i ja sam sinoc odgledao, mnogo dobro....bice ovo na nivou predhodnih delova, nego opet izgleda nisu ubacili Azraela(ili kako se bese zove) iz Arkham city!? On je samo najavio kao `tvoje putovanje tek pocinje ili `izazovi su tek krenuli`(nzm tacnu recenicu sta je rekao)!
:: Sto mislis da je lik uopste bitan da ga opet ubacuju, :: a mozda je i tu, sto su bas morali da ga prikazu u ovom trejleru :: :: Cpu: FX 6300 @4 Ghz :: Cooler:CM v8 GT :: GPU:GTX 670 Gigabyte WF x3 O :: Ram:10 Gb Kingsto :: MBO:Asus M5A9 :: Case:CM Storm Enforce :: PSU:Chieftec 650w a8 :: Keyboard: Logitech iluminate :: Mouse:Mx 51 :: Screen Dell 2 :: ::
Inace izgleda jako lepo i jako detaljno, ako ne useru a ne bi trebali jer je do sad svaka igra bila fenomenalno optimizovana i radila jako lepo cak i na srednjim masinama i to na 60 fps-a.
Steta sto nije nesto napredovala u odnosu na predhodnika, prica mi zvuci daleko bolje, ali stra znam videcemo. Predhodni deo nije bio priblizan naslednik ali ajde :-) Intel i5 3570k Intel DZ77BH-55K 16GB Hyperx @1600 120GB SSD
Ne znam iz kog razloga ni jedan od prethodnih delova Batmana nisam odigrao, samo sam prvi deo davno instalirao, i presao poprilicno, ali na kraju je nisam ni zavrsio.
Ovo mi bas dobro izgleda, primamljivo poprilicno. Aj Dexter, ti si ovo sve oddjuskao, jel su price po delovima povezane, jel ima smisla igrati sve od pocetka, ili ne?
Odigraj ovako jer je tako prica hronoloski dosledna.
Origins Asulym City Knight (kad izadje)
@Igor Grafika nije napredovala u odnosu na origins ili city?! Inace prethodni deo (Origins) je radio drugi studio a ne originalni izvorni Rocksteady. Ovaj poslednji treci naravno radi Rocksteady, tako da greske nece biti.
Sad sam bas bacio pogled, znaci ovaj redosled sto ti savetujes prakticno znaci da krenem od poslednjeg dela, koji je izasao ove godine ? Ovako dakle: Origins (2014) Asulym (2009) City (2012)
:: Da, sve je povezano, nije svaki deo za sebe :: :: Odigraj ovako jer je tako prica hronoloski dosledna :: :: Origin :: Asuly :: Cit :: Knight (kad izadje) :: :: @Igor :: Grafika nije napredovala u odnosu na origins ili city? :: Inace prethodni deo (Origins) je radio drugi studio a ne originalni izvorni Rocksteady :: Ovaj poslednji treci naravno radi Rocksteady, tako da greske nece biti :: :: Cpu: FX 6300 @4 Ghz :: Cooler:CM v8 GT :: GPU:GTX 670 Gigabyte WF x3 O :: Ram:10 Gb Kingsto :: MBO:Asus M5A9 :: Case:CM Storm Enforce :: PSU:Chieftec 650w a8 :: Keyboard: Logitech iluminate :: Mouse:Mx 518+v7 blood :: Screen ViewSonic 2 :: ::
Ne moraš uopšte tim redosledom, igraj kako su izlazile, nije nikakav problem.
:: Sad sam bas bacio pogled, znaci ovaj redosled sto ti savetujes prakticno znaci da krenem od poslednjeg dela, koji je izasao ove godine :: Ovako dakle :: Origins (2014 :: Asulym (2009 :: City (2012 :: :: :: :: Da, sve je povezano, nije svaki deo za sebe :: :: :: :: Odigraj ovako jer je tako prica hronoloski dosledna :: :: :: :: Origin :: :: Asuly :: :: Cit :: :: Knight (kad izadje) :: :: :: :: @Igor :: :: Grafika nije napredovala u odnosu na origins ili city? :: :: Inace prethodni deo (Origins) je radio drugi studio a ne originalni izvorni Rocksteady :: :: Ovaj poslednji treci naravno radi Rocksteady, tako da greske nece biti :: :: :: :: Cpu: FX 6300 @4 Ghz :: :: Cooler:CM v8 GT :: :: GPU:GTX 670 Gigabyte WF x3 O :: :: Ram:10 Gb Kingsto :: :: MBO:Asus M5A9 :: :: Case:CM Storm Enforce :: :: PSU:Chieftec 650w a8 :: :: Keyboard: Logitech iluminate :: :: Mouse:Mx 518+v7 blood :: :: Screen ViewSonic 2 :: :: :: ::
Ono jes` to si u pravu. Shone je okacio u temi GTA V :)))))
:: Bre gledao sam da ne dupliram vest ali ne videh nigde :: Ako kacite potemama koje nemaju veze sa Betmenom, normalno da niko nece da to vidi.. :: :: :: :: Kasnis Misko. Vec je negde neko kacio :) :: :: :: ::
...okacio sam jutros jer je neko u toj temi pomenuo da bi kupio Batman-a, pa sam dao savet, inace deal je vrh, ko voli ovu igru i postuje, ne bi smeo da propusti ovaj bundle.
Predpostavljam da Dexter, kao fan Batman igara ima vec sve kupljene do sada.
Inace mnogo bre u ovim trailer-ima forsiraju betmobile, malo smaraju iskreno vise, daj nek nesto drugo daju malo da se gvirne.
Broj postavljenih tema: 60416. Broj poslatih odgovora: 647626. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.