Ne pamtim kada se zadnji put ovoliko cekalo na lekic za manager... hm.... svi imaju steam unlocked ali lekica vec danima nema.... e e e e e cak i za manager nema odmah nista :( bilo nekad....
Jos uvek nista, ne znam sto ovako dugo nema leka...
LIFE HAS GIVEN ME MUCH,MAYBE TAKEN MORE!
:: Imate li Vi nesto? Ja nista ne nadjoh : :: Popizdecu :: ______________________ :: :: Пижон је играо фудбал и сад је тренер...Да ли то значи да ако ја мешам малтер за омладинску задругу да могу да будем грађевински инжењер? :: ::
:: Izadje li :: ______________________ :: :: Пижон је играо фудбал и сад је тренер...Да ли то значи да ако ја мешам малтер за омладинску задругу да могу да будем грађевински инжењер? :: ::
Nema nazalost jos nista, grupa koja radi lek je nedavno saopstila sledece na svom sajtu.
Citiram:
``We are working on Football Manager 2012 crack, we got alot of requests to crack it asap. Cracking is like finding a right key from a bunch of keys. So, can’t really announce the date, it can be out anytime.
Finalni lek bi trebao da se pojavi veoma brzo! Pojavio se jedan lek koji je u ranoj fazi, tj. izbacen je samo radi testiranja. Uskoro dolazi druga verzija leka koja bi napokon trebala da kompletno `izleci` igru.
Zanimljivo je to da `firma` koja je izbacila ovaj lek uopste nije jedna od `Fantasticne cetvorke` (mislim na Sk*****, Rel*****, Ra*** 1911 i Fair*****).
kupio sam steam unlocked verziju... skinuo dva lekica, ali nijedan nije ispravan... baci na mail adrese prodavnica :))) ovo je jedina igra koju uvek imam na kompu, bez obzira na sve, jos od championship managera, davne 1996 godine... jbt, ala sam omatorio :D
:: Finalni lek bi trebao da se pojavi veoma brzo! Pojavio se jedan lek koji je u ranoj fazi, tj. izbacen je samo radi testiranja. Uskoro dolazi druga verzija leka koja bi napokon trebala da kompletno `izleci` igru :: :: Zanimljivo je to da `firma` koja je izbacila ovaj lek uopste nije jedna od `Fantasticne cetvorke` (mislim na Sk*****, Rel*****, Ra*** 1911 i Fair*****) :: :: :: :: ``They call me... Prophet`` :: ::
Video sam na Isohunt, Rel***** verziju. Ali u komentarima pise da treba da se skrine neki password koji ne radi. Nadam se da ce sto pre izaci!!! _______________________
Пижон је играо фудбал и сад је тренер...Да ли то значи да ако ја мешам малтер за омладинску задругу да могу да будем грађевински инжењер?
скинуо сам ту верзију пре 3 или 4 дана, и наравно да је немогуће наћи шифру јер константно пребацује на неку страницу за куповину неких сра*а... ништа, чекам још... или да сачекам плату, па да купим игру лепо :))))
:: Video sam na Isohunt, Rel***** verziju. Ali u komentarima pise da treba da se skrine neki password koji ne radi. Nadam se da ce sto pre izaci!! :: ______________________ :: :: Пижон је играо фудбал и сад је тренер...Да ли то значи да ако ја мешам малтер за омладинску задругу да могу да будем грађевински инжењер? :: ::
Ako nije neka cifra, uzeo bih preko steam-a. Nisam pri kompu pa me mrzi da proveravam sad. NZXT Hades Asus M4A88T-V EVO Gemini II Coolink 120P x 2 Phenom x2 560 @ 4Ghz Kingston HyperX 2 x 2Gb DDR3 1600mhz Powercolor 6850 1gb @ 850/4400Mhz WD Caviar Blue 320GB 7k 16MB Cooler Master M520w Modular
meni fm-base.uk nudi da kupim preko steam-a za 27 funti. u game-s je 3500 din a u computerlandgames je 3700 din... na fm serbia je mogao da se naruci za 2600 din, ali vise nema :(((
