I dobra je, zabavna kao i ovi predhodni delovi, nista toliko inovativno nisam primetio, jedino za sada sto sam video je da su izgleda izbacili deo craftinga, ali dodali gomilu perkova, i puske imaju vise recoil nego ranije :) Takodje je igra preterano zahtevna u p materinu, pojede 2gb VRAM na low -_- mislim gluposti
tri puta pokrecem igru i 3x ide od pocetka, nece da sacuva da li ima neki folder za to ili mora da se napravi da bi igra bila sacuvana i kad stisnem save i izadjem, zatim hocu na continue prijavi error i opet moram new game ima li neko resenje za to?
:: I dobra je, zabavna kao i ovi predhodni delovi, nista toliko inovativno nisam primetio, jedino za sada sto sam video je da su izgleda izbacili deo craftinga, ali dodali gomilu perkova, i puske imaju vise recoil nego ranije :) :: Takodje je igra preterano zahtevna u p materinu, pojede 2gb VRAM na low -_- mislim glupost :: :: :: :: :: Intel i7 3770 3.6Gh :: Ga-H77-D3 :: Kingston 2x4GB DDR3 1600Mh :: WD10EARS 1T :: WD1003FZEX 1T :: Sapphire 7870 Ghz Edition 2GB GDDR :: OCZ MXS-PRO 600 :: Windows 8.1 RTM 9600 64-bit :: ::
Plati on line kvalitetnu igru (citaj mizerija ih je ) u 90% slucajeva citera na sve strane . Jel igraju ljudi BF4 ?,Star wars prvi deo?CoD Black Ops3 ?ne bih reko ... multi player igre su prolazne i zaborave se u roku od odma.Dota 2 ,LoL ,WoT i WoW kao i CS GO su prica za sebe sve ostalo je bez veze . I da Multi player igre nemaju pricu(osim WoW) znaci bezlicne igre totalno. Single player igru takodje ne svaku mozes prelaziti milion puta.Tipa GTA serijal,Elder Scrolle,Wticher serijal,baldurs gate itd. Geldaj samo sta ce God Of War da uradi a da ne pricam za za Last of Us 2 kad izadje.
:: Placanje online igara su bacene pare ? Gluplje nesto nisam odavno cuo. Pa jedini razlog zasto treba platiti igru je zbog multy. SP ce da krekuju uvek i nema nikakvu draz, zavrsis i gotovo. A car igranja protiv pravih protivnika nema cenu. Igre koje si naveo igraju se daleko duze od godinu dana. Ja jos uvek igram i dotu,gta V, Ark...sve online igre matore ihaa godina :: :: :: 6800k | Dark rock pro 3 | Asus x99-A II | 32gb G.Skill Trident Z 3200mhz | Palit 1070 gtx Gamerock | Logitech Z-5500 | Creative Blaster ZxR | Samsung 840 pro 256gb | 2 TB WD black | Evga SuperNOVA 850w G2 | LG 227-BN IPS :: ::
Mislio sam na skupljanje koza od zivotinja pa onda od njih da se craftuje nesto, posto kad god sam neku od zivotinja ulovio to je islo na prodaju, ali mi je ribolov zabavan :D
Far Cry 3 za mene i dalje neprevazidjen Zelenili tropskih predela,divlje zivuljke,tirkizno more... ma milina Presao igru 4-5 puta,a mozda i jos neki put vise :D
i5 2320 3.0MHz Gigabyte GA-Z77M-D3H DDR3 8 GB Kingston Xyper 1600 Powrecolor R9 270 TuboDuo Cooler Master 332 Elite Logitech X-230 Philips 22` LC Power 650W Green Power V2.3
nista ne pomaze ni admin ni obicno pokretanje, uvek je isto nagledao sam se uvoda u igru 10ak puta(cekirao sam da pokrece kako admin) evo sta pokaze kad hocu da idem na continue http://prntscr.com/j8347h a kad skroz izadjem iz igre pa ponovo pokrenem onda nema continue vec samo new game i opet ista prica
da li treba nesto u cpy ini file da se menja?kakko vama izgleda save folder i sta ima u njemu? zna li neko sta i kako da ovo resim? igra radi ok sem sto nece da sacuva tamo gde stanem
:: nista ne pomaze ni admin ni obicno pokretanje, uvek je ist :: nagledao sam se uvoda u igru 10ak puta(cekirao sam da pokrece kako admin :: evo sta pokaze kad hocu da idem na continue http://prntscr.com/j8347 :: a kad skroz izadjem iz igre pa ponovo pokrenem onda nema continue vec samo new game i opet ista pric :: :: da li treba nesto u cpy ini file da se menja?kakko vama izgleda save folder i sta ima u njemu? zna li neko sta i kako da ovo resim :: igra radi ok sem sto nece da sacuva tamo gde stane ::
probao sam ono sa snimka yt i opet isto ista greska nece da snimi tamo gde sam stao ako imate jos neka resenja javite da resim problem i i pocnem da igram igru
3 verzije probane ni jedna nece da snimi gde stanem, posledanja cpy verzija ista greska kao sto sam na prtscreenu ostavio(pokrecem je kao admin) gde li je greska, treba li nesto da se menja u nekim fajlovima da bi snimanje pozicije radilo ?pomagajte
Pada mi na pamet da ako u windows nalogu imas šđčćž napravis nalog bez tih znakova i onda pokrenes igru. Znam da je jedan deo Dirt-a imao problem sa tim.
Ili da reinstaliras sistem, kada vec nista drugo ne pomaze, a svima ostalima ovo radi. Overkill, znam.
znaci jos da probam da prekucam ini file kao sto je u zagradi (savepath... ) jos nesto,igra je na c, da li mora e particija ili moze c sa dodatkom onog sto ide posle?
nece pa nece, menjao sve particije i nece u njih da sacuva C,E,G ne znam sta vise da radim kako od ostalih koji igraju izgleda taj ini file? original je ovakav [Settings] AppID=1803 PlayerName=CPY Language=en-US SavePath=%DEFAULT_CPY_DIR% UplayID=c91c91c9-1c91-c91c-91c9-1c91c91c91c9
ja sam kod mene menjao [Settings] AppID=1803 PlayerName=CPY Language=en-US G:gamesfar cry 5save UplayID=c91c91c9-1c91-c91c-91c9-1c91c91c91c9
da li jos nesto mozda treba da se menja u nekim fajlovima
Broj postavljenih tema: 60416. Broj poslatih odgovora: 647625. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.