Ja sam jutros skinuo sa tog linka i kod mene radi. Prehodno obrisi sve verzije sa npr. Revo Uninstaller Pro i pregledaj u program files dali ima Rockstar fajl i njega celog obrisi. Tek onda instaliraj igricu i krekuj ja sam ubacio i zadnji patch kao i one dodatne misije. Kad udjes po prvi put u igricu zatrazice od tebe da ukucas nickname ukucas i mozes da igras. Ako ni ovo nece onda neznam stvarno ja sam imao problem sa Theta verzijom uvek mi je trazio da aktiviram igricu.
Javi sta si uradio.
ASUS P5Q PRO Q9550 & HYPER 212= 4.0GHZ 2X2GB KINGSTON 1066MHZ TELL HS SAMSUNG F1 750GB,F2 1.5 TB GAINWARD GTX 460 1GB `GS` COOLER MASTER 690 II ADVANCED CHIEFTEC CFT-750-14CS 750W DELL U2312HM LOGITECH X-540 & X-FI TITANIUM
Broj postavljenih tema: 60416. Broj poslatih odgovora: 647638. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.