:: Ako nije neka cifra, uzeo bih preko steam-a :: Nisam pri kompu pa me mrzi da proveravam sad :: :: NZXT Hade :: Asus M4A88T-V EV :: Gemini II Coolink 120P x :: Phenom x2 560 @ 4Gh :: Kingston HyperX 2 x 2Gb DDR3 1600mh :: Powercolor 6850 1gb @ 850/4400Mh :: WD Caviar Blue 320GB 7k 16M :: Cooler Master M520w Modular :: ::
Hvala Miguelinho, iskreno ne daje mi se skoro 4 soma za igru, do sad sam uzeo 2 igre preko Steam-a, da bar daju neki popust na vise kupljenih igara pa ajde, ovako, ulozicu tih 3700-4000 u neki fan kontroler verovatno. NZXT Hades Asus M4A88T-V EVO Gemini II Coolink 120P x 2 Phenom x2 560 @ 4Ghz Kingston HyperX 2 x 2Gb DDR3 1600mhz Powercolor 6850 1gb @ 850/4400Mhz WD Caviar Blue 320GB 7k 16MB Cooler Master M520w Modular
:: meni fm-base.uk nudi da kupim preko steam-a za 27 funti. u game-s je 3500 din a u computerlandgames j :: 3700 din... na fm serbia je mogao da se naruci za 2600 din, ali vise nema :(( :: :: :: Ako nije neka cifra, uzeo bih preko steam-a :: :: Nisam pri kompu pa me mrzi da proveravam sad :: :: :: :: NZXT Hade :: :: Asus M4A88T-V EV :: :: Gemini II Coolink 120P x :: :: Phenom x2 560 @ 4Gh :: :: Kingston HyperX 2 x 2Gb DDR3 1600mh :: :: Powercolor 6850 1gb @ 850/4400Mh :: :: WD Caviar Blue 320GB 7k 16M :: :: Cooler Master M520w Modular :: :: :: ::
nema na cemu... jeste da nije bas jeftina, ali ipak je to investicija za celu godinu, jer bukvalno celu godinu igras tu igru... nema nivoa, nema odredjeni rok trajanja... nije veliko ulaganje. bar ja tako mislim. a fan kontroler ne valja bez dobrih ventilatora... pa ti sad vidi :)))
:: Hvala Miguelinho, iskreno ne daje mi se skoro 4 soma za igru, do sad sam uzeo 2 igre preko Steam-a, da bar daju neki popust na vise kupljenih igara pa ajde, ovako, ulozicu tih 3700-4000 u neki fan kontroler verovatno :: :: NZXT Hade :: Asus M4A88T-V EV :: Gemini II Coolink 120P x :: Phenom x2 560 @ 4Gh :: Kingston HyperX 2 x 2Gb DDR3 1600mh :: Powercolor 6850 1gb @ 850/4400Mh :: WD Caviar Blue 320GB 7k 16M :: Cooler Master M520w Modular :: :: :: meni fm-base.uk nudi da kupim preko steam-a za 27 funti. u game-s je 3500 din a u computerlandgames j :: :: 3700 din... na fm serbia je mogao da se naruci za 2600 din, ali vise nema :(( :: :: :: :: :: Ako nije neka cifra, uzeo bih preko steam-a :: :: :: Nisam pri kompu pa me mrzi da proveravam sad :: :: :: :: :: :: NZXT Hade :: :: :: Asus M4A88T-V EV :: :: :: Gemini II Coolink 120P x :: :: :: Phenom x2 560 @ 4Gh :: :: :: Kingston HyperX 2 x 2Gb DDR3 1600mh :: :: :: Powercolor 6850 1gb @ 850/4400Mh :: :: :: WD Caviar Blue 320GB 7k 16M :: :: :: Cooler Master M520w Modular :: :: :: :: :: ::
Znam, igram od 99te god menadzera, al opet, ne zuri mi se. :) Od ventova imam Enermax Appolish Vegas, Coolink i uskoro mi stizu AeroCool Shark Red Devil Led i taman bi lepo legao jedan fan kontroler za njih. :) NZXT Hades Asus M4A88T-V EVO Gemini II Coolink 120P x 2 Phenom x2 560 @ 4Ghz Kingston HyperX 2 x 2Gb DDR3 1600mhz Powercolor 6850 1gb @ 850/4400Mhz WD Caviar Blue 320GB 7k 16MB Cooler Master M520w Modular
a, lep izbor :))) ja imam samo arctic cooling ventove. jeftini, a super rade svoj posao... nakacio ih na scythe kaze master, i milina. ja menadzera igram od 96-e... jedina igra koju uvek imam na kompu...
