ja sam licno zadovoljan mada moze i bolje sto da ne
20.11.2015. 17:48
status: user broj poruka: 492
imam oko 60 fps @1080p sa podesavanjima blizu maxa samo su senke spustene na pcss i aa na txaa2x mnogo bolja optimizacija nego unity, nema glupih dropova, poboljsani gameplay samo malo monotona prica
CPU : Intel i5 3570K + Noctua NH-D14 MB : Asus Maximus V Gene RAM : Patriot IEM 8GB @ 1600 MHz PSU/CASE : CM M2 Silent Pro 620W + CM Storm Enforcer HDD/SDD : WD Caviar Blue 640GB + Intel 520 Series 120 GB GPU : Gigabyte GTX980Ti G1 Gaming (up from GTX 970 G1)
Neke stvari imaju uzasno malo razliku izmedju ultra i low, a sakate fps poprilicno, nemojte da ste ovce (kupi novu graficku ) da sve odvrcete na max bez potrebe i time sakatite FPS nepotrebno.
gledao neki video na tube-u gde su poredili grafiku, PC vs ps4, razlike skoro da i nema, kao da namerno to tako rade sada, a ovo ipak zahtevnije na pc-u ocigledno.
Jedno verovatno glupo pitanje, ali nisam nikada igrao A. Creed, jel su price generalno povezane, mislim ako bih hteo da igram od mozda poslednjih par delova da li se gubi smisao i prica sa preskakanjem prethodnih, onih starijih delova ???
Matori zato ja nisam ni igrao AC uopste, tek skoro krenuo od nule, i opet meh..a u prvim delovima je prica bila najbolja, ovo posle samo stancovanje jedno te istog zarad pravljenja love.. Tako da kome se igra i ko voli AC serijal, neka saceka malo i bice tu optimizacije oko nove godine, hehe..
Mada ovaj deo je drasticno bolji nego Unity koji mi je takodje radio dobro, na dan izlaska, ali testirao grafu i delete..tako da nisam probao posle kada su ga optimizovali, verovatno je sve bilo klizavo..
Ovaj deo mi je uzasno dosadan. Grafika na momente ume da bude bas lepa, ali gameplay mi je tuga. Brotherhood mi je i dalje favorit. Fale mi sve one razne sitnice, oni puzzle-ovi u kojima se nalaze delici price, gameplay van animusa i sve to sto je brotherhood cinilo odlicnom igrom. Ono sto mi najvise fali je zapravo glavni lik. Neko zbog koga cu imati volje da guram pricu dalje. Altair i ezio su imali licnost, Edward Kenway isto tako, mada u manjoj meri, ova dva `glavna` lika ovde su mi skroz bezveze. Sve u svemu, meni ovo izgleda kao benchmark od 40 giga :)
Broj postavljenih tema: 60416. Broj poslatih odgovora: 647627. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.