Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Igre
Destiny
STRANA 2 OD 5  
bomid Re: @JoLoLo 15.09.2014. 11:00 #563115

status: user
broj poruka: 1563
Druze, ovako mozemo u `nedogled`. Ti si pogledao trejler i ono sto si video svidelo ti se i jedva cekas da se igra pojavi da bi je igrao, zar ne. Znaci `na osnovu` trejlera ti si odusevljen i `glorifikujes` igru mada je jos nisi igrao. Idemo dalje. Ja sam pogledao trejler i na osnovu onoga sto sam video dosao do zakljucka da mi se igra ne svidja i da nemam zelju da je igram. Ne vidim sta tu ima lose ili nenoramalno i cemu prozivanje i polemika.

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
JoLoLo Djenka nije mrtav... 16.09.2014. 11:37 #563265

broj poruka: 277

Ne ne ne . . . ne kazem ja da je igra najbolja svih vremena, da secem vene za njom, ili nesto slicno. Samo sam rekao da je ovakvo ostvarenje vredno paznje i da mi ne bi bilo zao para za istu. Naravno da cu o njoj suditi kad je budem igrao jednog lepog kisnog dana...

A opet ne razumem kako neko moze da osudjuje nesto samo na osnovu trejlera... to je kao da o čokoladi sudiš na osnovu ambalaže. Meni se ambalaža mnogo svidela i rekao sam da je moram kupiti da probam. A ti kažeš da ti se ne svidja zato sto ti se ne svidja ambalaža. Eto. Ja smatram da stavovi ljudi koji tako razmisljaju u zivotu nisu ispravni i to javno iznesoh :)

-ShonE- Re 16.09.2014. 14:04 #563279

broj poruka: 3529
Bungie je uveliko poznat studio i ljudi su vec u startu imali velika ocekivanja od ove igre, od onog trenutka kad je jos prvi put najavljena i kada su prikazali trailer i gameplay. Ja licno ne volim ovakav tip igara ali takodje se slazem da ne zasluzuje pljuvanje, recimo sa moje strane zbog toga sto ne volim da je igram. Verujem da je zaista dobra igra i da je vredi posedovati, jer je sasvim ocigledno da je puno truda ulozeno u njenu pricu, nacin napredovanja u kampanji, multiplayer je vrlo interesantan, ceo svet je osmisljen, planete, itd... Kad se sve sagleda deluje da je zaista dobra igra i da moze da pruzi dovoljan broj sati zabave.
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
bomid Re: @JoLoLo 16.09.2014. 19:47 #563335

Idemo jos jednom. Ja sam rekao sledece: `Sto se mene tice, nista posebno. Igra je poprilicno decija. Podseca me na igre iz Star Wars serijala uz primese elemenata iz drugih igara`. To je to. Gde su ovde reci `osudjujem` i sl. Trejler mi nekako dodje kao reklama i naravno da cu na osnovu njega da donesem odredjeni zakljucak i da imam odredjeno misljenje i nije mi potrebno da `probam` sve sto se `reklamira` da bih do njega dosao.

@-ShonE- Druze, ne sumnjam ja uopste da ce igra biti `dobra` zbog svih tih elemenata koje si naveo. Nekome mozda i najbolja `svih vremena`, ali reci mi samo koja od reci koje sam upotrebio spada u `pljuvanje` i necu je vise nikada koristiti. Bar ne kada su igre u pitanju.

alrad 16.09.2014. 21:42 #563360

broj poruka: 4863

@Bomid

Ja kad hocu da pljunem po igri kazem da je decija. Naravno da neces da kazes `osudjujem`. Pa nije ovo Sud.
Ali prvo probam, pa tek onda kazem. A ti nisi probao, a znas da je decija. Kako? Po trejleru? Nah.
Mozes eventualno da kazes da tebi deluje decije.

A da li je stvarno decija? Po meni ne vise nego vrtnja u krug po Giliganovom ostrvu i napucavanje s crncima.
I to tri puta, u ocekivanju cetvrtog.
Cak mislim da je ozbiljnija.

Ali zasto bi mi verovao? Ja sam probao, ti nisi. Mora biti da si merodavniji.

