Lepše izgleda, može da se igra offline, može single player a koliko vidim može i LAN. Uz to dizajn čudovišta i terena izgleda daleko bogatije nego što je Diablo ikada i što će ikada ponuditi.
Eto šta se dobije kada onaj ko voli igre preuzme stvar u svoje ruke a ne tamo neki matori jarac koji nikada nije ništa odigrao i samo hoće da mu lova kaplje.
Jako sam zadovoljan igrom. U zadnjih 5 godina, osim PES serijala, jedino što sam igrao. Likovi nisu izbalansirani, ali sve ostalo je na vrhunskom nivou. Što se mene tiče, čista petica ko kuća.
Ako je neko nedovoljno stručan, ne bi trebalo da prodaje hw, nego pljeskavice.
Nista ne fali balansu, ima toliko raznih specova i svi rade fino. Mozes sta oces da napravis i da to cepa, naravno svaki ce imati svoje pluseve i minuseve.
5820k @ 4.3ghz Alphacool NexXxoS Cool Answer 360 D5 / UT Asus x99-S | EK Asus X99 Monoblock Asus R9 280X Dc2T 4x4gb Avexir Core Red 3200mhz CL15 Samsung 840 EVO 256gb 1tb WD Black Seasonic 760w XP2 Platinum CM Storm Stryker <
Igru igram vec duze vreme i moram da kazem da me je stvarno iznenadila ( inace igrao sam svaku ligu mogucu dosad u Diablo 3 pa sam se dvoumio za jos jedan naslov ). Jos jedno iznenadjenje je to sto sam nasao da postoji mogucnost da se igra narodna verzija onl bez tunglea i ostalih programa vec se koristi Steam Igra SpaceWar ( koja je ujedno i igra koja sluzi za testiranje konekcije steam korisnika tako da je ban 99.99% nemoguc ) pa ako nekome treba info sta i kako nek kaze ja cu mu baciti na mail sve sto treba.
Windows Hardware update Windows has detected that you have moved your mouse. Please restart your computer
Mada dobro, ono sto sam igrao D3 nije to bilo toliko lose, nekih 100-tak sati od releasea, sto je tanko, ali toliko igra i zasluzuje. I moze makar na kratko biti zanimljiva, odmor od PoE, gde sam recimo nakucao 1k...
Cekam izlazak RX 470 i kupovinu nje ili polovne GTX 970, pa cu igrati i Grim Dawn koji sam kupio na proslom sale-u za oko 14 dolara i onda mi je GTX 600 TI crkao :) Bukvalno nekoliko dana posle kupovine, a na staroj GTS 250 imam 25-30fps sve na low, tako da...
Arcanist: Frost AoE > FrostFire AoE> Ledeni meteori, pokupis stvari i idemo sledeca soba. Ja ne zelim ni da pomislim kako klase sa pistoljem prolaze kad uglavnom treba AoE. Ima indikacije za drugi deo ili ekspanziju.
Imam problem sa igricom. Naime, juče je jednostavno poblesavila i zakucala se. Ok. sve ostalo radi osim igrice koja se zakucala, ali ostatak aplikacija i dalje radi. Hdd odličan, grafička nije pravila sranja u ostalim programima. Snimim level i deinstaliram Grim Down. Nakon početka, krenem da instaliram ponovo igricu, ali igrica ninako da se instalira, jel imam problem sa isdone.dll. Pogledao sve forume koji su mi pali na pamet i nisam ništa uradio da igrica proradi. Čak sam i na drugi HDD instalirao win 10, ali neće igrica da se pokrene. Na starijem računaru identična instalacija igre radi besprekorno, a na ovom neće nikako. Skinuo sam drugi dll fajl i iskopirao u system32 i SysWow64 sa onog prvog računara. Pokrenuo command prompt kao admin: C:WINDOWSsystem32>%windir%System32
egsvr32.exe /u isdone.dll
Ta verzija radila na istoj toj mašini prije 2 dana. ZAšto bih skidao drugu verziju, pobogu ? Ako me zatekne identičan problem sa drugom igricom, ja bih da ga riješim, a ne sklonim u kraj.
Jesi probao `Verify integrity of game cache` na Steamu? Meni se 100 puta desavalo da neki fajl ili vise nestanu pa je verifikacijom igre naknadno deo ili delovi koji su nedostajali ponovo skinuti.
Problem je bio do Steam fajla i do Microsoft Visual C++ 2015 Redistributable Package 3 14.0.24215.1 26.08.2016. Predhodni ne radi kako treba, pa ako nekome yatreba ya neku drugu igru obaveyno brisati sa revo uninstalerom predhodnu veryiju, pa ponovo novu.
Broj postavljenih tema: 60416. Broj poslatih odgovora: 647626. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.