Mali ? pijes pivo? wauuu uspeo si u zivotu uzivaj u alkoholu tu si glavni
Intel I5 4670K +CoolerMaster Evo 212 Motherboard Asus Maximus Hero 6 GPU 770 GTX Asus Direct CU II OC SSD 128 Samsung Evo Pro Memory Kingston HyperX 2400 Mhz LC power Archangle 850 W
:: HaHAHAHhahh! :: :: Mali, stvarno si me lepo nasmejao. Ja odoh na pivo, a ti uzivaj u tvom cyber svetu, Trevoru, Majklu..., 4K rezoluciji, i pivu koje ocigledno samo u igri smes da popijes(zato ovo i jeste do jaja igra za tebe). :: :: :: :: Pa to za tebe i jeste smesno ali to je tvoj gubitak .... :: :: kakav crni BF4 10 X manja igra od GTA V imas mape koje su velike da ali igra nije open world .. :: :: Lepo sedi na you tube i nadji klipove gde ljudi igraju u 4 K rezoluciji sa masinama koje su vrhunske.. :: :: :: :: Drugo niko ne pominje ovde cinjenicu da GTA V radi bolje nego ubogi BF4 10 X bolje prema tome aj na gledanje ... :: :: :: :: :: :: Intel I5 4670K +CoolerMaster Evo 21 :: :: Motherboard Asus Maximus Hero 6 :: :: GPU 770 GTX Asus Direct CU II O :: :: SSD 128 Samsung Evo Pr :: :: Memory Kingston HyperX 2400 Mh :: :: LC power Archangle 850 W :: :: :: :: :: :: :: pogledao malo neki video i slike u fullu za gta v, ma ovo je smesno, pa jedan BF 4 izgleda dosta ozbiljnije od ovoga. :: :: :: Ne mogu ni da pomislim da nekome moze da bude ovo interesantno, lik koji skace sa zgrade i puca iz bazuke, i to sve kao treba da je realno, o boze dragi :: :: :: Da se ne uvrede oni koji uzivaju u igri, ali ovo je presmesno :: :: :: :: :: ::
Sad je presao i bas sam uzivao. Relativno kratka igra, ali fino odradjena, ima onaj old school feel. Skupljanje healtha i sve to. Dijalozi izmedju vojnika su odlicni, lepo me je nasmejao grammar nazi.
Sto se grafike tice - Meni se bas dopada, sam stil grafike mi bas `lezi`, efekti su odlicni, jedino sto bode oci su megateksture - koje su jos u principu nova tehnologija. Bilo je price o tome kako funkcionisu i sami developeri kazu da kada bi se koristile teksture vise rezolucije, igre bi tezile i po 100 gb. To bi bila uzivancija za gledati. Recimo - nekompresovane teksture za Rage, ako je verovati Karmaku, su bile oko 150gb.
Broj postavljenih tema: 60416. Broj poslatih odgovora: 647627. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.