Hvala za info turio da se skida :D Nadam se da ce sledece da pande Far Cry Primal :D
:: IZLEČEN :: :: Ko što neko reče CPY for president .- :: :: ASUS M5A97 R2.0 /AMD FX 6300 / 8GB HyperX Fury / 270X GAMING OC / WD Blue 500 & 1TB / SPS-630M / V3 BLACK :: ::
ubacio sam update i cpy lek ali cim se kao pokrene igra odmah crashuje tj odmah izadje bez ikakvog prozora da se pojavi sa greskom...kad me ne mrzi potrazicu na netu drugi neki lek, ili ako je neko probao i zna resenje neka napise ovde...
`Kupio`, instalirao, prebacio cpy i radi kao zmaj cak na mojoj masini. Naravno ne na Ultra High al na medium bas lepo vozi. Ni da stucne. Ja prezadovoljan. Uh..Povratak u mladost. U pitanju je Windows 10 64bit ostalo pise u potpisu. MSI 770-C45 AM3 Phenom b45 x4 TakeMS 8gb DDR3 1333Mhz 1x SSD Patriot Blast, 1x160GB Maxtor ASUS 7750-1GD5-V2 GDDR5 Asus DVD/RW
:: `Kupio`, instalirao, prebacio cpy i radi kao zmaj cak na mojoj masini. Naravno ne na Ultra High al na medium bas lepo vozi. Ni da stucne. Ja prezadovoljan. Uh..Povratak u mladost. U pitanju je Windows 10 64bit ostalo pise u potpisu :: ::
Ne znam sta je..samo sam svukao sa poznatog sajta.. instalirao i to je to... mogu ti posaljem link mada znam da znas..sa sajta skd..reload... MSI 770-C45 AM3 Phenom b45 x4 TakeMS 8gb DDR3 1333Mhz 1x SSD Patriot Blast, 1x160GB Maxtor ASUS 7750-1GD5-V2 GDDR5 Asus DVD/RW
skinuo sam DOOM [FitGirl Repack] sa slovenackog part.. .)
Mada graficku kartu jos uvek nemam probao sam na Intelovoj HD4600 I isprva igra nije htela da radi a proradilo je posle nadogradnje zadnjeg drajvera za hd4600(win64_154028.4501)
Tako da ko skine igru obavezno zadnji drajver za graficku instalirati...
Soki udji kod mene na Steam da vidis kako se igra original DOOM, radi veoma opusteno i profesionalno, kakve piraterije i zamlacivanje, budi pravi PC gamer! :D
BAJ DE VEJ, DOBAR TI TAJ POTPIS DOLE, MUDRE RECI ZBORI TAJ COVEK! :D
A potpis je od velikog mislioca i mudraca pcberze .) ma garant ga znas .)
SOKI JEBO TE KUPON VISE! :D
:: Soki udji kod mene na Steam da vidis kako se igra original DOOM, radi veoma opusteno i profesionalno, kakve piraterije i zamlacivanje, budi pravi PC gamer! : :: :: BAJ DE VEJ, DOBAR TI TAJ POTPIS DOLE, MUDRE RECI ZBORI TAJ COVEK! : :: ::
CPY verzija igre radi bez problema, a unlocked verzija sa update 3 kod mene nije htela da radi, u proseku imam 40-60fps uglavnom sve na medium sa 1440rez, probacu i sa vecom rezolucijom...
Broj postavljenih tema: 60416. Broj poslatih odgovora: 647626. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.