Takodje sam naleteo na Metro2033 tako da sam je i ja dobio.
:: Pre nego sto je izasao last light delili su (nvidia) dobio sam 3 serijska broja za 2033 :- :: :: Intel i5 3570 :: Intel DZ77BH-55 :: 16GB Hyperx @160 :: 120GB SS :: :: ::
@peki22: Tako je, nisu jos uvek ludi da daju igru besplatno ali kako im igracka populacija opada, ne bi me cudilo da postane free-to-play. Strpi se jos malo ili sacekaj neku rasprodaju, igra je bila ~ na Amazonu cini mi se.
Ne moze da se skine ako nemas igru. A i koji season pass, sta god dodaju, bice samo meh. Igra je po meni ok ali nije to ono pravo sto ljudi vole.
Video sam danas ili juce ne znam tacno, da su najavili Titanfall 2. Ne znam cemu kad ovaj deo nije prosao ama bas uopste, ali dobro, prave se pare ocigledno.
Amazon deli besplatne igre i aplikacije za android u vrednosti od oko stotinak dolara. Sve sto treba da uradite je da skinete njihov appstore i da se registrujete.
Meni je najzanimljivija igra world of goo u kojoj sam bas uzivao na pc.
Citao sam o space hack-u nekada u svetu kompjutera i totalno sam zaboravio na tu igru a zeleo sam da je odigram. Ovo mi je bas blast from the past. Zahvaljujem :)
Broj postavljenih tema: 60416. Broj poslatih odgovora: 647625. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.