Lepo, kad sam postavljao temu, mislio sam ma jedini cu dati glas za Deus Ex. :) AC Revelations sam zaboravio da spomenem. Nije losa igra, ali je nista vise sem kloniranog Brotherhood-a, samo je malo ispeglana grafika.
The Witcher 2 i Deus Ex, baš su dobre igre, iza njih je portal 2, a odmah iza Batman. Čudo da niko nije spomenuo portal. Kako neko ne može da voli Glados-a :)
Probao sam i Skyrim i nije nešto, ja sam doduše malo zaguljen po tom pitanju, meni se recimo svideo The Witcher ali mi se ni oblivion ni morrow wind (valjda se ovako piše) ni skyrim nije svideo. Nekako mi je samo izvođenje igre traljavo, pati od istih problema kao i Fallout 3, doduše Fallout 3 mi se svideo zato što je priča smeštena u distopijsku budućnost i što imaš gomilu pušaka i high tec opreme na raspolaganju, kao modern warfare samo sa 100 puta jačom pričom i RPG elementima.
The Witcher 2 me je stvarno oduševio, zaista dobra priča, vrh grafika i zanimljiva igrivost, sad ga prelazim već 3. put. Prvenstveno mi se svideo i zbog toga što su za borbu potrebni veština i uvežbanost, a ne kao u Oblivionu, samo nađeš mač koji ima što veću štetu i možeš da zakolješ bilo šta. Tako je isto i sa Fallout 3, jednom kad nađeš plazma pušku sve možeš da skokaš sa 1-2 hica u glavu, još kad dobiješ gauss rifle onda to uvek postaje jedan smrtonosni hitac u glavu.
Ukusi su različiti ali mislim da je Skyrim nije igra godine. Mnogo tu fali, prvenstveno je od igre godine odvaja planina bagova koja muči i Fallout 3 i NV i Morrow wind i Oblivion.
Konfa: Phenom II 955, Asus M4A79 Deluxe, 6GB Geil EVO One 800Mhz Cl4, Asus 6870, Kingston 96GB V100+, WD 1002FAEX + WD 1001FALS + WD 10EARS, Creative xFi Titanium Fatality Pro + Logitech Z5500, Tt Kandalf, CM Real Power 700, Dell 2412M
Njet. Prey je izasao 2006 a Narbacular drop 2005. Ljudi koji su napravili Narbacular drop, sada rade u Valve-u.
:: Kada pogledam Portal 1 i Portal 2 vidim da su ukrali ideje iz igrice Prey koja je izasla ranije :: :: Demon to some. Angel to others. :: _______________________________ :: ::
:: Uh, Batman Arhkam City sam zaboravio. Deus Ex, Skyrim i Batman su mrtva trka koliko su dobre igre.. :: :: @aco, možeš da ne voliš koliko hoćeš, ali dok ne probaš Skyrim ne znaš šta propuštaš.. :: __________________ :: CPU-Z Validator : http://goo.gl/A84K :: ::
Narbacular drop nikada nisam igrao, evo bas gledam na YT-u kako izgleda. Dodje kao preteca Portal-a. Ali opet mi resavanje problema vise lici na elemente iz Prey-a, a ovi su opet foru sa prolaskom kroz portale uzeli iz Narbacular drop-a.
Demon to some. Angel to others. _______________________________
:: Njet. Prey je izasao 2006 a Narbacular drop 2005. Ljudi koji su napravili Narbacular drop, sada rade u Valve-u :: :: :: :: Kada pogledam Portal 1 i Portal 2 vidim da su ukrali ideje iz igrice Prey koja je izasla ranije :: :: :: :: Demon to some. Angel to others. :: :: _______________________________ :: :: :: ::
ko ne voli superherojske igre, filmove, crtace, naravno da nece da mu se svidi Batman, treba prvo da krenu ljudi od sebe da li vole takve osobine kod likova, jer je po meni licnost Betmena bas extra, i cela ta darkerska atmosfera obe igre, bolesni, psiho umovi, sve je extra uradjeno, ko tako nesto voli ne moze da kaze da igra nije dobra, znaci ne vole superheroje i nisu mozda odgledali sve delove Batman filmova, da bi upoznali likove i njihove osobine......
:: kakva dota 2 sranje ko hon a i crysis nema nista osim grafike koja nije bitna ako nema igrivos :: :: ali zato skyrim,trine 2 battlefield 3 to je to otprilik :: :: T.S.A.R. Nuclear fire power :: :: My childhood http://www.youtube.com/watch?v=jn0EviOBWp :: :: :: ::
Posto pricamo o multiplatformskim igrama (inace bih Uncharted3 neprikosnoveni izabrao).
A nisam odigrao ni Skyrim ni Portal2 ni DeusEx, ali msm da bi mi se Portal2 od njih svidio, a questove i ne volim bas, vise volim da pricam s ljudima nego s digitalnim likovima,tako da nemam volju bas za to. AC:R mi se najvise svidio od prethodnih djelova, Istambul je prelijep, igrivost je bolja, manje dosadnih stvari nego u prethodnim djelovima, sve u svemu najbolji. Batman AC mi je gori od prvog, i ako ima vise likova i ocekivao sam poboljsanje, ali nista od toga,nikakvih novina osim likova i letenja, smijesno,B AA je imao i bolju pricu, ovu kao da je neko sastavio dok se kenjao u WC. CoD MW3 po meni je kampanja ludacka, puna adrenalina, kao da ste u filmu, uzivis se, jeste da je kratka, ali meni su ta 4h legla prelijepo, a za Battlefield3 kampanja je da Bog sacuva, dok za MP je realna i predobra. Dead Space 2 vidim da slabo ko pominje, mozda nije ustavila utisak jer nije izasla na jesen (a Crysis2 se pominje,jer ima dobar marketing,sta?)? Po meni jedna od najboljih horor igri, svemir predobro uradjen, igrivost, raznovrsnost oruzja, super se utopis se u svemirsku okolinu, ma po meni nema mana za horor igru :)
Skyrim..zato sto je jedina igra koja je premasila moja ocekivanja ove godine.Ostale.. meh,jedino ajde Batmana nisam isprobao ali verujem da je i to kvalitetna igra
Prey je totalno drugi zanr igre i nije mi bila nesto posebno ali sam je presao..
:: Kada pogledam Portal 1 i Portal 2 vidim da su ukrali ideje iz igrice Prey koja je izasla ranije :: :: Demon to some. Angel to others. :: _______________________________ :: ::
Sto se SP-a tice, najvise sam uzivao u Bastion-u i To The Moon-u. Naravno bilo je jos dosta dobrih igara. Witcher je bio dobar, kao i Alice, a i izasli su u periodu kada sam imao mnogo vise slobodnog vremena pa sam mogao i da lepo uzivam u njima. Deus Ex je takodje fantasticna igra i zasluzuje da bude u samom vrhu, po mom misljenju. Na Skyrim sam spalio 50ak sati ukupno i sada pravim malo duzu pauzu od istog. Batman-a sam poceo da igram i za sada je mnogo zanimljiv.
Broj postavljenih tema: 60416. Broj poslatih odgovora: 647638. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.