nekad moram da preskocim par dana da mi dodje nova vojska, ali oni se mnozu 10x brze od mene. dok ja ocistim pola mape i nekako, ali druga polovina me satre... :( **************************************************************** i5 2500k @ 3.8 Ghz, ASUS RoG GENE - Z, 8Gb DDR3 @ 1600mhz, MSI GTX 560Ti TF II, CM Silent Pro 850W, HAF X, Samsung F4 2 Tb + WD Caviar Black 640Gb
malko sam zbunjen human kampanja ima samo dva taska tj grada kad zavrsim drugi izbaci end game posle toga mogu da starujem nekromanser kampanju (recimo) ili neku drugu jer i kod vas isto? evo slike zavrsne bitke za grad na kraju human kampanje http://www.dodaj.rs/f/3I/3U/9RFhX3b/123.jpg
uzgred, videh da je izasao pech 1.1 od 546mb pa tu mozda ima nekih dodataka
:: malko sam zbunje :: human kampanja ima samo dva taska tj grad :: kad zavrsim drugi izbaci end gam :: posle toga mogu da starujem nekromanser kampanju (recimo) ili neku drug :: jer i kod vas isto :: evo slike zavrsne bitke za grad na kraju human kampanj :: http://www.dodaj.rs/f/3I/3U/9RFhX3b/123.jp :: :: uzgred, videh da je izasao pech 1.1 od 546mb pa tu mozda ima nekih dodatak :: :: :: CPU-Z: http://bit.ly/oxgxge ::
Pa igraj s nekrofilima, posle će verovatno da se otvori još s nekim. Ionako se više igrao skirmish u svim herojima, ima malo mapa zasad ali biće ih sigurno da se skine.
:: dobro, odzbunih se : :: sta posle te kamanje? gde je nastavak (ne interesuje me multi player :: :: :: CPU-Z: http://bit.ly/oxgxge :: :: :: :: Odzbuni se, to s humanima je tutorial kampanja :: :
zna li neko u cemu je problem? Igram, sejvujem igru, ali kad uradim LOAD, crashuje se. Probao sam i autosave i moj licni save i opet isto. ima li neko neku ideju? **************************************************************** i5 2500k @ 3.8 Ghz, ASUS RoG GENE - Z, 8Gb DDR3 @ 1600mhz, MSI GTX 560Ti TF II, CM Silent Pro 850W, HAF X, Samsung F4 2 Tb + WD Caviar Black 640Gb
Mnogo bolje od V a IV deo da ne pominjem,zaista odradili svaka cast iako je ubisoft,a ne 3do koji nazalost odavno ne postoji.
Sto se tice problema,meni radi sve extra,ne treperi nishta kursor ,sve u kampanji normalni itd...
Ono sto sam nasao na netu sam i uradio umesto crack-a,a to je sledece: Desni click na ikonicu heroja,i tamo u target gde je `C:\Program Files (x86)\Ubisoft\Might & Magic Heroes VI\Might & Magic Heroes VI.exe` ,dodate samo / offline ,znaci ovo: `C:\Program Files (x86)\Ubisoft\Might & Magic Heroes VI\Might & Magic Heroes VI.exe` /offline
odlicna je VI-ca prilicno teska ali odlicna ubacio sam ovaj patch 1.1 a sta je dodao u igru ne znam mogu da kazem da je bas lepo osvezenje posle svih onih fps-a (citaj portova) koji su izlazili celo leto
Evo konacno sam uspeo da namestim igru da radi, i kad sam krenuo da igram prvo sto sam primetio je da vise nemoze da se udje u zamak kao pre i odande grade onako lepe gradjevine i zagleda okolo ko u prethodnim delovima, sto je po meni bio jedan od bitnih delova igre... Znao sam da ce nesto da sjebu! :(((
Ma jebo šminku, dojadi ti za dva dana. Bitno da je igra kvalitetna, ustvari još bolje ako ne smara s ulascima u grad.
:: Evo konacno sam uspeo da namestim igru da radi, i kad sam krenuo da igram prvo sto sam primetio je da vise nemoze da se udje u zamak kao pre i odande grade onako lepe gradjevine i zagleda okolo ko u prethodnim delovima, sto je po meni bio jedan od bitnih delova igre... Znao sam da ce nesto da sjebu! :(( :: :: Intel E3300@3.75 + CM Hyper TX3 - Asus P5B - Palit 8600GT Sonic+ (670/2000) :: Apacer 2x1GB + Kingston 1GB DDR2 800 - Samsung F3 1TB - LC Power 420W - Samsung 740 :: ::
Ljudi jel neko igrao drugi nivo sa nekromanima? Ja se mucim sa tom kampanjom samo tako nesto su mi protivnici mnogo jaki pogotovo kad treba da se bijem sa onim bratom nemogu mu nista i to je to...
@Tristram skinuo sam exe fajl sa MU ali nista nisam uspeo sa njim.Kada sam ga ubacio u folder sa igrom i pokrenuo ga,igra je krenulla da se patchuje i posle par minuta sam dobio ekran da se logujem na ubisoft server???Da li se ovo samo meni desava,ili nesto ne radim dobro?
Napravis shortcut od exe fajla, ne onaj game.exe, nego mislim da ide nesto MMH....stagod.exe, na desktop. Ides na properties od tog shortcuta i gde ti stoji target, u produzetku toga stisnes razmak i dodas /offline.
:: @Tristram skinuo sam exe fajl sa MU ali nista nisam uspeo sa njim.Kada sam ga ubacio u folder sa igrom i pokrenuo ga,igra je krenulla da se patchuje i posle par minuta sam dobio ekran da se logujem na ubisoft server???Da li se ovo samo meni desava,ili nesto ne radim dobro :: :: ::
Pa jebo ga ti nije krekovan exe iako sam možda mogao da napomenem, uradiš onu offline foru što je djokosrb napisao gore.
:: @Tristram skinuo sam exe fajl sa MU ali nista nisam uspeo sa njim.Kada sam ga ubacio u folder sa igrom i pokrenuo ga,igra je krenulla da se patchuje i posle par minuta sam dobio ekran da se logujem na ubisoft server???Da li se ovo samo meni desava,ili nesto ne radim dobro :: :: ::
@Tristram Znam,znam...moja greska.Shvatio sam posle par sekundi gde sam pogresio,ali hvala na savetu.U zurbi da sto pre krenem na igranje zaboravio sam da upisem /offline
Broj postavljenih tema: 60416. Broj poslatih odgovora: 647638. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.