nije to, to jest jeste donekle ali opet.... gledam po netu sibaju ljudi bf i sa slabijim procesorima. ovo moje govno ima neki problem, secka zvuk nonstop, izbacuje mi low memory iako bf3.exe zauzme oko 1gb, cpu i dalje na 100% (2x3.625GHz!) i kad se iztabujem iz igre, ne menja se situacija bez obzira bila low ili ultra setovanja, sve to ukazuje na...????
Nemam pojma, ako imaš isti problem i na low i na ultra - grafička nije, to možemo da otpišemo. Ako ti je već zauzet na 100% i kad se prebaciš iz igre vidi da te ne davi još neki proces. Ako bf3.exe sam uzima 100% onda te jebaje baš sama igra ili nešto direktno vezano s njom. Probaj drugi krek, apdejtuj directx ili još ponajbolje probaj na čistom sistemu sa drugog harda.
Iako, i dalje mislim da ti je procesor slab za tu kombinaciju, igra je prilično procesorski zahtevna a oni koji je igraju na slabijim verovatno nemaju dvoglavu kartu. E, vidiš ideju, mogao bi da probaš da ugasiš crossfire da vidimo ima li razlike.
disable catalyst A.I. tj. iskljucen crossfire i sve radi glatko na ultra. pih! sutra cu da cackam da osposobim cf, laku noc. 3stram hvala na savetu, ne bih se setio
Broj postavljenih tema: 60416. Broj poslatih odgovora: 647638. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.