Ja nsao za 3 crvene original sa sve season passom na nekoj akciji. Evo skida patch na steamu, aj bas da vidim koliko preko i lepo radi kad se ugasi 30 fps limit.
Isprobao sam i codex verziju igre i opet ista prica udjem u igru i odmah crashuje cim se pokrene...pff nzm koj joj moj, nikad da naprave da radi kako valje, pogotovo ovi iz 2k games...
Igra je po meni ok, malo vise onih cut scena, ali sto je duze igram nekako postaje zarazna i uvlaci u pricu, kao neki krimi film jedna zamerka po danu mi je jako osvetljenje i sve sljasti,kao to moze malo da se umanji ako neko zna?
...prica je ok, igra je ok. Ali, dokle bre vise ovi console portovi, grafika, tj efekti i nisu losi ali budjave teksture, jao majko mila. Navodno su najavili bolje teksture uskoro za sve tri platforme.
@Gare, jos nije izasao patch za Phenom CPU. Ovaj 1.01 je samo odkljucao fps (tj 30/60/unlimited) dok u nekom od narednih patcheva planiraju Phenom podrsku i bolje teksture.
Pozz...
nije to vise lousy console port. Doista igre na konzolama izgledaju odlicno. Nego, problem je u developerima i zurbi da se izbaci. Cak i kada je igra radjena samo za PC, mali milion puta se desavalo da zaseru igru i onda cekamo najmanje 3 patch-a da se stabilizuje. A i ovi developeri drajvera za graficke i oni znaju dobrano da zaseru. Sada se drajveri izbacuju prema igricama, umesto da se igrice izbace prema drajverima. Ipak proizvodjac grafickih zna sta ima od hardvera i on ne moze nesto drugacije da radi. Nego muljaju zestoko i oni. _____________________________ P8P67 Pro v.3.1/i7 2600K/16GB RAM/MSI Lightning 770/SSD HyperX 120 3K/ 1TB/3TB SATA/X-Fi xtremeGamer Fatality Pro/CM 690 II Advanced/Toughpower 775W/LG 32LD750/X360 WiFi gamepad/Zalman MFC1 Plus/CM TX3 EVO
Neoptimizovano smece, jedva se vuce na 30 fps-a na bilo kojim podesavanjima cak i na niskim rezolucijama... Igra izgleda kao da je izasla pre 10 godina, neki sugavi filteri, neki iritantni odsjaji, boje sve isprane texture musave. Blur cak i kad se ugasi sve je musavo i masno. Uzas zivi...
Ne moram ni da se nadam da ce raditi kod mene ni na 20fps xD :D
AH ti 2k developeri, goveda usrana, tako su zasrali i nba 2k16 pa tek posle 4 5 updata je igra krenula da radi na prosecno 60fps, debili...
Ma ja kad sam vido ono nebo kakvo je katastrofalno uradjeno, onaj na klipu sto sam postavio zajebava kaze kao da gledam grafiku iz legend of zelda xD :D
:: Neoptimizovano smece, jedva se vuce na 30 fps-a na bilo kojim podesavanjima :: cak i na niskim rezolucijama.. :: Igra izgleda kao da je izasla pre 10 godina, :: neki sugavi filteri, :: neki iritantni odsjaji, :: boje sve isprane :: texture musave :: Blur cak i kad se ugasi sve je musavo i masno :: Uzas zivi.. :: :: Patch nije nista bukvalno uradio :: :: Mafia 2 pojam za ovo glupost :: :: Cpu: FX 8320 + CM v8 GTS :: GPU:GTX 970 Gigabyte G :: Ram:10 Gb Kingsto :: SSD: Patriot 240gb +HDD 500g :: MBO:Asus M5A9 :: Case:Storm Enforce :: PSU:Chieftec 650 :: Keyboard: Natec RX2 :: Mouse: Razer Nag :: Screen: ViewSonic 27 :: ::
dodje mi da placem kad vidim zauzece i7ce od 50% 60% a ja imam 4 jezgra gde mi je zauzece od 30-40% kad gledam full hd film sa x265 kodek novi :D a tek ovaj fps i 60% zauzeca GPU-a je van pameti xD meni je 40+ fps u witcher 3 sa vecinu detalja na high u full hd :D
Da da uzas, a witcher 3 je prelepa igra koja je usput i odlicno optimizovana, jer 60 fps-a moze da izvuce i slabija masina na nizim/srednjim podesavanjima kao npr. kod Dunje fx 6300 + 280x + 10 gb rama kao i jaca recimo moja na vecim podesavanjima.
Dok ova budjava mafija 3 radi isto i kod mene i kod dunje na skroz razlicitim detaljima uvek lose...
Ne moze jos, nisu updatovali igru da radi samo sa instrukcijama koje imaju stariji procesori, cisto zajebavanje naroda, najlakse je testirati igru na i7 poslednje generacije i nekoj grafickoj sa 100gb VRAMA i 100gb RAM-a, ne jebu ni 2% vecinu ljudi koji imaju masine srednje klase...eno na Steamu ima jedno 100 strana kako se zale ljudi na Mafia 3...najgore optimizovano govno do sada posle Arkham Knight(on je barem radio koliko toliko)
:: Da li je neko uspeo da pokrene ovu igru sa procesorom slabijim od FX-8120 :: :: :: AMD Phenom II x6 1100 T @3.3 Ghz, NOCTUA NH-U12P, 4x2 Gb Kingston HyperX T1 2133 MHz, ASUS HD7970, AM3+ Gigabyte GA-990FXA-UD5, GIGABYTE GM-G8000, AIVIA K8100, WD 2TB CAVIAR BLACK WD2002FAEX, Transcend SSD320 - 256 GB, BLU-RAY LG BH10LS30, SAMSUNG 27 :: ::
Arkham Knight nakon rucnog otkljucavanja na 60 fps-a je radio koliko toliko ok. Imao je totalno random fps dropove, cudno nestajanje textura, cudan average fps, kreshovanje na desktop i slicno.
Sve u svemu sramota velika za obe AAA igre, po meni mafija je odnela pobedu definitivno.
FX6300 radi odlicno 40-50fps,8GB rama...full hd rezolucija high detalji...
:: Da li je neko uspeo da pokrene ovu igru sa procesorom slabijim od FX-8120 :: :: :: AMD Phenom II x6 1100 T @3.3 Ghz, NOCTUA NH-U12P, 4x2 Gb Kingston HyperX T1 2133 MHz, ASUS HD7970, AM3+ Gigabyte GA-990FXA-UD5, GIGABYTE GM-G8000, AIVIA K8100, WD 2TB CAVIAR BLACK WD2002FAEX, Transcend SSD320 - 256 GB, BLU-RAY LG BH10LS30, SAMSUNG 27 :: ::
Broj postavljenih tema: 60416. Broj poslatih odgovora: 647626. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.