Stigao sam do misije sa avionom gde treba da stitim svoje, ali avion se kontrolise preko misa i nikako ne mogu tako da igram, moze li se nekao prebaciti na tastaturu ?
nece da mi se pokrene igra...sta god da kliknem ne mrda dalje od desktopa..nista u procesima nista nigde..imal negde samo c**k da skinem da probam da nije ovaj moj nesto se zezno..inace sam skinuo sa tortine prodavnice i cak sam i skinuo neki Cracked by: koncept ali nece...masina nije neka ali imam 8 kila rama valja bi pokrenulo bar i bacilo gresku.. pozdrav,
skinuo sam jos 2 instalacije i opet isto jednostavno nece da pokrene igru ni da baci bilo kakav error da bi znao gde da gledam...ne znam dal je problem do win 7 mada mi sve ostalo radi ko zmaj.. imal neko neki savet.
Pozdrav, CPU:Phenom II X4 955 @3.2 MB:Gigabyte 790 XD4 RAM: 2 X 4GB Mushkin DDR3@1600 HDD: 2x250 RAID 0 + 2X500 RAID 1 + 1TB BACKUP VGA: ATI RADEON HD 5850 1GB CASE: CHAMBRO SPIDER POWER: 750 CORSAIR TRUE POWER :)
update: After I went into the redist folder and installed the directx update and the vcredist updates, and rebooted a couple times, and swore in two different languages, AND THEN unchecked `run as administrator` on the singleplayer exe, it finally started. Been at it since 1am, it`s 8am now, finished the third mission and I`m off to bed. Best of luck.
tl.dr: It seems if you stick to it and try a bunch of stuff, it will eventually run. Might help if you just initially offer your first born to Satan though.
:: skinuo sam jos 2 instalacije i opet isto jednostavno nece da pokrene igru ni da baci bilo kakav error da bi znao gde da gledam...ne znam dal je problem do win 7 mada mi sve ostalo radi ko zmaj. :: imal neko neki savet
drugar vozi na jos slabijoj masini sa 4 kila rama ... meni bitno samo da se upali tj da gresku da znam sta je ne verujem da nece da radi, pa evo cepam GTA5 bez problema Veceras cu nadam se da srusim win i da probam.
pozdrav, CPU:Phenom II X4 955 @3.2 MB:Gigabyte 790 XD4 RAM: 2 X 4GB Mushkin DDR3@1600 HDD: 2x250 RAID 0 + 2X500 RAID 1 + 1TB BACKUP VGA: ATI RADEON HD 5850 1GB CASE: CHAMBRO SPIDER POWER: 750 CORSAIR TRUE POWER :)
ti bas :) ja jedva cekam da igram al nece.. evo skida se sa par.... 3 verzija pa cemo da vidimo pozdrav, CPU:Phenom II X4 955 @3.2 MB:Gigabyte 790 XD4 RAM: 2 X 4GB Mushkin DDR3@1600 HDD: 2x250 RAID 0 + 2X500 RAID 1 + 1TB BACKUP VGA: ATI RADEON HD 5850 1GB CASE: CHAMBRO SPIDER POWER: 750 CORSAIR TRUE POWER :)
Kad nece uopste da se pokrene igra to je zbog tog Phenoma :) Nadji na forumu nekom taj `lek` da li funkcionise na svim procesorima, isto sam problem imao sa 2 3 igre, taj Phenom nema potrebne instrukcije za nove igre, mozes slobodno da ga bacis jer ti nece raditi dobro na njemu. Nemoj dzabe da downlodujes bezpotrebno 100 verzija igre, takodje moze da se desi da ni tu graficku ne podrzava, mada to nikad nisam primetio da je problem na bilo koji GPU novije generacije.
pa to ti je isto ko ono pa stavicu pentium sta ce mi i7 :D ja jesam koristio stariji CPU od ovog sada, ali nisam ocekivao da ce vecno sve na njemu da mi radi :D
Igre koje nisu htele da mi rade su Dying Light, Mafia 3, Phantom Pain...
