbog neuspeha. BTW trenutno u garazi imam 182 tenka, preko 12 mil. srebra i preko 180K slobodnog iskustva, nisam prodao ni jedan tenk pa cak ni TOGa II iako ga svi kude meni je dobar jer po partiji donese od 11-30K zavisi od tima :-( , sve one II i III premijumi su takodje tu jer i oni donesu 7-8K, to je sto se tice glavnog naloga. Na drugom imam americku tesku liniju do T32, M103 je otkljucan i u kasi imam preko 4 mil. srebra ali se ceka popust jer brale moj tako se kupuju tenkovi, pogotovo IX i X, valjda si cuo za tenk meseca :-P E sad ja ti dadoh nekoliko saveta, mozda sam te necim i uvredio, ako smatras da jesam ja se izvinjavam a ti sad vidi oces li i dalje da igras tenkove ili ces preci na kanter i leteti ko muva bez glave. :: :: Asus P5Q3DeLux :: Intel Q9550@3.8+CoolerMaster Hyper 212EVO Dual :: Kingston Predator KHX24C11T2K2/8X 4x4G :: Asus ENGTX570 DCI :: Seagate ST3250318AS+ST3500418ASx :: Leadtek WinFast PxDTV2300 :: CoolerMaster Stacker 832 Blac :: ::
@ gang1978, Rancesco85 Našao sam tutorijal pa ću vam ga poslati na mail u vidu txt fajla. Preopširan je pa ne znam da li bi stao u post. Ukoliko bude nekih stavki koje vam nisu jasne slobodno pitajte.
@ bosh Za premium igrače stoji to što si napisao, dok je to apsolutno pogrešan pristup za one koji nemaju premium account. Za njih sam i pravio tutorijal kako bi funkcionisali bez premium-a.
@ Julije Evo ni ja nisam skapirao kome se obraćaš...
Iz nekok,meni nepoznatog razloga, igru vise ne mogu da pokrenem,pa me interesuje gde se nalazi save game ili sl., kako bi mogao da je reinstaliram, a ne izgubim to sto imam?
Nije ovo druze PES pa da cuvas save . Sve ti ostaje sto imas na acc preinstaliraj slobodno, jedino replay ako neces da cuvas to se nalazi u folderu gde si igru instalirao.
...probao sam i to i sa bat fajlom WoT_Integrity,nece. Jedino hoce kad pokrenem igru u sigurnom modu,(sad provalih),a koji iskljucuje sve ostale instalirane,sto ce reci da mi je mod J1mB0_s_Crosshair_Mod_v1.54 i napravio sranje..jbg. I ranije sam ga koristio u kombinaciji sa QuickyBaby Modpack 9.13 v1 i radio je savrseno,sta se desilo,nemam pojma. Na kraju cu da je reinstaliram i resim problem. Hvala ljudi.
