:: Ja ti lepo kazem :: A govorim iz licnog iskustva , tj. video sam sta sve treba da imas se zive expanzije i dodatke za simse 3 u isto vreme.. :: :: Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Gh :: Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MH :: GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-1 :: MBO:AM3+ Asus M5A9 :: Case:CoolerMasterElite43 :: PSU:Chieftec 650w a8 :: CpuCooler:TitanVanes :: Mis: Mx51 :: Dell 22 :: ::
Jeste jako nezgodno, i ja sam to morao da obavim nekim rođacima. Fora je samo da instairaš dodatke hronološki kako su se pojavljivali (imaš na wikipediji) i uvek stavljaš najviše onaj update koji dolazi uz taj dodatak koji instaliraš. Krekuješ samo poslednji dodatak.
U slučaju da nešto odbija da se instalira nešto kao invalid region, pogrešan ti je regional code, to možeš da promeniš u registry.
Evo ti uputstvo sa rapidserbia,ja sam tako uradio i uspeo:
1. Ide The Sims 3 (mora Razor verzija) neću objašnjavati zašto preobimno je za objašnjavanje. Jednostavno mora.
2. Svi patch-evi za The Sims 3.
3. World Adventures
4. Svi patch-evi za World Adventures
5. High End Loft Stuff
6. Svi patch-evi za High End Loft Stuff
7. Ambitions
8. Patch-evi za Ambitions
9. Fast Lane Stuff
10. Patch-eve za Fast Lane Stuff
11. Late Night
12. Patch-evi za Late Night
13. Outdoor Living Stuff
14. Patch-evi za Outdoor Living Stuff.
15. The Sims 3 Generations
16. Trenutno nema patch-eva
Najbitnija stvar
Igricu NE KREKUJTE sve dok ne instalirate šta ste planirali.
Znači ako planirate da igrate Sims-e bez nastavaka crack će te ubaciti tek kad instalirate sve patch-eve
Ako planirate da igrate sa World Adventures ili sa High End Loft Stuf ili sa obe expanzije odjednom, crack će te ubaciti tek pošto istalirate expanzije i patch koji ide uz njih...
Može i drugačije ali ovako je najjednostavnije za sve iz razloga što ovako ne morate praviti backup originalnog exe i dll fajla od igrice.
Zaboravio sam da napišem još jednu bitnu stvar, prilikom instalacije obavezno otštiklirajte - deštiklirajte (kako god) opciju za automatsko patch-ovanje.
Autopatch vam ne treba, ne zaboravite da otštiklirate tu opciju tokom instalacije.
Zato su ubačene krekovane verzije patch-eva.
Razor verzija je 1.0.631.00002. ovaj broj mora pisati pri prvom pokretanju igrice odmah nakon instalacije osnove The Sims 3. Ako ne piše nemate Razor Retail verziju igre i nećete moći instalirati patch-eve.
Broj postavljenih tema: 60416. Broj poslatih odgovora: 647638. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.