3DM najavio prestanak krekovanja na bar godinu dana.
STRANA 2 OD 2
Dejzan
Re: Re: ...
09.02.2016. 14:29
status: user broj poruka: 3730
Covek je sve lepo reko stim sto imam nesto da dodam. Kartice mozes uzimatii svuda konkretno ja sam za 14 evra uzeo 20 USD card takodje popusti su non stop e sad treba uhvatiti trenutak a da ne pricam sto pakuju Bundle bolje nego iko. UK nalog je tesko sranje iz dva razloga. Prvi jer popusti i ponude nisu ni 1 % od americkog a drugi razlog je funta koja je teska ko zemlja...
Inace Sony je vratio glasanje za besplatne igre a sledeceg meseca ce biti ludnica Bro Force ,Cactus pominju se PS 2 igre ps plus je pun pogodak em igre za dz plus sto dobijas dodatne popuste za igre. JBT Drive Club sa Season Pass 15 dolara...... a polovnu igru ispod 3000 nema sanse da nadjes a o 5000 za novu da ne pricam plus treba dati za season pass tako da digital je zakon.
Intel I5 4670K +CoolerMaster Evo 212 Motherboard Asus Maximus Hero 6 GPU 770 GTX Asus Direct CU II OC SSD 128 Samsung Evo Pro Memory Kingston HyperX 2400 Mhz LC power Archangle 850 W
:: ...zasto US? Jednostavno, mnogo vise servisa, jeftinije igre, cesci popusti, i mozes preko Amazona uzeti kartice dolar za dolar... Kod ces bolje od toga.. :: :: Pozz.. :: :: __________________________ :: :: ...I sense you young padawan.. :: :: AMD FX-8350 B :: MSI 970A-G4 :: AMD R9 280 :: 4x 4GB DDR3 1.6GH :: 1x 120GB SS :: 1x 750GB SATA I :: 1x 3TB SATA II :: Corsair 750T :: :: :: Deki kralju uzeo si a? Pa gde su slike? : :: :: :: :: Ja cu za vikend da uzmem od ortaka da isprobam kako mi lezi, pa Boze zdravlje.. Inace zasto US nalog? Ja imam UK, ali mozda napravim i US zbog malo jeftinijih igara.. Pre neku dan bio ortak i uzeo mu Fifu 16 Deluxe za 30 dolara, smesno jbt, neki EA sale. :: :: :: :: :: ::
Uzeo sam za 43 000 dinara ili ti 360 evra 2 godine garancije . Vritual shop kod mek drajva na brankovom mostu tacno preko puta trznog centtra Usce imas ih na netu. Sto se slika tice kad ugrabim vreme kacim ali brate nema tu sta da se vidi osim krsa i haosaa :D Pravi USA nalog uzmi Drive Club sa season passom 15 dolara i ko jos ima i pravimo nas tim :) Ima turnira zezanje zagarantovano :) Ako ti treba pomoc za pravljenje naloga za USA bacicu ti link
Intel I5 4670K +CoolerMaster Evo 212 Motherboard Asus Maximus Hero 6 GPU 770 GTX Asus Direct CU II OC SSD 128 Samsung Evo Pro Memory Kingston HyperX 2400 Mhz LC power Archangle 850 W
:: Pravim onda US nalog, i ovako tu ste vi i ko se jos opredeli za PS4 pa da rolamo together kad uzmem. :: :: Inace gde si uzeo, how much? Si me poslusao za lika sa KP? Baci slike bemu. :: ::
otvorimo nas gomila zajednicki emejl nalog, recimo 10 ljudi ima pristup tom mejlu, zatim sa tim emailom napravimo i nov steam nalog, i kupujemo samo iskljucivo singleplayer igre. Svi mogu da skidaju svi mogu u isto vreme da igraju (offline mod skroz bez neta)
Dakle ako AAA igra kosta 60e to izadje 6e po ceveku, resen problem ako crkne gusarija skroz, a nece realno.
NIje lose predlog,ja cu ovog puta ipak cekati da zavrsis bar ovu igru,pa da delis,ako se nisi predomislio?! :)
:: Ljudi evo jednostavnog predloga :: :: otvorimo nas gomila zajednicki emejl nalog, recimo 10 ljudi ima pristup tom mejlu, :: zatim sa tim emailom napravimo i nov steam nalog, :: i kupujemo samo iskljucivo singleplayer igre. :: Svi mogu da skidaju svi mogu u isto vreme da igraju (offline mod skroz bez neta :: :: Dakle ako AAA igra kosta 60e :: to izadje 6e po ceveku, resen problem ako crkne gusarija skroz, a nece realno :: :: Cpu: FX 8320 + CM v8 GTS :: GPU:GTX 970 Gigabyte G :: Ram:10 Gb Kingsto :: SSD: Patriot 240gb +HDD 500g :: MBO:Asus M5A9 :: Case:Storm Enforce :: PSU:Chieftec 650 :: Keyboard: Natec RX2 :: Mouse:Mx 518+v7 blood :: Screen: ViewSonic 27 :: ::
:: Dobices sher kao sto sam i obecao samo da je zavrsim kako dolikuje :: :: A moj predlog za zajednicki mejl i steam nalog za singleplejer igre jos uvek stoji kao ideja :: :: Cpu: FX 8320 + CM v8 GTS :: GPU:GTX 970 Gigabyte G :: Ram:10 Gb Kingsto :: SSD: Patriot 240gb +HDD 500g :: MBO:Asus M5A9 :: Case:Storm Enforce :: PSU:Chieftec 650 :: Keyboard: Natec RX2 :: Mouse:Mx 518+v7 blood :: Screen: ViewSonic 27 :: ::
Odlicna ideja i predlog od betmena, na mene i moj novac uvek mozete da racunate. Samo ima tu jedna stvar koja mi bode oci i uzasno me nervira... Kako prodjose ovolike godine a da se jos nismo negde okupili/upoznali kako dolikuje. Ja bih stvarno voleo ovako nesto, tu bi mogli sve detaljno da se dogovorimo, da se upoznamo i konacno pocnemo malo vise postovati ubuduce sto se kaze. Nije isto kada znas da si tog coveka vec video, pricao sa njim itd.
Eto, pre svega upuvanko da mi se izvini za podjebavanje i da se opet volimo i budemo u ljubavi, takodje da i dalje kvalitetno spamujemo forum...
Broj postavljenih tema: 60416. Broj poslatih odgovora: 647627. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.