Pitanje gde je stari COD lezi u igrackoj zajednici koja se vecinom lozi na lasere, gedzete, dronove, moderno oruzje i sf tripove.
Za mene je zadnji pravi COD 2 eventualno world at war sve ostalo je udaljavanje od teme..
Battlefield 1 je pravo osvezenje, jeste da sa mojim kompom ne mogu da ga pokrenem ni na ultra low ali gledajuci gameplay pa posle cod aw ovaj drugi sam iksirao posle 3 sekunde a prvi sam gledao nekoliko puta i odusevio se. Jeste da mi mehanika iz COD-a vise lezi nego ova iz Battlefield-a ali jednostavno promasili su temu. Naravno ko voli modern warfare cod je odlican. Donekle mogu da progutam COD 4 jer je bio osvezenje u to vreme i jako igriv MP ali sve posle je preterivanje.
Sto bi rekao moj drug Milan `Šut svinje....granaaaate !` ili ti cvajta rat. :: :: Vredi li kupovati 60 gb ,mnogo je,a vidim da previse ima svemira,gde je onaj dobri stari CoD :: ::
Sve je stvar ukusa.Ja se sav najezim kad vidim svemir i lasere,ok pucacine sa modernim oruzijem,i ti dronovi,ali laseri nikako i svemir,pogotovo sa ovakvim naslovom.
:: Pitanje gde je stari COD lezi u igrackoj zajednici koja se vecinom lozi na lasere, gedzete, dronove, moderno oruzje i sf tripove :: :: Za mene je zadnji pravi COD 2 eventualno world at war sve ostalo je udaljavanje od teme. :: :: Battlefield 1 je pravo osvezenje, jeste da sa mojim kompom ne mogu da ga pokrenem ni na ultra low ali gledajuci gameplay pa posle cod aw ovaj drugi sam iksirao posle 3 sekunde a prvi sam gledao nekoliko puta i odusevio se :: Jeste da mi mehanika iz COD-a vise lezi nego ova iz Battlefield-a ali jednostavno promasili su temu :: Naravno ko voli modern warfare cod je odlican :: Donekle mogu da progutam COD 4 jer je bio osvezenje u to vreme i jako igriv MP ali sve posle je preterivanje :: :: Sto bi rekao moj drug Milan `Šut svinje....granaaaate !` ili ti cvajta rat :: :: :: :: Vredi li kupovati 60 gb ,mnogo je,a vidim da previse ima svemira,gde je onaj dobri stari CoD :: :: :: ::
Uvek bilo, i ostace, sve je stvar ukusa ko sta i koliko voli, ali cinjenica je da ljudi nikako da prihvate da COD nije sto je nekad davno bio(u svega par naslova na pocetku), cak sta vise generalno ta igra predstavlja modernu pucacinu i to su nam developeri stavili do znanja vec nakon prve modern warfare igre, sve(vecina) posle toga je u modernom duhu.
Ja licno volim modern fps igre, i meni to lezi, ali objektivno gledano COD u vecem procentu reprezentuje modernu pucacinu a ne ww2 kako neki vec godinama pricaju o ovoj igri. Na zalost ili ne, tako je.
i7 6700K + Noctua NH-D14 GTX980ti Gigabyte G1 MSI Z170A Krait Gaming Kingston 16GB DDR4 @3000MHz Savage Dell U2515H + LG D2343 3D SSD 840 EVO 250GB + WDBlack (1TB+500GB) Thermaltake Urban S71 + CM V850 Creative X-Fi Titanium+Z-5500
Pa da pitam, da li je realno da su stavili 12-18 player cap po mapi? Dok je u originalu bilo 32 maks(sto je taman), a na custom dedicated serverima islo i do 48-64, sto je malo mnogo.
Ako je stvarno 12-18, to je za mape u Cod 4 smesno malo, i totalno bezveze.
Broj postavljenih tema: 60416. Broj poslatih odgovora: 647626. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.