Furmark moze da namuci GPU poprilicno. Ne samo da ga zagreje bespotrebno.
S obzirom da ima zelene kvadratice, nista mu nece faliti da pusti Furmark izmedjuostalog na par minuta (10-15).
:: uglavnom sluzi da bi se videlo koliku temeraturu karta moze da izdrz :: Nista vise :: :: :: Clearly you`re lacking in the intelligence department. :: ::
U 99% slucajeva nije problem u GPU. Nije graficka karta GPU !!! Ima tu jos mnogo toga sta moze da bude problem !!!
Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Cyclone 6850 Power Edition, 2x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w
:: :: Furmark moze da namuci GPU poprilicno. Ne samo da ga zagreje bespotrebno :: :: S obzirom da ima zelene kvadratice, nista mu nece faliti da pusti Furmark izmedjuostalog na par minuta (10-15) :: :: :: :: uglavnom sluzi da bi se videlo koliku temeraturu karta moze da izdrz :: :: Nista vise :: :: :: :: :: :: Clearly you`re lacking in the intelligence department. :: :: :: ::
Ne sikiraj se druze.Ja sam imao isto problema u bbc2 pucale su mi teksture,kod mene je bilo zelene i ljubicaste boje,nema sta nisam probao i nista mi nije pomoglo,nakraju sam morao da obrisem igru. Da li ti se to desava sa RELOADED verzijom? Ovo sam iskopao mozda ti pomogne http://www.overclock.net/nvidia/1158989-gtx-580-no-oc-crash-bf3.html
:: U 99% slucajeva nije problem u GPU :: Nije graficka karta GPU !! :: Ima tu jos mnogo toga sta moze da bude problem !! :: :: Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Cyclone 6850 Power Edition, 2x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w :: :: :: :: :: Furmark moze da namuci GPU poprilicno. Ne samo da ga zagreje bespotrebno :: :: :: :: S obzirom da ima zelene kvadratice, nista mu nece faliti da pusti Furmark izmedjuostalog na par minuta (10-15) :: :: :: :: :: :: :: uglavnom sluzi da bi se videlo koliku temeraturu karta moze da izdrz :: :: :: Nista vise :: :: :: :: :: :: :: :: :: Clearly you`re lacking in the intelligence department. :: :: :: :: :: ::
Mislio je na komponente koje cine celokupnu kartu. Samo ne zna da se svaki kvar kod graficke karte drugacije manifestuje. Kada je memorija drugaciji su artifakti a kada je GPU opet drugaciji. Takodje kada se GPU pregreva opet razliciti artifakti ,kada puca driver kao i kad overklokujes kartu ili kad karta dobije `ladan lem opet razliciti ali to ne moze da se zna ako nemas dovoljno iskustva u radu sa kartama.
Zato se u ovakvim temama mnogi izlupetaju da to vise nije ni smesno a ni zalosno,zapravo te tera u Nuznik :) Kako je mocan izraz :D
:: :: A sta je graficka ako nije GPU? Da nije CPU :: :: :: U 99% slucajeva nije problem u GPU :: :: Nije graficka karta GPU !! :: :: Ima tu jos mnogo toga sta moze da bude problem !! :: :: :: :: Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Cyclone 6850 Power Edition, 2x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w :: :: :: :: :: :: :: :: Furmark moze da namuci GPU poprilicno. Ne samo da ga zagreje bespotrebno :: :: :: :: :: :: S obzirom da ima zelene kvadratice, nista mu nece faliti da pusti Furmark izmedjuostalog na par minuta (10-15) :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: uglavnom sluzi da bi se videlo koliku temeraturu karta moze da izdrz :: :: :: :: Nista vise :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Clearly you`re lacking in the intelligence department. :: :: :: :: :: :: :: ::
Slazem se da ne znas :) Zato si lupetao bez veze kad sam imao problema sa 6850 i sa Gtx 460 :) Nema sta nisi pomenuo, a nista nije bilo tacno. Kad me vuces za jezik to i dobijes:)
Neznanje je cudo , slazem se.
Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Cyclone 6850 Power Edition, 2x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w
:: Mislio je na komponente koje cine celokupnu kartu :: Samo ne zna da se svaki kvar kod graficke karte drugacije manifestuje :: Kada je memorija drugaciji su artifakti a kada je GPU opet drugaciji :: Takodje kada se GPU pregreva opet razliciti artifakti ,kada puca driver kao i kad overklokujes kartu ili kad karta dobije `ladan lem opet razliciti ali to ne moze da se zna ako nemas dovoljno iskustva u radu sa kartama :: :: Zato se u ovakvim temama mnogi izlupetaju da to vise nije ni smesno a ni zalosno,zapravo te tera u Nuznik : :: Kako je mocan izraz : :: :: Bulldozer -> http://i56.tinypic.com/fbew5h.pn :: AMD Marketing -> http://i54.tinypic.com/2dl84tu.jp :: FrekFencija :: :: :: :: :: :: ::
Ja sam govorio generalno,tebe nisam ni pominjao. Nisam te prepozno ekspertu,znanje ti bas curi i to sve iz carape :D
6850 se ne secam uopste da bih sad mogao da polemisem,mozes da izmislis sta god zelis posto si tome sklon jer ti je bitan polozaj na forumu!Za GTX460 i dan danas tvrdim da si se istripovao jer za LGU nisi ni znao dok nisi procitao na benchu muahahahaha.
A kad vec pominjes neko znanje,jesi li ti mene onomad ispitivao kako se instaliraju nVidia driveri upravo tad kad si imao GTX 460 :D
Idi gore po stavkama i opisi svaki artifakt kako se i gde manifestuje.
