I na običnom Džinijusu od 650 dinara i na Xbox 360.
i5 2500K/CM Hyper 212+/MSI Z68A-GD65 G3/HyperX Green 2×4GB 1600/Samsung 830 128GB/ASUS R9 280X DCU II TOP/Dell U2412M/Xonar DX/Altec ATP-3/CM 690 III W/SF Golden Green Pro 650W/CM Octane/A4Tech V7
Probaj ga i biće ti sve jasno. Ne može baš sve da se objasni rečima. .) JovanZ je dao odličnu analogiju, mada ja bih pored nostalgije ipak pre stavio da se starudija igra zbog kvaliteta. Moja ekipa i ja ga igramo i dan danas (posle 10 godina i više) jer je predobar.
@JovanZ A zašto bi ga uopšte i kupovao na Steam-u kad ga ima u svim dobro snabdevenim prodavnicama.
I skinucu danas/sutra, ali eto, hteo sam da developerima dam koji dolar zbog desetina i desetina sati zabave koju sam imao uz ovu igru. Sve posle tog cmr mi je onako... Sta znam... Vidi se da su se trudili, ali jednostavno mi nije to to. Igra mi je izgubila duh. I da, 11 godina je proslo od te igre... Leti vreme :)
Inace, grafika i tezina mi uopste nisu merilo kvaliteta igre:)
danas smo igrali 4 5 sati sigurno, na jednoj etapi smo bili prvi(srecom) jer se prvi koji je bio slupao ili je ostetio teze auto, uglavnom se zavrsava igra na 3-4 mesto i eventualno na 2(uz dosta truda)
Po meni igra jeste malo monotona, zabavnije je da se vozi Dirt 1 2 3, ali za ovu igru ne moze da se kaze da nema kvalitet...i mora da postoji objektivno merilo kvaliteta neke igre, a ne samo pff ne svidja mi se i toliko
Broj postavljenih tema: 60416. Broj poslatih odgovora: 647627. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.