Ne znam zasto moras da reinsaliras? Obrisi res_modes folder i to je to Ja koristim isti nisan iz webium modpack-a, sve radi i sa 9.13 bez problema. Pitanje je da li je quickybaby izbacio svoje za 9.13
:: ...probao sam i to i sa bat fajlom WoT_Integrity,nece. Jedino hoce kad pokrenem igru u sigurnom modu,(sad provalih),a koji iskljucuje sve ostale instalirane,sto ce reci da mi je mod J1mB0_s_Crosshair_Mod_v1.54 i napravio sranje..jbg. I ranije sam ga koristio u kombinaciji sa QuickyBaby Modpack 9.13 v1 i radio je savrseno,sta se desilo,nemam pojma. Na kraju cu da je reinstaliram i resim problem. Hvala ljudi :: :: ::
:: Ko sto sam i pretpostavio pocetnik jos ako si i balav (12-17god.) sve je jasno kao najsuncaniji dan. Takvi kao ti misle da je nama boljim igracima sve palo s neba ili smo potrosili X plata na igru pa imamo to sto imamo. Brale treba dobro da se ugreje stolica da bi se doslo do necega pogotovo sad od kako je smanjena zarada svim tenkovima. Dobro se secam pre 2 godine kad je bila misija slagacu ti da li za 100K iskustva dnevno da se dobijalo 250K srebra, dnevno!!! Igrao sam odmah kako dodjem s posla do kasno u noc do dva tri sata, jednom sam cak legao u pet(5) a ustajem u sest za posao ali sam ja svakoga dana zaradjivao tih 250K plus ono iz borbe. Dodatak je bio i premijum dani ali sam zaboravio na koju foru, najverovatnije ako se misija odradjivala svakoga dana u toku meseca uglavnom znam da sam imao 43 dana premijuma i slagacu ti da li 32 ili 36 mil. srebra. Inace to je trajalo od avgusta do oktobra a posle je opet bilo nesto tako da je doslo do praznicnih misija i znam da sam sa lakocom odradio sve za IS-6 sem sa japancima posto su oni izasli tek 15 decembra a kad su izasli onde sam njih odradio za nedelju dana i tenk je bio u garazi. :-) i ti sad oces za mesec ipo dana da se meris sa mnom i meni slicnim, pa ne ide to tako. Vi usijane glave na prvom mestu treba da slusate i POSTUJETE starije, da kad se vec za nesto uhvatite to odradite ljudski i posteno a ne na brzinu drz vodu dok majstori odu i da brate mili ne idete glavom kroz zid pa vam je posle drugi kriv zbog neuspeha. BTW trenutno u garazi imam 182 tenka, preko 12 mil. srebra i preko 180K slobodnog iskustva, nisam prodao ni jedan tenk pa cak ni TOGa II iako ga svi kude meni je dobar jer po partiji donese od 11-30K zavisi od tima :-( , sve one II i III premijumi su takodje tu jer i oni donesu 7-8K, to je sto se tice glavnog naloga. Na drugom imam americku tesku liniju do T32, M103 je otkljucan i u kasi imam preko 4 mil. srebra ali se ceka popust jer brale moj tako se kupuju tenkovi, pogotovo IX i X, valjda si cuo za tenk meseca :-P E sad ja ti dadoh nekoliko saveta, mozda sam te necim i uvredio, ako smatras da jesam ja se izvinjavam a ti sad vidi oces li i dalje da igras tenkove ili ces preci na kanter i leteti ko muva bez glave. :: :: Asus P5Q3DeLux :: Intel Q9550@3.8+CoolerMaster Hyper 212EVO Dual :: Kingston Predator KHX24C11T2K2/8X 4x4G :: Asus ENGTX570 DCI :: Seagate ST3250318AS+ST3500418ASx :: Leadtek WinFast PxDTV2300 :: CoolerMaster Stacker 832 Blac :: ::
Ako neko naleti na GenRex-a molim vas da ga gazite...
To mi je maldunac i bih bih srecan da ga neko oduci od tenkica...
Stalno nesto kmeci kako nema sa kim da igra kaze sve neki pajseri koji se samo zajebavaju i pijani gare tenkice tamo vamo po mapi i smetaju ozbiljnim igracima...
Citat: `Молимо паметне да престану са попуштањем, ситуација је постала неподношљива!`
Nemoj tako Abnere, pa klinac ti ne igra mnogo, za mesec dana 188 partija. Da je 1100-1200 pa da razumem :)
Julije koji ti je nik na WOT-u?
:: Ako neko naleti na GenRex-a molim vas da ga gazite.. :: :: To mi je maldunac i bih bih srecan da ga neko oduci od tenkica.. :: :: Stalno nesto kmeci kako nema sa kim da igra kaze sve neki pajseri koji se samo zajebavaju i pijani gare tenkice tamo vamo po mapi i smetaju ozbiljnim igracima.. :: :: Citat: :: `Молимо паметне да престану са попуштањем, ситуација је постала неподношљива!` :: ::
Broj postavljenih tema: 60416. Broj poslatih odgovora: 647627. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.