-ShonE- Re: Re: @JoLoLo 16.09.2014. 22:04 #563363

alrad je generalno objasnio, nisi ti pljuvao nju ne znam sad kako i koliko, ali prosto je po malo iritantno kad neko dodje i pocne da prica kako je igra decja, ovakva, onakva, bla bla. Bez ljutnje, svako ima pravo da prica sta zeli, zato je forum tu. .) Jednostavno ja licno smatram da treba ipak biti malo objektivniji.
Evo na primer ja obozavam da igram super maria, odrastao sam uz nintento, i to mi je nekako u krvi, prosto se raznezim kad uzmem po nekad da ga pikam, i sad ce neko mozda reci, o boze, vidi ga, igra decju igru, a ja matora konjina. .))

:: Idemo jos jednom. Ja sam rekao sledece: `Sto se mene tice, nista posebno. Igra je poprilicno decija. Podseca me na igre iz Star Wars serijala uz primese elemenata iz drugih igara`. To je to. Gde su ovde reci `osudjujem` i sl. Trejler mi nekako dodje kao reklama i naravno da cu na osnovu njega da donesem odredjeni zakljucak i da imam odredjeno misljenje i nije mi potrebno da `probam` sve sto se `reklamira` da bih do njega dosao
::
:: @-ShonE- Druze, ne sumnjam ja uopste da ce igra biti `dobra` zbog svih tih elemenata koje si naveo. Nekome mozda i najbolja `svih vremena`, ali reci mi samo koja od reci koje sam upotrebio spada u `pljuvanje` i necu je vise nikada koristiti. Bar ne kada su igre u pitanju
alrad 16.09.2014. 22:17 #563365

Igre su interaktivne, i kao takve najpodloznije licnom ukusu.
Zato treba biti obazriv, ako inicijalno ne postoji losa namera.

Niko ne zna ko je ko, i kako je dosao do zakljucka da nesto ne valja.

Mozda neko pomisli da si diplomirani kriticar, i da si ocenio igru posle temeljnog jednonedeljnog burn-out testa.

I sad, da nije pokazano da je to samo tvoje licno misljenje posle gledanja trejlera, ko zna koliko bi nesretnih malisana okrenulo glavu na drugu stranu i lisilo sebe neponovljivog iskustva ove oplemenjujuce grandioznosti.

alrad 16.09.2014. 22:18 #563366

:p

alrad 16.09.2014. 22:19 #563367

Jer? Sve sto je preozbiljno, malo je neozbiljno.

bomid Re: @alrad 16.09.2014. 22:36 #563371

Druze, iz mojih recenica se vidi da govorim iskljucivo u svoje ime i onako kako ja dozivljavam igru odnosno ono sto sam video u trejleru. Rec `pljuvanje` u mom vokabularu je veoma gruba pa ne bih stavljao znak jednakosti izmedju nje i reci `decija`.
Smatram da je ova polemika besmislena i smesna i najbolje je da je prekinemo. Neko ce se uvek zakaciti-prokomentarisati neku rec ili recenicu iz moga posta a s druge strane ja cu odgovarati na prozivke. Tako mozemo `letnji dan do podne`.

JoLoLo naslov 17.09.2014. 00:23 #563377

broj poruka: 277

Momci, mislim da smo ga ubedili... cim izadje igra za PC i bomid ce je pazariti potpisujem! :D

alrad 17.09.2014. 04:06 #563379

Ma kakvi. Otrco covek da kupi PS4.

gilopile Ne mora PS4... 17.09.2014. 05:24 #563381

broj poruka: 9459
Izasla igra za PC u prodavnicama. Ima lek... Teska je 89.7GB. Probah malo... nije losa...

- Majstore, da li će ići ili neće ići?
- Hm, mislim da će biti čupavo.

2m4Y Re: Ne mora PS4... 17.09.2014. 07:52 #563382

broj poruka: 2355
...hahahahahahaha, ovo je najbolji post :)

...I sense you young padawan...

