System Shock 2 je besplatna u naredna 2 dana ako instalirate GOG Galaxy klijent i testirate igru: https://www.gog.com/galaxy
Takodje mozete da obavite par jednostavnih zadataka (ne traje duze od par minuta) kako biste skupili XP i dobili Spelunky igru na kraju sale-a: https://www.gog.com/summer_xp
:: System Shock 2 free na gog. E sada sam se odusevio! : :: :: :: Moram da pitam, sta se dobija sa onim XP da se kupi nesto na gog? Vidim kada predjem misem preko igre pojavi se +10000xp ili 20000 ili tako nesto
Imas 3 nagrade skupljajuci XP. Za prvu ti nije potrebna nikakva kupovina, dovoljno je da obavis 5 jednostavnih taskova i da se cekiras svaki dan, to ti je automatski 5.000 XP i besplatan Spelunky. E sad, ako hoces da kupujes igre, onda dobijas dodatan XP (za svaku kupljenu igru pise koliko XP-a dobijas). Na 15.000 XP-a dobijas Gabriel Knight: Sins of the Fathers – 20th Anniversary Edition a na 30.000 Dreamfall Chapters Season Pass (koja ukljucuje i samu igru).
Ja Spelunky vec imam i na Steamu i na GOGu ali ove druge dve tesko da cu uspeti da dobijem.
Na Steamu nijedna igra nije tvoja nego kupujes licencu da bi igrao igru. Na GOG-u sve sto kupis je tvoje. Na tebi je da li ces da kupujes igre (podrzis developere) ili piratizujes.
Ispostavilo se da imaju svakodnevno challenges na GOG Twitch streamu u kome community ucestvuje i ako ih uspesno odrade (ko god da prisustvuje streamu), svi koji imaju GOG account dobijaju 300 XP-a dnevno. Tako da je besplatan Spelunky gotovo siguran.
Join us for the grand Twitch Plays event and help complete in-game goals for extra XP!
1) Everyone controls the game with simple chat commands. Join us or just sit back and watch the madness unfold.
2) Work with the community to complete in-game challenges: In Stardew Valley you will be tasked with the geatest feat of all: to plant a Parsnip. In Grim Fandango Remastered we will hunt for a balloon shaped like Robert Frost.
3) For every challenge we complete, everyone will get a 300 XP boost in the Summer Sale.
Challenge complete: our parsnip blossoms!You will be awarded 300 XP
`All proceeds from this fee (minus taxes) will be donated directly to Child’s Play, a charity dedicated to improving the lives of children in over 70 hospitals worldwide.`
:: Prva point and click avantura koju sam odigrao. Nisam ni znao da moze da se pazari, zahvaljujem na reminderu, Alrade. Te sam je uzeo na steamu sada, da se setim koliko je to bilo super igrati :: :: Steta sto ne mogu da je opet igram prvi put. Kao i witchera :)
Broj postavljenih tema: 60416. Broj poslatih odgovora: 647625. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.