Ne znam kako bih ti pomogao da izaberes....baci novcic :) Dobio si mnogo odgovora `za` i `protiv` za obe igre, odluka je na tebi... Resenje bi mozda bilo da probas obe igre prvo pa da odlucis, ako si nestrpljiv skupi pare pa kupi obe...ako ti nista od toga ne odgovara procitaj prvu recenicu opet.
Dejzane druze,ja sam izneo svoje misljenje i treba mnogo stvari da se desi da bi ga promenio.Ja postujem to sto ti volis i drago mi je ali jednostavno diablo 3 me interesuje samo offline i singleplayer,kada budem hteo da igram sa drugima igracu recimo HON....
Ja igrice dozivljavam kao opustenu zabavu a ono sto je blizard uneo u to me naprosto odbija da se zabavim.Pratim najave skoro 10 godina i lozio sam se svo vreme cak se spremao da promenim komp. i spreman docekam d3 ali...vise nisam toliko zainteresovan. To sto je igru kupilo 6.5mil ljudi meni nije nikakvo merilo,cak sta vise....Pink je po mnogim istrazivanjima najgledanija tv kuca u Srbiji...dali to znaci da ima najbolji program?I dali to treba da gledam?:)
Neko pomenu i sa tim se slazem,pre bih kupio diablo2 sa unapredjenom grafikom za 8000din nego ovu trojku. Ako se stvari promene (u sta sumnjam),igracu je,ako ne svakako cekam torchlight 2.
:: :: Ja stvarno neverujem sta napisa covece... Pa Diablo je singl i multyplayer si cuo za co op sistem?. Pritom stize pvp arena uskoro. Ukusi su razliciti ali imaj u vidu da je prodato do sad 6.5 mil primeraka. Na zapadu cene svoj novac i vreme za razliku od nas(ima retkih ovde). Ko igra zna ko ne igra nije kompetetan da prica kako je losa igra. Tu prelistate prikaze i pametujete to je jadno i bedn :: :: :: AMD 965 X4 3.8 Gh :: Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H :: 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Powe :: HD 6870 Sappiher :: LC Power Arkangel 850 W :: Samsung SyncMaster P247 :: LOGITECH G40 :: :: :: Ljubitelj sam diabla 1 i 2 ali mi ne pada napamet da kupim trojku.Da dam 6000 za singleplayer igru i da igram preko neta ne dolazi u obzir.Pa jos da razmisljam dal ce da mi ape nalog ili loot i da se zbog toga nerviram...pih.. :: :: :: :: Ako se pojavi mogucnost da je probam offline ili slicno instaliracu je,ako ne igracu titan quest dok mi nesto (bolje) ne zagolica interesovanje :: :: :: :: Verovatno da sam podlozan pomodarstvu i da mi se beje za 6000din mozda bi je kupio :: :: :: :: :: ::
Ja sam D1 i D2 prevrteo nebrojeno puta i D3 mi je bila jedna od najiscekivanijih igara godinama.Kinta je bila izdvojena,cekao se samo 15.maj.Sreca da sam probao betu(koja me je inace drzala 15 minuta) i nisam bacio pare(a peglu jesam).Ova igra nema nikakve veze sa Diablom(sem fonta),ne mogu da shvatim na sta su ljudi utrosili 15 godina. Inace,sto se tice kako zapadnjaci cene svoj novac,dovoljan je podatak da se COD svaki put proda u rekordnim tirazima.Ljudi prodaju jedno te isto sra*e od COD 4(malo zabrljave grafiku i ubace par novih mapa).
Iskreno se nadam da ce da ti se dopadne, ili bar da ces uspeti da se ubedis kako ti se svidja, to je jednako dobro.
Ko nece da daje pare a igra mu se nesto do izlaska TL2 moze da proba Amalur, glavnog kandidata za titulu `underdog 2012`. Ona linearna tamnica na pocetku je malo smor ali kad izadjes napolje otvori ti se citava mapa. Struktura questova je kao u skajrimu, imas glavni koji mozes da juris a ne moras, a imas i gomiletinu sidequestova pored toga. Otvorena su ti tri stabla sa skilovima, might, finesse i magic i lika mozes slobodno da formiras i pravis miks po svom izboru. Opreme ima kolko volis i crafting sistem je odlican. Borba je iz treceg lica a la prince of persia, vrlo dinamicna i trazi da koristis pun arsenal manevara, ne pali samo da drndas dodge ili samo da blokiras. Odlicna igra, sporo krece ali kad krene drzi paznju.
DLC radi sa skidrow krekom, theta nece. Stavis oba dlc-a pa onda poslednji skidrow update+crack.
Jbg, ja ti rekoh da probaš Guest, sad si bacio pare pa bacio. Javi nam kroz par dana kad je pređeš kakav ti je osećaj. __________________ CPU-Z Validator : http://goo.gl/A84Kd
Pa on je vec na pola Act 1, do 24:00h nam javlja provereno...
Offtopic
Apropo Amalura, stvarno je igra smorna u pocetku i ja ne mogoh dalje, jos sa onim animacijama udaranja ko da igram Mortal Kombat ili tako nesto... Azijatima bi trebalo zakonom da se zabrani izvoz usranih mangi i anima... Tako isto usrase Dragon Age 2...
U gluposti sveta blista mudrost Svevišnjeg. Zato mudrac ponizno gleda na glupaka.
:: Jbg, ja ti rekoh da probaš Guest, sad si bacio pare pa bacio. Javi nam kroz par dana kad je pređeš kakav ti je osećaj :: __________________ :: CPU-Z Validator : http://goo.gl/A84K :: ::
Igram od cetiri popodne....Ne mogu vise...Za sad igra je sasvim ok ima dosta bolje odradjenih stvari nego D2 naravno to se i ocekivalo.Svidja mi se kako su odradili skilove dosta dobro smisljeno.AH kida!!!Inace igram sa Wizardom 12lv skupljam 3 deo maca tu sam stigao za pet sati...cistio sam sve pred sobom i sve istrazivao...
Bolje da si Guild Wars uzeo, barem bi se naigrao. Primera radi SWTOR već 2 meseca igram a nisam ni pola prešao sa samo jednim likom, a ima ih 6 (glavnih) sa kompletno različitim pričama. __________________ CPU-Z Validator : http://goo.gl/A84Kd
Broj postavljenih tema: 60416. Broj poslatih odgovora: 647638. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.