Kao sto su ti par njih odgovorili, igra nije za fanove, vec za danasnje klince realno, kao i gotovo svaka novija igra (ne bukvalno, ali...).
Crta ličnosti je uopšten i usredsređen neuropsihički sistem, svojstven za individuu, kadar da različite draži ucini funkcionalno ekvivalentnim i da započne i vodi različite vidove adaptivnog i ekspresivnog ponašanja. Gordon Allport
Podesavanje trainera radite dok je igra upaljena (a igra stoji u glavnom meniju/jos uvek niste poceli da igrate) van ovoga menjanje stvari moze da izazove kreshovanje igre. Sve modove koje skinete samo prevucete zipovani fajl u mod manager prozor (dok je igra ugasena)
Podesavanje trainera koje ja koristim da bi bilo zanimljivije i teze:
- Dodao sam svim protivnicima jos 50% vise health-a (na hardcore tezini sasvim lepo i grivo, ne ostaje mnogo viska municije, nekako taman i gusto) - Ovaj trainer sredjuje seckanje protrivnika/animaciju kada su u daljini i renderuju se na 20 fps-a - HUD elementi, ja volim da nema nikakvih ikonica po ekranu za bilo sta, nego da sam istrazujem, ne da mi sa 5 metara igra vice dodji ovamo pokupi ovo. Neko exploracija. nisan imate normalno, health kao i municiju, ali za bilo kakve iteme ili fajlove morate sami da ih nalazite. - No Viggnete, ovo gasi iritatno crnilo sa coskova ekrana, gde kao da gledate kroz snajper - No sharpening sklanja krzavi efekat ostrenja objekata - No blood stains ovo je samo estetika lik vam je uvek bez krvi po sebi.
3. Exploration mod, ovaj mod sklanja trougao ikonice sa svega, a ostavlja ikonicu za interakciju samo kad pridjete skroz blizu, takodje mapa postaje transparentna i nema vise crveno za prostoriju ako niste sve pokupili, jer ko vam daje ovu informaciju i zasto? ako nesto propustis jer ne istrazujes, ni ne treba da nadjes sve jer ti mapa magicno govori ne idi jos uvek. Svi vec otkriveni itemi ostaju i prikazuju se na mapi. (ovo radi za ceo grad, realno pola mape jer jee lik odradio ovaj mod za mapu iz demo-a) https://www.nexusmods.com/residentevil32020/mods/17?tab=files
Igram igru negde sma na pola igre, i mogu da kazem sledece:
engine je jako dobar kao i re2, gameplay je takodje jako dobar i igra je optimizovana gluma i glaosvi si jako dobri
igram na najteze i tek tad dobijas pravo iskustvo re3, ali ono sto me jako izpizdi je sam pocetak igre, uradjeno za decu puca sve na sve strane sve u zadnjoj sekundi o5 isto sranje prave da gledaju deca od 10 godina i da vicu wow
to me jako nervira jer je jako nepotrebno, tako su unistili tomb raider, kao sve u zadnjoj sekundi se desava naivno i bude smesno pokvari utisak, lokacije nisu ni priblizno iste ali mogu da ispratim tok igre, mislim da su mogle ostati iste bila bi mnogo bolja atmosfera sve ostalo je ok
Ovca ne sme da se brani, vuk se njenim strahom hrani
Broj postavljenih tema: 60416. Broj poslatih odgovora: 647625. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.