:: Dejzane, prvo nauči da pišeš, a posle možeš i ti na glasanje :: :: :: :: Takve poput tebe obozavam ali ste zato prvi u redovima da kukate a nece te da glasate .. :: :: Evo idu izbori glasaj za koga god ali ne ides debilnom odlukom nemam za kog a on ce overiti mandat.. :: :: :: :: :: ::
:: Da smo stali uz Putina a ne debelu Nemacku, sad bi nam hardver i igre bile jeftinije, ovako IDES POD MAC BATO!!! POD MAC!! :: :: Gameri, ulecite!https://goo.gl/nReEin :: ::
:: Idi mastaj o Mercedesu i Mac Pro :: :: :: :: Dejzane, prvo nauči da pišeš, a posle možeš i ti na glasanje :: :: :: :: :: :: :: Takve poput tebe obozavam ali ste zato prvi u redovima da kukate a nece te da glasate .. :: :: :: Evo idu izbori glasaj za koga god ali ne ides debilnom odlukom nemam za kog a on ce overiti mandat.. :: :: :: :: :: :: :: :: ::
:: Da, zivot bez toga prosto nema smisao :: :: :: :: Idi mastaj o Mercedesu i Mac Pro :: :: :: :: :: :: :: Dejzane, prvo nauči da pišeš, a posle možeš i ti na glasanje :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Takve poput tebe obozavam ali ste zato prvi u redovima da kukate a nece te da glasate .. :: :: :: :: Evo idu izbori glasaj za koga god ali ne ides debilnom odlukom nemam za kog a on ce overiti mandat.. :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Za vreme tog ozloglasenog balkanskog kasapina u tadasnju SRJ je stigao i internet i mobilna telefonija. Za 100 nemackih maraka si mogao vise nego danas sa 200 evrica. Sluzio se vojni rok, plate u javnom sektoru bile i te kako jake, nije bilo toga da svaki dzanki ima svog dilera nego ih nije ni bilo, murija je peglala kad neko pravi sranja a ne znate pisacemo vam prijavu sledeci put, znao se red i narod ga je voleo i verovao mu. Naravno, posle obojene petooktobarske revolucije covek ode u Den Haag i tamo umre a tvrdim da je ostao ziv i sacekao presudu da bi bio na slobodi isto kao i Seselj. Tek ce naredne godine i decenije da pokazu ko je bio Slobodan Milosevic.
E onda period nekakve tranzicije, privatizacije, i sta ti ja znam, gde se ugradjivao ko je kako znao i umeo, pa sve do 2008.-me kad je pocela vestacki izazvana ekonomska kriza i zivelo se nekako. Od tada sve gore. Istini za volju, na mestu predsednika imali smo i tunjavog kostunjavog i Borisa Tadica a na mestima premijera i kurtu i murtu ali nekako se zivelo, mnogo bolje nego danas.
I onda dodjose Bajcetinac i njegov politicki sin. Ko od tada bolje zivi? Obican narod definitivno ne. TajFuni i kompanija su ``van dometa`` a dolaze nekakve strane kompanije, sastanci sa kancelarkom, sa Rusima, sa svima zivima, dovlacenje nekakvih Sisa (kompanija Sisu), poklanjanje JAT-a ETIHAD-u, i svakodnevno presecanje vrpce neke nove ``domace`` fabrike. A gde su tu skolstvo, zdravstvo, sudstvo, itd.? U sve gorem i gorem stanju. Kao napravili 50km autoputa (od cega se u tu pricu ugradio ko zna ko sve ne iz partije) i to je kao milenijumski uspeh. Stalno se nesto otvara i gradi a nikad se gore zivi. Paradoks? Ma jok bre ljudi, sedite kuci i gledajte u ekrane tog dana, on je nezamenljiv, kao Golf 2, sta ce ti bolji/gori, on ume sa svima, on zna da vlada, on ne spava 4 sata dnevno... Uostalom, sta ti kao pojedinac mozes da promenis zaokruzivsi nekoga ko nije on (sram te bilo!!)?? Gledamo se jos 5 godina a do tada da pitam ovdasnju javnost tj. drugove forumase: Ciji je pozivni broj +383 ?
Boj ne bije F-22 Raptor već boj bije S-500 u junaka
Ako je neko pun znanja i zelje da napreduje treba da se glasa da ode odavde sto pre, mada ja sam za sada za DJB, i Jankovica. Mada moram da kazem da sam sa dosta rezerve i prema njima, ako to podbaci onda mozete ovde da pisete da je sve crno i da je kraj, pridruzicu vam se.
:: Za koga da se glasa da postanemo prava normalna drzava :: :: Cpu: FX 8320 + CM v8 GTS :: GPU:GTX 970 Gigabyte G :: Ram:10 Gb Kingsto :: SSD: Patriot 240gb +HDD 500g :: MBO:Asus M5A9 :: Case:Storm Enforce :: PSU:Chieftec 650 :: Keyboard: Natec RX2 :: Mouse: Razer Nag :: Screen: ViewSonic 27 :: ::
koalicija zajedno, moj pokojni deda je tada mojima govorio `deco moja, ovaj je krao i nakrao se, sad ce samo da kraducka a drugima i ne dozvoljava nesto preterano da otimaju, a ovi... pa njih je 16 il 18, a svi goli, bosi i gladni, kad zasednu najebacemo.`
Nije doziveo da vidi plodove glasanja svojih potomaka, al je bar bio u pravu.
