:: jebi se, uvek me nasmejes :D :: Malo, malo cujem na forumu ``predsednice ovo, predsednice ono`` ajd vise da i Sky stvarno postane predsednik, evo ja cu prvi glasati! Na ulice i da srusimo ovu bagru, imamo mnogo bolju ponudu, barem ja! :DDD hahah :: :: :: :: Da ste glasali za mene ja bih vam dao svima po jednu nVidia-u :: :: Sad bi Adzem imao SLI. :: :: Ko vam je kriv
Tako i treba,gledaj samo svoje dupe ahahahaha.. Bitno je da FPS nije ispod 100 ahahahaha.
:: Ma nije tu pamet(inteligencija) u pitanju, ja sam ovde video direktnu korist, a za druge ko mari! :D :: :: :: :: Eh da su svi pametni kao ti gde bi nam bio kraj.. ::
Da se vratimo na temu: Jedva cekam da vidim kako ovo izgleda i da li ce povratiti staru slavu, koju su nekada imali, a sto je nama veoma dobro poznata! Samo napred, pa da vidimo i taj FarCry3!
Šalu na stranu, nadam se da će biti zanimljiva, samo da sačekamo taj septembar. Far Cry 3, Borderlands 2, možda čak i Starcraft II Heart Of The Swarm na kraju godine, ko zna?
Broj postavljenih tema: 60416. Broj poslatih odgovora: 647638. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.