:: Torchlight II kad se pojavi(negde pocetkom decembra,tako su bar rekli) :: :: A od te tu mogu da navedem bar 10 iz ove godine koje su mi ispred :: :: ::
Clearly you`re lacking in the intelligence department.
:: E jbg ukusi su razliciti, neko voli rpg neko fps neko gta fazon itd :: :: Za mene licno Batman arkham city igra godine :: :: Dok neko npr. nece ni da je odigra makar je imao instaliranu na kompu :: :: Sve je relativno :: :: Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Gh :: Ram:7 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MH :: GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-1 :: MBO:AM3+ Asus M5A9 :: Case:CoolerMasterElite43 :: PSU:Chieftec 650w a8 :: CpuCooler:TitanVanes :: Mis: Mx51 :: Philips 22 :: ::
Npr Mishonis ima erekciju na asasina, za njega je to igra godine.
Dok je za mene dobra igra (da je malo ozbiljnija bila bi preteska za decu i automatski manja popularnost i prodaja) ali je po meni previse insert koin-luna park.
Ukusi su razliciti.
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Ghz Ram:7 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MHz GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-13 MBO:AM3+ Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU:Chieftec 650w a85 CpuCooler:TitanVanesa Mis: Mx518 Philips 22
Re: I trine 2 fala bogu,samo nikako da izbace release date
08.11.2011. 16:13
status: user broj poruka: 19070
i kotor
:: Sto se tice gta i ovog L.A.Noir sto rece dexter ne bih ni instalirao :: Sto se tice 2012,tu se vec zna dota 2 ,pet mesta nazad diablo III,dalje nema :: :: ::
I ajde priznaj za erekciju na asasina, ja svoju ne krijem za Betmena :)
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Ghz Ram:7 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MHz GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-13 MBO:AM3+ Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU:Chieftec 650w a85 CpuCooler:TitanVanesa Mis: Mx518 Philips 22
:: Molim osobe koje ne poznaju moj erekciju, kao i stimulanse neophodne da bi se ona desil :: da je ne stavljaju u suta :: Ja ne pijem Jelen Limun pivo : :: :: Clearly you`re lacking in the intelligence department. :: ::
To Vladeta care sto volis zene,volis pare :) E ovu igru sam cekao.. Nesto su se neckali,hoce li izbaciti za pc,nece,na kraju rekose da definitivno nece pa posle mozda itd.. E samo ima jedan problem,ovo ce biti port ali se nadam da ce biti dobro optimizovan!
@Turtles Pa ja za Dark Messiah izgubih glasne zice koliko sam je puta pomenuo do sad :) To je prava igrica!
Limunjave alkoholne tekucine necu ni da pomirisem (ni likere ni pivo ni nista) Zna se sta je pivo, i kakav ukus treba da ima. Lagao bih kad bi rekao da ne spadam u ljude koji jedva cekaju 2. decembar ali bas erekcija... Nope...
Clearly you`re lacking in the intelligence department.
Re: No thank you, but Mishko will have a Lion Leemon beer
08.11.2011. 16:37
status: user broj poruka: 17098
Figurativno receno erekcija=aludiram na radost, ne bukvalno naravno...
:: Limunjave alkoholne tekucine necu ni da pomirisem (ni likere ni pivo ni nista :: Zna se sta je pivo, i kakav ukus treba da ima :: Lagao bih kad bi rekao da ne spadam u ljude koji jedva cekaju 2. decemba :: ali bas erekcija.. :: Nope.. :: :: :: Clearly you`re lacking in the intelligence department. :: ::
jeste, stigao u prodavnice :) The Elder Scrolls V Skyrim – RETAIL DVD ali jos nema lek mora da se ceka dok zvanicno ne izadje, sto mu dodje 11.11.2011.
Šta mu jebem, možemo da skinemo clonedvd odma i sačekamo krek jer bude gužva kad izađe scene release, al opet nije strašno jer ovo što se pojavilo ima ispod 6gb. Malo mi čudno doduše, jes da je ono što bethesda izbaci obično dobro upakovano ali ovo mu dođe manje od Obliviona.
Imaju neku specijalnu kompresiju, tako sam negde procitao...
Licno nemam potrebu da zurim sa skidanjem, za 2h skinem igru...
Skyfire: ...frekfencija...
:: Šta mu jebem, možemo da skinemo clonedvd odma i sačekamo krek jer bude gužva kad izađe scene release, al opet nije strašno jer ovo što se pojavilo ima ispod 6gb. Malo mi čudno doduše, jes da je ono što bethesda izbaci obično dobro upakovano ali ovo mu dođe manje od Obliviona :: :: :: :: skyrime nisa pre petk :: :: :: :: :: :: Skyfire: ...frekfencija.. :: :: :: ::
Suggested system requirements: (LA Noire) Quad Core 3.2 GHz, 2 GB RAM (8 GB RAM - Vista/7), graphic card 1536 MB (GeForce GTX 580 or better), 16 GB HDD, Windows XP/Vista/7. Što se tiče proizvođača hardvera, ovo je definitivno igra godine... LOLOL.
Broj postavljenih tema: 60416. Broj poslatih odgovora: 647638. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.