Kasnije su izbacili neke patcheve sta ti ja znam pa je proradio na primer Dying Light, ali je procesor ogranicavao igru da nije mogla da se igra na vise od 40ak frejma, sa i7 radi na 60 :D Cak je i Watch Dogs 1 radio ocajno na Phenom-u, na i7 cepa :D
:: Pa ja mu napisao al nece da veruje covek : :: Ista fora kao i sa Resident evil 7 . Ako ne izbace patch nema igranja :: :: Game need SSE4.1 instructions, which is not supported on phenom :: :: https://steamcommunity.com/app/696790/discussions/0/1519260397780236661 :: :: ASROCK AB350 Pro4 :: Ryzen 1200 4.00Ghz :: 8GB G.SKILL 2400mhz DDR4 :: 1x SSD Patriot Blast, WD 320GBr :: ASUS EX-GTX 1050 2GB DDR :: Asus DVD/RW ::
Ja je igram na phenomu 955.radi super. imam win 10, i 2 GB vrama, za razliku od kolege. pogledaj ovo, a ima jos gomila klipova kako to radi na PII https://www.youtube.com/watch?v=5zrbzKjqzOk
https://www.youtube.com/watch?v=zVrQlFxp22c Ja nisam probao ali evo ima ljudi snimili igraju... Meni recimo Wolfenstain, kresuje.Radi , radi, taman se zaigras i samo crn ekran. mada vidim da i drugima ova igra isto puca.
nzm kako vama rade ali meni nisu, mislim na one `izlecene` verzije, originali bi mozda radeli. Isto sam citao na torentima da kod jos ljudi nisu htele da rade, zalili su se i oni sa sestojezgranim phenomom, ja sam koristio 960t.
:: Ja je igram na phenomu 955.radi super :: imam win 10, i 2 GB vrama, za razliku od kolege :: pogledaj ovo, a ima jos gomila klipova kako to radi na PI :: https://www.youtube.com/watch?v=5zrbzKjqzO :: :: ::
Svaka čast timu na vremenu utrošenom na izradu ove `sigre. Ja sam doduše star ali ne sećam se da sam u skorije vreme odigrao veću glupost i bedniju igru od ovog `naslova`. Odigrao a loša? Samo u ime starih dobrih vremena, ništa više. Ovo veze sa drugim svetskim ratom nema, ako ne računamo naslov i uniforme u sigrici. Moj savet je da se ne traći vreme na instalaciju mrtvaka.
ja sam igru presao na nekom Asus ROG besnom laptopu, uspeo sam kod sebe da je pokrenem tako sto sam instalirao w10 na masinu, ali kao sto neko rece gore 1gb VRAM nema sanse da je tera vise od 20 frejmova sto znaci bukvalno je neigrivo nabio sam i 10gb rama u masinu , malo kloknuo procesor i ne vredi radi jedva trza katastrofa. sta da kupim od grafike da bi mogao da je kolko tolko igram a da ne menjam proc i ostalo?
Pozdrav, CPU:Phenom II X4 955 @3.2 MB:Gigabyte 790 XD4 RAM: 2 X 4GB Mushkin DDR3@1600 HDD: 2x250 RAID 0 + 2X500 RAID 1 + 1TB BACKUP VGA: ATI RADEON HD 5850 1GB CASE: CHAMBRO SPIDER POWER: 750 CORSAIR TRUE POWER :)
Stavio 560 2GB,jbg to bilo povoljno u emmiju.mislim da je neka od 4GB prava stvar.bila je i rx550 4GB, za malo vise para.obzirom da pare nisu problem uzeo jaci gpu,sa manje memorije za manje para. Iama isto kao ti 955 i 8 giag rama. Rade igre bolje nego sto sam ocekivao.
Pa da si uzeo 550 sa 4GB rama, realno zajebao bi se. Jer 550 je slaba da izgura taj ram, a 560 sa 2GB je taman. Cak i ona nije bas za 4GB rama al svakako bolje na njoj nego 550 .) No ovo nije tema o karticama al eto.. morao sam :D
Broj postavljenih tema: 60416. Broj poslatih odgovora: 647625. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.