AMD phenom II x4 955BE @ 3.7GHz / Raijintek EreBoss / GA-MA770-UD3 rev 2.0 / 3x2GB Kingston V ddr2 800MHz / PowerColor AMD r9 280x TurboDuo - PowerColor ATI 4870 1GB BKP / 500GB Hitachi + 1TB WD black / Logitech g500/mx518 / iCEMAT II black pad / Logitech
Drugi ljudi, al kontam da ce sve ostalo ostati isto. Te da cemo opet slusati onu staru, mi ne mozemo da menjamo nesto preko noci jer su `ONI` pre nas sve ovo napravili, i tako unazad 25 godina. Prvo su bili komunisti krivi, posle Sloba i SPS, pa DSS, pa DS, i za par godina ce biti SNS... Svi krivi a niko ne odgovara ni za sta.
AMD phenom II x4 955BE @ 3.7GHz / Raijintek EreBoss / GA-MA770-UD3 rev 2.0 / 3x2GB Kingston V ddr2 800MHz / PowerColor AMD r9 280x TurboDuo - PowerColor ATI 4870 1GB BKP / 500GB Hitachi + 1TB WD black / Logitech g500/mx518 / iCEMAT II black pad / Logitech
Posto oni kao sada celina nisu dosli na vlast, nista nemogu da kazem, ono sto mogu da kazem, da sam prvi put cuo za njih posle ovog videa: https://www.youtube.com/watch?v=Mjz4B3LYJoA
Zatim sam pratio njiho program i rad i ono sto se razlikuje od drugih sto bi ja izdvojio je sto drugi stalno vicu da ima problem, ali njihvo resenje problema je da pricaju da ima problema da stvaraju problem i da se bogate, a sve je u ovom video Sasa lepo objasnio.
Ko zeli da plati, neka plati, ko ne zeli, neka koristi kod ili neka igra piratski. Da se ja pitam ne bi bilo poreza, a ni drzave.
Cinjenica je da samo budale nesto placaju, pametni se zaklone, vacare zakon i zive bolje i lakse. Trazis nacin da izbegnes metak i to je to. Druga bi pesma bila kada kada narod ne bi bio toliko uplasen.
Moze sve da se menja, to se slazem, zbog toga i postoje piratske partije, tako da moze da se sve sredi. Znaju inace koliko puta udahnemo, a ne sta skidamo i placamo na internetu, tako da je ta cela prica sa skrivanjem i bolje da ne kazem sta mislim smesna...
@dbqp Taj isti Milosevic je nabavljao od amera hamere za svoju privatnu vojsku Ko sa djavolom tikve sadi...
Opozicija ne postoji, to treba svima da bude jasno. Mozemo da se izvucemo iz ove bede samo kada narod balkana provali ko zaista njima upravlja, udruzi se, razjebe bagru i jebe im majku zbog nasilnog i vestackog rata koji je izazvan. Necu da kazem da je potrebno stvaranje neke nove juge, ali narod mora da se udruzi. Naravno, svi znamo da nema nista od toga, da su balkan rasparcali na mnogo delova i da svi jure neke ``svoje`` interese. To su sve gluposti, zapad je to vrhunski sve isplanirao, podelio i negovao mrznju koja vlada ovde vec decenijama. O kakvom mi udruzivanju pricamo, jedan obican zemunac kaze da je iz zemuna i da bg nije njegov grad. Hvale se kako nisu godinama izasli iz zemuna jer tamo imaju sve, bla, bla, bla... Samo podele, podele i podele. Majka svih uspeha. Svaki prut mozes polimiti pojedinacno, ali ne mozes 10 odjednom kada ih spojis...
Jugu su razjebali kada smo postajali svetska sila, poceli da pravimo atomsku bombu itd itd... To ne zaboravite nikada.
Jos nesto. Ja sam uvek za poreze, porez je keva. Ali u normalnim i uredjenim drzavama. Od njega mi gradi dobre puteve, mostove, stavi mi izolaciju i fasadu na zgradu, promeni aparate u bolnicama stare po 40-50 godina itd itd. Ali... Daj ti meni lepo platu 2 soma evra, pa naplacuj i vazduh sto se mene tice, samo da meni ostane soma i po cisto. Pa kada se sazna da je tamo neko iz drzavnog sektora kraduckao, onda lepo da se izvede na sred terazija i pod mac sto kazu...
Ovako ti placas bolestan porez na sve i svasta i dobijes djokicu, u stvari gresim... Dobijes fontanu na slaviji vrednu par milki, a na klinickom nemaju stalak za infuziju, pa ga kace na prozore, stokove itd itd...
Broj postavljenih tema: 60416. Broj poslatih odgovora: 647626. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.