AMD FX-8350 BE
MSI 970A-G46
AMD 7970
4x 4GB DDR3 1.6GHz
2x 320GB SATA II RAID0
1x 750GB SATA II
1x 3TB SATA III
Corsair 750TX

:: Izasla igra za PC u prodavnicama. Ima lek... Teska je 89.7GB. Probah malo... nije losa..
:: - Majstore, da li će ići ili neće ići
:: - Hm, mislim da će biti čupavo.

bomid Re: @JoLoLo 17.09.2014. 10:11 #563397

Svaka cast druze, sada si me stvarno nasmejao. Volim kada se polemika ovako zavrsi. Samo se jos dvoumim da li da kupim PS4 ili da `nabudzim` jaku desktop masinu da bih u potpunosti mogao da uzivam igrajuci Destiny. Vala moram je probati pa nek` zemlja gori. Ajd` uzdravlje, svako dobro svima pa ce se cujemo...`Da vam iznesem utiske o igri`.

Pozdrav

-ShonE- ^ 17.09.2014. 10:46 #563401

Obavezno da javis utiske ! .)
markopvict peglao sam Diablo 3 poslednja ekspanzija 17.09.2014. 11:23 #563404

broj poruka: 4515
na PS4 i prilicno je zanimljivo prelaziti sa 2, 3 ili 4 igraca :)

:: Mreže/Internet/Security/Tutorijali postavite pitanje na - -> https://www.umrezen.in.rs/kakoda :

Miskonius I tako... 21.09.2014. 12:52 #563915

broj poruka: 4420

https://www.youtube.com/watch?v=FmwwHvuNAA0

https://www.youtube.com/watch?v=gzopWRXK_r4

bomid Re: 21.09.2014. 14:19 #563925

Neeeeeee....opet, sve iznova. Taman sam mislio da je igram kada ono...

alrad 21.09.2014. 16:45 #563962

Pa ne znam sta znaci ovo. Kopati po internetu za negativnim `reviewima` onih koji grade karijeru na pljuvanju i onih koji su besni sto im nije placeno da napisu nesto dobro. Koliko ima takvih? A i onih drugih koji hvale nesto bez razloga.
Sta pise na tarabi. Smesno.

Ne upravlja se prema tome, nego probas sam.

bomid Re: @alrad 21.09.2014. 17:18 #563966

Ma zezam se. Rekao sam da cu je probati i ucinicu to. No beza obzira na to ne predvidjam da ce me zadovoljiti.

alrad 21.09.2014. 18:25 #563977

Da... Pa ne znam. Zavisi kako je probas. Ako probas stvarno, sa MP, mozda te povuce.
Ako probas neki pirate rip cisto sumnjam, ako vec ne volis ovakav tip igara.

Ja sad idem da pisem review za Majku Terezu. Bese albanka?

2m4Y re: 22.09.2014. 11:33 #564057

...odprilike je i mene reklama malo zahebala, a ono sto sam igrao je samo pocetak igre ...koji se na zalost ponavlja. Igra je mogla biti odlicna, ali na zalost... nije tako...

Pogledajte ovaj Angry Joe Review za Destiny i bice vam sve jasno...

Ja cekam Division!

Pozz...

AMD FX-8350 BE
MSI 970A-G46
AMD 7970
4x 4GB DDR3 1.6GHz
2x 320GB SATA II RAID0
1x 750GB SATA II
1x 3TB SATA III
Corsair 750TX

alrad 22.09.2014. 16:07 #564081

Ma znate sta? Ovaj Destiny je totalno njesra. Nije vredno ni da se proba.
Sad sam video ovaj review, koji niko do sad nije spomenuo, i sve mi je jasno.

2m4Y re: 22.09.2014. 17:25 #564091

...prvi njegov utisak je bio pozitivan, kao i moj kad sam probao igru, ali ...uvek postoji ali, covek je realan, i kada navalim na neku igru, prvo proverim da li ima on review za nju, ako nema onda gledam ostalo...

Pozz...

AMD FX-8350 BE
MSI 970A-G46
AMD 7970
4x 4GB DDR3 1.6GHz
2x 320GB SATA II RAID0
1x 750GB SATA II
1x 3TB SATA III
Corsair 750TX

STRANA 2 OD 5  
Broj postavljenih tema: 60416. Broj poslatih odgovora: 647627.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs