meni nema da crashuje, do sada nije ni jednom. Ima pomaka sa ovim patchom, radi stabilnije redje opada fps, oko 50 average. Sad koristi GPU i CPU dosta bolje. Prvi put sada vidim da neka igra opteretila 80% ovaj cpu :D ali gura dobro, ne bottleneckuje nista. Videcu na dalje kako je. Generalno je dobra igra, dosta fokusirana na karakterima.
Ryzen7 2700x 4,2Ghz Asus Tuf Gaming B450 Plus II G. Skill Aegis 32gb 3000mhz WD20PURZ 2TB WD1003FZEX 1TB Biostar SSD 480gb Zotac 1080 8gb OCZ MXS-PRO 600W Windows 10 Pro 64-bit
:: :: dosta bolja situacija, igrao sat vremena bez da se igra srusila : :: :: :: ::
Igra mi dobro radi namestio sam podesavnja da max iskoristim konfiguraciju, ali me brinu temperature. CPU mi ide i do 95 stepeni GPU je na 70 stepeni. Oboje su na 100% opterecenja. i7-7700k na 4.8Ghz i rtx 3060 ti.
:: Igra mi dobro radi namestio sam podesavnja da max iskoristim konfiguraciju, ali me brinu temperature. :: CPU mi ide i do 95 stepeni GPU je na 70 stepeni. Oboje su na 100% opterecenja. :: i7-7700k na 4.8Ghz i rtx 3060 ti. :: :: ::
A pa cool onda za cpu, ali sto je najgore nisam na stock-u, imam BeQuite Dark Rock 4
:: GPU it je OK, a CPU je normalno da ide na 95 stepeni, pri konstantnom opterecenju, ako imas stock kuler. :: :: MBP Retina 13` Late 201 :: macOS Catalin :: :: I9-10900K/NZXT Kraken X63/64GB/ROG STRIX Z490/MSI RTX3090/2x512GB 970Pro RAID0/ROG Thor 850W/CM H500-WGNN-S00/Dell S2721DGFA/Logitech K280e/Deathadder v.2/AKG K7 :: :: :: Igra mi dobro radi namestio sam podesavnja da max iskoristim konfiguraciju, ali me brinu temperature. :: :: CPU mi ide i do 95 stepeni GPU je na 70 stepeni. Oboje su na 100% opterecenja. :: :: i7-7700k na 4.8Ghz i rtx 3060 ti. :: :: :: :: :: ::
Jebamu za cooler od 8 hiljadarke da se cpu greje na 90c opet nesto tu nije u redu. Zato sto sam i ja bas gledao neke hladnjake 120mm malo bolji da hladim cpu. Ali meni i sa stock hladnjakom ne ide do 90c na 80-85% usage.
:: A pa cool onda za cpu, ali sto je najgore nisam na stock-u, imam BeQuite Dark Rock 4 ::
Imam jedan, nije ovo pro verzija, a nisam stavlja pozadi svakako, ali imam od kucista iza jedan vrlo blizu i dva iznad. Moguce da je pasta, mislim da ima 3 godine kako sam menjao i stavljao
Ali da ni ja ne igram zbog toga, odigrao malo video da `gori` . :)
:: :: I koliko ventilatora drzis na dark rock 4? Jeste mnogo 95 ja od paranoje ne bih ni igrao :: ::
Tek danas sam saznao da je izasla igra koju cekam i koju sam igrao jedno 10 min na PS5 i odusevio se. Vidim da je fora da se skine (ako moze neko da baci preoverenu Maxi prodavnicu na mejl) a i da treba da se stavi patch 1.0.5 i da ce sve onda da radi kako treba. Pretpostavljam da ce raditi na mojoj makini iz potpisa. Pozdrav. CPU : Ryzen 5 5600x MB: MSI x570 A PRO RAM: 2 x 16gb @3600 Kingston Furry RGB DISK : 1x 500gb m.2 NVME + 1tb m.2 SSD + 500gb SSD kingston VGA: XFX RX580 8gb CASE: MS black widow POWER: 750 CORSAIR TRUE POWER Monitor : 22 incha jos to
Na full hd ce da bude ok. Ja kupio original za dve crvene tako da ne znam za narodne verzije, sa poslednjm oficijalnim patchiom radi jako lepo. Seljaci su tek u ovom stanju trebali da izbace igru, sramota...
Na zalost meni radi isto ili cak i losije. FSR dal bio na quality ili balanced, uopste ne povecava FPS kako obicno treba da bude. Jedva se vuce igra na prosek 50, ali zna da pada ispod 50 cesto, kao i do sada... https://postimg.cc/Sjx9SWpS Isto mesto, samo karakter okrenut na drugu stranu...optimizacija im je svaka cast...nesto najgore ikad portovano... https://postimg.cc/6yD4fg4q
:: Na full hd ce da bude ok :: Ja kupio original za dve crvene tako da ne znam za narodne verzije, sa poslednjm oficijalnim patchiom radi jako lepo. Seljaci su tek u ovom stanju trebali da izbace igru, sramota.. ::
Ziv bio, vec ostvario to, laganica je kad se otkljucaju extras sa infinite ammo i crafting parts, bez infinte bi bilo bas tesko :) Tacnije do kraj sam stigao pa me mrzelo vise da igram jer sam je igrao i vise nego dovoljno :)
:: Finito :: jos jedna igra dodata na listu :: hard, sa 0 smrti :: :: https://axe.rs/forum/attachments/1690385916992-png.50574 :: :: Cpu:Ryzen3600 4ghz+CM v8GTS :: GPU:RTX 4070ti Gianwar :: Ram:32 Gb :: SSD:Crucial 500gb+HDD500g :: MBO:Asus b350 :: Case:MASTERCASE H50 :: PSU:Corsair 850 :: Keyboard: NatecRX2 :: Mouse:Logitech Hyperio :: Screen:ViewSonic 32 :: ::
E onda svaka cast, to jeste zajebano. Ali bi me zesce smorilo da upgradujem weapons, volim svoji upgradovan arsenal, a ne da mu se tresu ruke dok nisani strelom ili puskom kao da je starac od 90 godina :) Ja kad vidim da igra ima NG+ nikad se ne vracam nazad na regular game :D Ja sam NG+ igrao, stavio sam hard ali sam u custom difficulty stavio normal loot i ammo, to je bilo drugi put, a treci put sam igrao sa onim sto sam imao upgradovano ali koristio infinite ammo i crafting :D :P
:: Pa ti si sa chetovima.. :: Ja sam odigrao ne new game+, nego cisto kao da prvi put ikada igras, :: + nista unlimited :: :: Cpu:Ryzen3600 4ghz+CM v8GTS :: GPU:RTX 4070ti Gianwar :: Ram:32 Gb :: SSD:Crucial 500gb+HDD500g :: MBO:Asus b350 :: Case:MASTERCASE H50 :: PSU:Corsair 850 :: Keyboard: NatecRX2 :: Mouse:Logitech Hyperio :: Screen:ViewSonic 32 :: ::
Verovatno ste svi presli igru davno,ja od pre par meseci tek igram,i danas mi prilikom pokretanja igre iskoci ovo,da li je neko imao takav problem? Hvala
Kratka je igra, brzo se prelazi. Meni nije ni jednom pukla dok sam je igrao, radila je lose, ali nije pucala. Ako igras original i verification ne ispravlja problem. Probaj da obrises sve fajlove vezane za igru, i saves i settings, pa probaj kako radi, ako radi vrati samo saves. Takodje probaj da obrises komplet shaders folder. Zaboravio sam gde ta igra smesta shaders.
Uglavnom ovo sto sam napisoa je samo uopsteno sta moze da se proba. Al ako igra ima neki njen `game specific` problem bolje da se prelistaju forumi i pita na Steamu ili support ticket. Ja sam im slao support ticket zbog losih performansi i odgovorili su mi.
:: Verovatno ste svi presli igru davno,ja od pre par meseci tek igram,i danas mi prilikom pokretanja igre iskoci ovo,da li je neko imao takav problem? Hvala :: :: :: https://postimg.cc/ygbKvcp ::
Broj postavljenih tema: 60416. Broj poslatih odgovora: 647627. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.