Matori slazem se skroz,odradili su ga brutalno.Malo su ubacili novina ali nista za zameriti. Probaj i Detroit become human i Red Dead redemption 2 :)
P,S Pazi kad je hard mode da moras da nabavljas ink pibon a nama to bilo standardno :)
:: Meni je ovo rame uz rame sa: witcher3, god of war 4, horisont zero dawn, odusevljen sam :: Fenomenalno optimizovana, nije mi sve na max, skoro :) :: ali zakucano na 60 fps-a.. :: :: Cpu: Ryzen 1600x + CM v8 GTS :: GPU:GTX 970 Gigabyte G :: Ram:16 Gb :: SSD: Crucial 500 gb +HDD 500g :: MBO:Asus b350 :: Case:Storm Enforce :: PSU:Corsair 850 :: Keyboard: Natec RX2 :: Mouse: Razer Nag :: Screen: ViewSonic 27 :: ::
Ovo je samo sve sto valja iz svakog residenta al na gomili, jes da sam fan, ali objektivno pokidali su. Ja i dan danas imam u glavi celu mapu/kucu za re1/2, a to bilo pre 20 godina...
Sve na mestu,igra je odlična.Super optimizovana,kod mene na rx 580 izvlači preko 80 FPS sve na max DX 11,na DX 12 bude malo manje, osim sto su Image quality na 100%,na 150% radi na oko 40-50 FPS ali vec na 200% tu ide 20-30 FPS i to je vec zabadanje ali igra i na Low izgleda dobro.
Ok, presao sam sa Leonom. Dobra je fora sto sad kada hoces da igras sa Claire 2nd run, koji se skroz razlikuje od njenog 1st run-a. Ali sam u dilemi, sta odigrati? :) Da nastavim 2nd ili 1st ispocetka?
Broj postavljenih tema: 60416. Broj poslatih odgovora: 647625. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.