:: Znam, igram od 99te god menadzera, al opet, ne zuri mi se. : :: Od ventova imam Enermax Appolish Vegas, Coolink i uskoro mi stizu AeroCool Shark Red Devil Led i taman bi lepo legao jedan fan kontroler za njih. : :: :: NZXT Hade :: Asus M4A88T-V EV :: Gemini II Coolink 120P x :: Phenom x2 560 @ 4Gh :: Kingston HyperX 2 x 2Gb DDR3 1600mh :: Powercolor 6850 1gb @ 850/4400Mh :: WD Caviar Blue 320GB 7k 16M :: Cooler Master M520w Modular :: ::
Hvala, hvala! ^^ Dosta hvale AC ventove, ali nisam imao nijedan do sad. Kaze Master je skroz ok, mada ja gledam neki sa displejom bez onih `rucki` za okretanje, ne znam da li bih mogao da zatvorim prednju stranicu kada bih ugradio takav ili slican. Verovatno cu uzeti NZXT Sentry ili neki slican njemu. Hehehe, isti slucaj, evo i sada upravo imam menadzera i ako ga u poslednje vreme nisam mnogo igrao, jbga, obaveze. :) NZXT Hades Asus M4A88T-V EVO Gemini II Coolink 120P x 2 Phenom x2 560 @ 4Ghz Kingston HyperX 2 x 2Gb DDR3 1600mhz Powercolor 6850 1gb @ 850/4400Mhz WD Caviar Blue 320GB 7k 16MB Cooler Master M520w Modular
:: a, lep izbor :))) ja imam samo arctic cooling ventove. jeftini, a super rade svoj posao... nakacio ih na scythe kaze master, i milina :: ja menadzera igram od 96-e... jedina igra koju uvek imam na kompu.. :: :: :: :: Znam, igram od 99te god menadzera, al opet, ne zuri mi se. : :: :: Od ventova imam Enermax Appolish Vegas, Coolink i uskoro mi stizu AeroCool Shark Red Devil Led i taman bi lepo legao jedan fan kontroler za njih. : :: :: :: :: NZXT Hade :: :: Asus M4A88T-V EV :: :: Gemini II Coolink 120P x :: :: Phenom x2 560 @ 4Gh :: :: Kingston HyperX 2 x 2Gb DDR3 1600mh :: :: Powercolor 6850 1gb @ 850/4400Mh :: :: WD Caviar Blue 320GB 7k 16M :: :: Cooler Master M520w Modular :: :: :: ::
a jbg, porasli smo pa se nema vremena :))) nzxt sam i ja gledao kad sam uzimao kontroler, ali s obzirom da nemam frku oko zatvaranja vrata jer moje kuciste to nema, odlucio sam se za scythe... mada, sve je to maltene isto. vidim ja da mi ne gine kupovina fm2012... odoh da prasim rage :D u zdravlje
:: Hvala, hvala! ^^ :: Dosta hvale AC ventove, ali nisam imao nijedan do sad :: Kaze Master je skroz ok, mada ja gledam neki sa displejom bez onih `rucki` za okretanje, ne znam da li bih mogao da zatvorim prednju stranicu kada bih ugradio takav ili slican :: Verovatno cu uzeti NZXT Sentry ili neki slican njemu :: Hehehe, isti slucaj, evo i sada upravo imam menadzera i ako ga u poslednje vreme nisam mnogo igrao, jbga, obaveze. : :: :: NZXT Hade :: Asus M4A88T-V EV :: Gemini II Coolink 120P x :: Phenom x2 560 @ 4Gh :: Kingston HyperX 2 x 2Gb DDR3 1600mh :: Powercolor 6850 1gb @ 850/4400Mh :: WD Caviar Blue 320GB 7k 16M :: Cooler Master M520w Modular :: :: :: a, lep izbor :))) ja imam samo arctic cooling ventove. jeftini, a super rade svoj posao... nakacio ih na scythe kaze master, i milina :: :: ja menadzera igram od 96-e... jedina igra koju uvek imam na kompu.. :: :: :: :: :: :: :: Znam, igram