po meni ToCA3 je ultimativna voznja nijedna posle nje ne moze da joj prismrdi, i dalje nju picim kad hocu da vozam malo
inace sve gore pomenute igre sam progutao, osim rts-ova npr. sve te logicke avanturice sam presao, ne znam ni da navedem sve, ali ja sam ovde ostavio SAMO igre koje su mi bas dobre bile, zato sam spomenuo samo MYST, prvi deo sam picio na SEGA SATURN (sega sa cd-om, takozvana, bar u to vreme), ako se neko seca toga
Onaj deo iz 2008. nije bio tolko losh,al jebem ti igru koja nosi naizv wolfenstein,a nigde nema zamka wolfenstein.Imao jedna misija u zamku,ali to nije wolfenstein,zaboravio sam kako se zove.
Carmageddon 1/2 +1 Worms Armageddon (posebno protiv mog brata xd) Quake u bilo kom izdanju thps i matt hoffman`s bmx tomb raider od kulina bana pa do danas.. +1 AoE 1/2 Valhalla Chronicles Will Rock Dethkarz
i josh gomila igara kojima se ime gubi u mom ispranom mozgu, zbog danashnjih igrica .s
Igrao sam sa drugaom i Twisted metal 2 i 3, kao i Hogs of war (Born to grill) Bolji je trip uvek bio na PC-u.
U gluposti sveta blista mudrost Svevišnjeg. Zato mudrac ponizno gleda na glupaka.
:: Twisted metal 2 , uglavnom co op nezajebivo, cak i za danas :: :: Vidim, ja sam ovde jedan od retkih koji gotivi i konzole i P :: vecina vas je u fazonu , strategija i rpg-a :: :: Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Gh :: Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MH :: GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-1 :: MBO:AM3+ Asus M5A9 :: Case:CoolerMasterElite43 :: PSU:Chieftec 650w a8 :: CpuCooler:TitanVanes :: Mis: Mx51 :: Dell 22 :: ::
ma sondza je sondza evo i od mene starih dobrih trazite gameplay ako neznate sta da vam kazem
PS1: twisted metal 2 i 4, vigilante 1 i 2, sto se tice pucacina kola resident evil 1 i 3 nemesis jedna od boljih igara na ps1 kao i parasite evil, i dyno crysis onda sheep dog n wolf ocu da ste svi ovo skinuli i grali na pc-u igra boli koliko je dobra!
PC: thing jeste dobra igra cliuve barkers sam vec pomenuo da je vrhunska, ali i alone in the dark ima na pc a originalna je sa ps1 Empire Earth Gothic 1 i 2 najjace avanture Dreamfall ko sto neko navede ima jos jedna horror igra koja me odusevila a to je call of cthulu dark corners of the earth battlefield 1942
Vecina igara su veoma dobre, jedino sto mislim da ste zaboravili, od starih dobrih igara, su pucacine DOOM i DOOM 2, naravno glupo je raspravljati oko grafike ali ove dve igre su mi veoma bile zarazne u vreme kada su se igrale, a to je u mom slucaju malo teze jer ja i nisam bas veliki ljubitelj pucacina, retko koje sam bas puno igrao, inace igram strategije od kojih su mislim sve pomenute, koje su valjale necemu osim (mislim da nisam primetio da je pomenuta) igra stronghold crusader :)
Broj postavljenih tema: 60416. Broj poslatih odgovora: 647638. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.