Ma igrao sam dugo, ne mogu da se setim koliko sam prešao ali sigurno preko pola i onda sam pre neki dan hteo u 3D-u da ga opikam i vidim da nemam savegame više :( __________________ CPU-Z Validator : http://goo.gl/A84Kd
1.cista verzija igre 2.copy/paste update 1 (201MB (sluzi da se igra pokrene bez Daemon-a)) 3.copy/paste update 2 (110MB) 4.run DLC (1,22gb)i dobijene fajlove Binaries i BmGame kopirati u install folder 5.pokrenuti igru (nema ikone DLC-a)uraditi benchmark u igri 6.Main Menu trebalo bi da stoji ``Harley Quinn`s Reveng ``
Kao prvo ne treba vec predjena igra da bi se igrao ovaj DLC
Ko god ima prvu prvu verziju igre koja se ne instalira nego je skinut samo copy paste vec gotove instalacije i islo je preko daemons tools pro i onaj mini iso, treba da skine tri fajla , i dlc ce da radi 100%
Treba uraditi benchamrk da bi se dlc ikonica pojavila na dashbordu igre u glavnom meniju.
Sejvovi mogu da se sacuvaju, nalaze se u My computer/c/users/USERNAME/my documents/wb games
sacujavjte one krajnje fajlove ne ceo folder.
Ja imam sad druge sporedne efekte ne radi mi sledece: new game new game + chalenge mape 3d models...
Dakle odigram sad dlc i vratim se na obicnu verziju samo sa update 1 i 2.
Kome treba bilo kakva pomoc nek se javi.
Ako vam sad radi betmen kako treba bekapujte ceo arkham city folder jer mozda budete imali iste probleme kao i ja. Nakon odigranog dlc-a obrisete celu igru i vratite staru instalaciju na mesto.
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.4 Ghz Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MHz GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-13 MBO:AM3+ Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU:Chieftec 650w a85 CpuCooler:TitanVanesa Mis: Mx518 Dell 22
Jel da nagovaram radovana da turi struju u forum ?
asus p7p55d-e & intel i5 750 @ 4ghz/`Gainward` gtx470- referentna cista nvidia :-)/2x4gb exeleram black s. 1600 cl9/ssd patrior 60gb + samsung f4 2tb.Samsung F2380. audio- Pioneer A9, dayens Premium monitori, vufer JBL sub 135.
:: A ja namerno nisam hteo da otvaram novu temu nego pisao u staroj, :: MILUNKO JEDNA! :: :: Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.4 Gh :: Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MH :: GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-1 :: MBO:AM3+ Asus M5A9 :: Case:CoolerMasterElite43 :: PSU:Chieftec 650w a8 :: CpuCooler:TitanVanes :: Mis: Mx51 :: Dell 22 :: ::
Broj postavljenih tema: 60416. Broj poslatih odgovora: 647638. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.