od 99te god menadzera, al opet, ne zuri mi se. : :: :: :: Od ventova imam Enermax Appolish Vegas, Coolink i uskoro mi stizu AeroCool Shark Red Devil Led i taman bi lepo legao jedan fan kontroler za njih. : :: :: :: :: :: :: NZXT Hade :: :: :: Asus M4A88T-V EV :: :: :: Gemini II Coolink 120P x :: :: :: Phenom x2 560 @ 4Gh :: :: :: Kingston HyperX 2 x 2Gb DDR3 1600mh :: :: :: Powercolor 6850 1gb @ 850/4400Mh :: :: :: WD Caviar Blue 320GB 7k 16M :: :: :: Cooler Master M520w Modular :: :: :: :: :: ::
I to sto kazes, lete godine! :D Ma sacekaj jos malo, izletece `domaca` verzija uskoro. :) Ajde, lepo se provedi. .) Poz tebra. NZXT Hades Asus M4A88T-V EVO Gemini II Coolink 120P x 2 Phenom x2 560 @ 4Ghz Kingston HyperX 2 x 2Gb DDR3 1600mhz Powercolor 6850 1gb @ 850/4400Mhz WD Caviar Blue 320GB 7k 16MB Cooler Master M520w Modular
:: a jbg, porasli smo pa se nema vremena :))) nzxt sam i ja gledao kad sam uzimao kontroler, ali s obzirom da nemam frku oko zatvaranja vrata jer moje kuciste to nema, odlucio sam se za scythe... mada, sve je to maltene isto :: vidim ja da mi ne gine kupovina fm2012.. :: odoh da prasim rage :D u zdravlj :: :: :: :: :: Hvala, hvala! ^^ :: :: Dosta hvale AC ventove, ali nisam imao nijedan do sad :: :: Kaze Master je skroz ok, mada ja gledam neki sa displejom bez onih `rucki` za okretanje, ne znam da li bih mogao da zatvorim prednju stranicu kada bih ugradio takav ili slican :: :: Verovatno cu uzeti NZXT Sentry ili neki slican njemu :: :: Hehehe, isti slucaj, evo i sada upravo imam menadzera i ako ga u poslednje vreme nisam mnogo igrao, jbga, obaveze. : :: :: :: :: NZXT Hade :: :: Asus M4A88T-V EV :: :: Gemini II Coolink 120P x :: :: Phenom x2 560 @ 4Gh :: :: Kingston HyperX 2 x 2Gb DDR3 1600mh :: :: Powercolor 6850 1gb @ 850/4400Mh :: :: WD Caviar Blue 320GB 7k 16M :: :: Cooler Master M520w Modular :: :: :: :: :: a, lep izbor :))) ja imam samo arctic cooling ventove. jeftini, a super rade svoj posao... nakacio ih na scythe kaze master, i milina :: :: :: ja menadzera igram od 96-e... jedina igra koju uvek imam na kompu.. :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Znam, igram od 99te god menadzera, al opet, ne zuri mi se. : :: :: :: :: Od ventova imam Enermax Appolish Vegas, Coolink i uskoro mi stizu AeroCool Shark Red Devil Led i taman bi lepo legao jedan fan kontroler za njih. : :: :: :: :: :: :: :: :: NZXT Hade :: :: :: :: Asus M4A88T-V EV :: :: :: :: Gemini II Coolink 120P x :: :: :: :: Phenom x2 560 @ 4Gh :: :: :: :: Kingston HyperX 2 x 2Gb DDR3 1600mh :: :: :: :: Powercolor 6850 1gb @ 850/4400Mh :: :: :: :: WD Caviar Blue 320GB 7k 16M :: :: :: :: Cooler Master M520w Modular :: :: :: :: :: :: :: ::
Doktor Skidrow je napravio lekic http://www.fileserve.com/file/FDuk5fN a ima i na skidrowgames.net , bolje skinite direktno lekic jer po torrentima je mnogo fake lekica.
Broj postavljenih tema: 60416. Broj poslatih odgovora: 647638. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.