Do sad mi nije smetao AV,kako sam instalirao nov drajver za graf tako sam skroz zeznuo igru,sad nece nikako da radi ....
:: Antivirus ti obrisao lek.Disable antivirus dok ne izlecis igru i stavi igru na listu da je ne ceslja vise :: :: :: :: :: M Power - 3770k - Beast 16GB - HyperX 120GB - 390X - Nitro 850W - H 100 :: :: ::
...masina iz podpisa na Win10 64bit, nista nisam gasio, znaci Avast radi non stop, net mi je ukljucen non stop, jedino sto gasim steam skroz da slucajno ne bi pojebao nesto na nalogu gde imam krs igara... igra radi bez problema, i Mad Max i MGS. Stvarno ne znam sta bi moglo da bude problem, cak sta vise ne gasim Fraps/Action, zavisi sta mi treba... i bez ikakvih problema... Driveri su mi 15.8 beta...
Jbg ne znam sta da ti kazem...
Pozz...
Ja kod mene skinuo i instalirao cisto da probam na jako visokim detaljima (ne max) radi jako lepo , zakucano na 60 fps-a. Ali i ja imam bug sa mapom :)
Ja sam kod sebe skinuo ovu verziju Mad Max (+ 2 DLC) [3DM] [RePack] otpakovao instalirao i radi iz prve bez problema, medjutim save game! Izadjem iz igre, ponovo udjem nemaaa nicega a pritom me pitao za save game da li zeli da napravi save u onim ponudjenim slotovima. Da li neko ima slican problem?
dexter ti si na win 7 ? meni je zakucano na 100 fps na win 10 ( u borbama ) . A znam da nam je uvek isti fps manje vise....znaci win 10 zaista pomaze i pravi razliku .
Naravno sve na max settings
@Valiant...skini ovo Mad.Max.All.DLC.with.c***k.v3.RePack-MAXAGENT
Sve radi, provao save...mapa radi isto,super sve sad
Ja sam izgleda baksuz,kod mene ni ta verzija nece da radi! :(
:: dexter ti si na win 7 ? meni je zakucano na 100 fps na win 10 ( u borbama ) . A znam da nam je uvek isti fps manje vise....znaci win 10 zaista pomaze i pravi razliku :: :: Naravno sve na max settings :: :: @Valiant...skini ovo Mad.Max.All.DLC.with.c***k.v3.RePack-MAXAGEN :: :: Sve radi, provao save...mapa radi isto,super sve sad
...Dex trebalo bi to bolje kod tebe da cepa... Ja sam na masini iz potpisa sve na max stavio u 1080p i ide mi igra preko 60fps... ali se desava pred oluju da spusti na nekih 40 i kad udjem u oluju opet podigne preko 60. Drzim fps limit na 60 u catalystu zbog toga... i radi mi extra...
Win10 64bit naravno, cak nemam problema ni sa mapom...
Pozz...
Izgleda da bolje radi na win 10,juče sam uradio upgrade sedmice i u igri mi je sve proradilo,mapa,ne mora da se vraca vreme na Hong Kong a čini mi se da i FPS povecao za nekoliko.Inače igra je odlično optimizovana,kod mene na slabijoj mašini radi na oko 45-50 sve na max...
Broj postavljenih tema: 60416. Broj poslatih odgovora: 647627. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.