Na sve to mi napisi spisak koliko si karti imao u svom zivotu i koliko si testova uradio i daj neki link sa tvojim testovima i opisima ako nije problem. Ko zna mozda ja stvarno nesto naucim od tebe :)
A da lupetas brate,lupas konstantno..
Izgleda da te Rasta84 provalio da si faker :D
P.S.Samo nemoj kao prosli put da se oprastas od svih nas :D
:: Slazem se da ne znas : :: Zato si lupetao bez veze kad sam imao problema sa 6850 i sa Gtx 460 : :: Nema sta nisi pomenuo, a nista nije bilo tacno :: Kad me vuces za jezik to i dobijes: :: :: Neznanje je cudo , slazem se :: :: Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Cyclone 6850 Power Edition, 2x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w ::
Ja nemam ekspertsko znanje na tvom nivou. To priznajem i ne bih ni voleo :) Nije mi jasno da se ne secas o cemu si kenjao za defektnu Gigabyte 6850 i lupetao da ne valja GPU !!! Na kraju sam ti rekao da je memorija defektna :) Volim da lazem i da izmisljam, evo sad mi je porasao ugled na forumu !!! Srecan sam:) za 460 sam se istripovao eto nek ti bude. Fala bogu trazio mi covek da kupi za SLI :) ATI fan sam i istripovao sam se, eto budi srecan :) Ne znam ni drajvere da instaliram. Uzivaj u zivotu i pozdravi tvog `Parental Advisory Explicit content` prijatelja :) Ja se ne oprastam kao ti, to je tvoj fazon :) Ja sam molio Misu da me banuje, jer znam da sam necu da odem odavde. Ti si dramio i pravio se vazan
:: Ja sam govorio generalno,tebe nisam ni pominjao. :: Nisam te prepozno ekspertu,znanje ti bas curi i to sve iz carape : :: :: 6850 se ne secam uopste da bih sad mogao da polemisem,mozes da izmislis sta god zelis posto si tome sklon jer ti je bitan polozaj na forumu!Za GTX460 i dan danas tvrdim da si se istripovao jer za LGU nisi ni znao dok nisi procitao na benchu muahahahaha :: :: A kad vec pominjes neko znanje,jesi li ti mene onomad ispitivao kako se instaliraju nVidia driveri upravo tad kad si imao GTX 460 : :: :: :: Idi gore po stavkama i opisi svaki artifakt kako se i gde manifestuje :: :: Ajmo sad..Pitanje za milion dolara : :: :: GPU ...... :: Memorija... :: Driver... :: `Ladan lem... :: Overklokovanje.. :: :: Na sve to mi napisi spisak koliko si karti imao u svom zivotu i koliko si testova uradio i daj neki link sa tvojim testovima i opisima ako nije problem :: Ko zna mozda ja stvarno nesto naucim od tebe : :: :: A da lupetas brate,lupas konstantno. :: :: Izgleda da te Rasta84 provalio da si faker : :: :: P.S.Samo nemoj kao prosli put da se oprastas od svih nas : :: :: :: :: Bulldozer -> http://i56.tinypic.com/fbew5h.pn :: AMD Marketing -> http://i54.tinypic.com/2dl84tu.jp :: FrekFencija :: :: :: :: Slazem se da ne znas : :: :: Zato si lupetao bez veze kad sam imao problema sa 6850 i sa Gtx 460 : :: :: Nema sta nisi pomenuo, a nista nije bilo tacno :: :: Kad me vuces za jezik to i dobijes: :: :: :: :: Neznanje je cudo , slazem se :: :: :: :: Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Cyclone 6850 Power Edition, 2x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w :: :: ::
You may be aware that BF3 has a problem with nvidia cards where you get random crashes to desktop. The game is still running but it`s unresponsive resulting in having to end the task.
1) Open the Nvidia control panel
2) select `Manage 3D Settings`
3) Under `Global Settings`, set `Power mangement mode` to `Prefer maximum performance`.
:: Crash to Desktop Fix (NVIDIA ONLY) :: :: You may be aware that BF3 has a problem with nvidia cards where you get random crashes to desktop. The game is still running but it`s unresponsive resulting in having to end the task. :: :: 1) Open the Nvidia control panel :: :: 2) select `Manage 3D Settings` :: :: 3) Under `Global Settings`, set `Power mangement mode` to `Prefer maximum performance`. :: :: This should stop the crashing
A da ti nisi skinuo neku losu verziju jer se problemi manifestuju i zbog tog uzroka - los crack. Evo sa GTX 480 SLI radi sve ko podmazano,nema nikakvih anomalija. 90% + GPU usage obe karte!
:: Ne pomaze ni ovo resenje. Sad nemam zelene kvadratice, samo ispadanje iz igre. Igra zablokira, i samo Ctrl+Alt+Del.. :: :: http://www.speedtest.net/result/1386332560.pn :: :: :: Crash to Desktop Fix (NVIDIA ONLY) :: :: :: :: You may be aware that BF3 has a problem with nvidia cards where you get random crashes to desktop. The game is still running but it`s unresponsive resulting in having to end the task. :: :: :: :: 1) Open the Nvidia control panel :: :: :: :: 2) select `Manage 3D Settings` :: :: :: :: 3) Under `Global Settings`, set `Power mangement mode` to `Prefer maximum performance`. :: :: :: :: This should stop the crashing
Broj postavljenih tema: 60416. Broj poslatih odgovora: 647638. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.